Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170373 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #120 -: Септември 25, 2010, 07:52:04 pm »

Конфигурацията, за която предположи, ми прозвуча малко... тъй да кажем, фрустриращо, особено ако нептунясалия Марс е в 7 дом.  ;D

така е..и той го знае..затова преработва с кастанедианството..то е много нептунианска философия, ако не си забелязала..даже и опиатите са на почит там..гъбки, кактусчета и не знам си какво..виж каква пасивна и отричаща се от всичко идеология е и ми кажи, че не е нептунианска!!

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #121 -: Септември 25, 2010, 07:52:08 pm »
Въздуха в картата е силно подчертан!

Особено въздуха под налягане.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Септември 25, 2010, 07:55:18 pm »
ако марс е в риби, в седми дом, в квадратура със слънцето и сатурн, които са в съвпад..как ти се струва..

Още малко и мека китка ще го изкарате.  ;D

Мъже в жартиери, а?   ;D

Не Човек , а желязо! Просъскал агента фашист.
Тихо мъртвия казал:-Не! Комунист! ;D ;D
Годинатаааа......дай ми я! молАм те! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #123 -: Септември 25, 2010, 07:59:17 pm »
Оставете човека малко да си почине от тоя кръстосан огън.  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #124 -: Септември 25, 2010, 08:01:20 pm »
Имам някакви бегли спомени за коментиране на Жином в темата за Урановата опозиция, ако не бъркам.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Септември 25, 2010, 08:04:51 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Y4YoywmCN7Q&feature=related
Форум занимал ся с темнами делами.... ;D ;D ;D

АН, кажи годината на Жином... ;D ;D ;D. Къде си АН - липсваш , много липсваш.....
ЗА теб АН...ТИ НИ ЛИПСВАШ -ПОНЕ НА МЕН В ТОЯ МИГ! :'( :'( :'( :'( Знам , че ще го видиш един ден....С много  :58: :58: :58: :03: :03: за теб!!!!  http://www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw

но не червени АН , а СИНИ , КАТО ЦВЕТА НА НЕБЕТО И МОРЕТО.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #126 -: Септември 25, 2010, 08:07:36 pm »
Имам някакви бегли спомени за коментиране на Жином в темата за Урановата опозиция, ако не бъркам.

Май не го намерих....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Септември 25, 2010, 08:08:02 pm »
А кой е класическия управител на Козирога и дали всички с луна в Козирог са тесногръди!?? :o

А защо правиш връзка с Луна в Козирог и обобщаваш?
Споделям наблюденията си върху доста водолейски Слънца, тъй като в обкръжението ми (близки, роднини, приятелки, колеги...) преобладават такива. Голяма част от писанията по книжките не важат особено, струва ми се.

Много добре ме разбираш...Правя връзка, защото им се възхищавам на самообладанието, което не е характерно за експресивната Луна във Водолей. Сега разбра ли? Водолеят се управлява от Уран, а не от Козирог. Хладнокръвието на Луна в Козирог е пословична. Водолейската Луна не може да се мери изобщо с Луна в Козирог що се отнася до сдържаност. водолейската Луна е експресивна, обратно на това, което ти твърдиш. А за тесногръдие няма да говоря изобщо, ти заговори за това..Дано няма тук родени с Луна в Козирог, та да не се обидят. Има характерни признаци на светилата в знаците, които се модифицират съобразно аспектите, но това не отрича характерните за знака качества, просто ги оцветява допълнително. водеща е пхарактеристиката на знака, така мисля аз и не ангажирам никого с мнението си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Септември 25, 2010, 08:08:59 pm »
Въздуха в картата е силно подчертан!

Особено въздуха под налягане.  ;D

Собенннно , ..Аз сум ;D ;D ;D ;D ;D от ФИКУЛТЕТО БАБИНОТО... ;D ;D ;D
При теб липсва налягането и в това съм убедена , не на 100 , а на 1000%...
Луната ти не е въздушна , а е водна и в това съм сигурна....,остава само годината ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #129 -: Септември 25, 2010, 08:09:42 pm »

Конфигурацията, за която предположи, ми прозвуча малко... тъй да кажем, фрустриращо, особено ако нептунясалия Марс е в 7 дом.  ;D

а как ти се струва плутон в първи дом, в опозиция с марс в седми и в квадрат със слънце и сатурн на мц??+ секстил с нептун в стрелец??а лилит на ИЦ в опозиция със слънцето и сатурн?? :rolleyes:
автоклав знаеш ли какво е?? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Септември 25, 2010, 08:10:49 pm »
И още една причина, поради която мисля, че Марс в неговата карта не е в Риби. Ако пък е в Риби, трябва да му е много нестандартна изявата.  ;D
Марс в Риби умее да създава задушевна атмосфера, дори ако се намира в публичен форум. Постига го с лекота. Не става въпрос за разкриване, споделяне, а просто такава аура витае около тоя Марс.
Рибешките Марсове по принцип имат проблем с границите, тяхното издигане и опазване. Единствено силен Сатурн може да го компенсира. Но впечатлението в такива случаи е доста противоречиво - изключително мил и любезен човек, който същевременно изглежда отчужден и дистанциран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Септември 25, 2010, 08:11:22 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=yjHAlmu6CrQ&feature=related

Жином , това е за теб! ;D ;D
Ако те няма теб във този форум...... ; :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #132 -: Септември 25, 2010, 08:11:35 pm »

Много добре ме разбираш...Правя връзка, защото им се възхищавам на самообладанието, което не е характерно за експресивната Луна във Водолей. Сега разбра ли? Водолеят се управлява от Уран, а не от Козирог. Хладнокръвието на Луна в Козирог е пословична. Водолейската Луна не може да се мери изобщо с Луна в Козирог що се отнася до сдържаност. водолейската Луна е експресивна, обратно на това, което ти твърдиш. А за тесногръдие няма да говоря изобщо, ти заговори за това..Дано няма тук родени с Луна в Козирог, та да не се обидят. Има характерни признаци на светилата в знаците, които се модифицират съобразно аспектите, но това не отрича характерните за знака качества, просто ги оцветява допълнително. водеща е пхарактеристиката на знака, така мисля аз и не ангажирам никого с мнението си.

и ти ли си за козирожка луна, или аз не разбрах правилно..

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Септември 25, 2010, 08:13:04 pm »
И още една причина, поради която мисля, че Марс в неговата карта не е в Риби. Ако пък е в Риби, трябва да му е много нестандартна изявата.  ;D
Марс в Риби умее да създава задушевна атмосфера, дори ако се намира в публичен форум. Постига го с лекота. Не става въпрос за разкриване, споделяне, а просто такава аура витае около тоя Марс.
Рибешките Марсове по принцип имат проблем с границите, тяхното издигане и опазване. Единствено силен Сатурн може да го компенсира. Но впечатлението в такива случаи е доста противоречиво - изключително мил и любезен човек, който същевременно изглежда отчужден и дистанциран.

Марса е или скорпи или вино/водо/леййййй.....
Ово е истина- казват сърбите!

*

Vision

• 3523
« Отговор #134 -: Септември 25, 2010, 08:13:31 pm »

ами той е Точно такъв, все едно го познаваш от 1000 години!! ;D
аз не го познавам, но колкото и да се прикрива, няма как да се скрие..

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Септември 25, 2010, 08:16:43 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=G0N_Xmwrro4&feature=related

Жином и това е за теб!
А сечаш ли се лепи ГРОМЕ МОЙ , КОЯ ГОДИН СИ РОДЕН? ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #136 -: Септември 25, 2010, 08:17:41 pm »

а как ти се струва плутон в първи дом, в опозиция с марс в седми и в квадрат със слънце и сатурн на мц??+ секстил с нептун в стрелец??а лилит на ИЦ в опозиция със слънцето и сатурн?? :rolleyes:
автоклав знаеш ли какво е?? ;D

ето сега ми хрумва, че точно заради този секстил на плутон с нептун, той е намерил изход в такава пасивна идеология..този секстил е като винтила /така ли се казваше/ на тенджерата под налягане..изпуска парата така..
още малко, само да натъкмя луната и ще изгубя интерес, усещам.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Септември 25, 2010, 08:18:18 pm »
Хладнокръвието на Луна в Козирог е пословична. Водолейската Луна не може да се мери изобщо с Луна в Козирог що се отнася до сдържаност.

Изглежда сдържана и хладнокръвна, но може да бъде изключитено уязвима. Все пак Луна в Козирог е в знак на заточение. Зад привидната сдържаност може да се крие и голяма чувствителност, лесна ранимост.
За сдържаност и липсата й мога да дам два примера:
- Луна в Козирог в твърд аспект с Марс и Сатурн
- Луна в Козирог в тригон с Марс/Сатурн и квадрат с Плутон.

В случая в пъти по-овладяна е втората. Първата ако изригне, земята се преобръща.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #138 -: Септември 25, 2010, 08:19:15 pm »
ами той е Точно такъв, все едно го познаваш от 1000 години!! ;D
аз не го познавам, но колкото и да се прикрива, няма как да се скрие..
Викаш много бързо преценяваш хората. ;D

освен ако някой не използва момент, в който съм объркана и слаба, за да ме излъже умишлено..но случая не е такъв..

*

Vision

• 3523
« Отговор #139 -: Септември 25, 2010, 08:22:57 pm »

Или просто си мислиш, че някой нещо иска да ти използва, а ти се самозаблуждаваш, че моментното ти състояние е такова за да се успокоиш от факта, че понякога е възможно да сгрешиш в "преценката". ;D

знаеш много добре за какво говоря, не се прави на абортирала гугутка!!