Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 169787 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #200 -: Септември 26, 2010, 06:11:13 pm »
http://89.190.194.5/forum/showthread.php?t=159475&langid=3           Вижте, това постове на нашия жином, ли ще са? Намирам и страст към колите  ;D

и то ферари точно.. ;D

Веще, не си ли падаше и ти по тази марка?? :P

ми ламборджинито ми е по-на сърце, ма те от един завод излизат май  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Септември 26, 2010, 06:15:02 pm »
Abe и аз си мисля за нещо близнашко, я дом, я планета.. ;D

още преди няколко страници го написах, че според мен е Слънце съвпад Сатурн в близнаци - има си енциклопедична памет човека, не може да му се отрече.

За енциклопедична памет по-скоро Меркурий трябва да е в Близнаци в съвпад със Сатурн. Също така Меркурий може да има мажорен аспект с Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Септември 26, 2010, 06:16:19 pm »
Аз съм просо убеден, че има нещо ключово по Близнаци. ;D

Искаш да кажеш, че и той е от "черния" ми списък?  :P :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #203 -: Септември 26, 2010, 06:18:58 pm »

За енциклопедична памет по-скоро Меркурий трябва да е в Близнаци в съвпад със Сатурн. Също така Меркурий може да има мажорен аспект с Луната.

Лилито, и вуйчо ми и бившият ми свекър имат Слънце в близнаци /други подробности не знам за тях/, но имат невероятна памет за родословното си дърво чак до през турско робство. направо са ми скривали шапката - помнят трите имена, датите им на раждане и смърт, роднините им до девето коляно и прочее дивотии за които аз никога не бих се сетила  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #204 -: Септември 26, 2010, 06:20:36 pm »

ама все си мисля, че мъж, който си пада по тези лъскави марки има нещо нечисто покрай егото при него.. ;D
хипертрофирало ли е, суперподтиснато ли е и търси изява..ама има нещо...нали знаеш, че за мъжете колата е фалически символ, като се стремиш към по- лъскава и бърза какво значи, че искаш да си подобриш КПД-то  в личностен план ли, как се тълкува това??... ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #205 -: Септември 26, 2010, 06:21:04 pm »
А, току що установих, че Лили и Жином са се регистрирали по едно и също време /един ден разлика/.
Лили, ти да не си Жином бе пиле  ;D? Я си признай бързо  ;)?

Айде бе!  ;D

Не, просто във форума сме от самото му създаване. Дори си спомням, че първоначално форумът се намираше на друг сървър и имаше друг адрес. По онези времена (2002 година) АН активно се включваше в дискусиите. Добрите стари времена.  :blink: Мнозина от нас пишехме нерегистрирани... През 2003 форумът се мести на друг сървър и си регистрирам "официално" ника. Затова с админа сме регистрирани почти по едно и също време, просто сме най-отдавна тук.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #206 -: Септември 26, 2010, 06:22:17 pm »
Abe и аз си мисля за нещо близнашко, я дом, я планета.. ;D

още преди няколко страници го написах, че според мен е Слънце съвпад Сатурн в близнаци - има си енциклопедична памет човека, не може да му се отрече.

За да е така, тогава или е зодия Близнаци или няма ко да е....ни става.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Септември 26, 2010, 06:22:36 pm »
Лилито, и вуйчо ми и бившият ми свекър имат Слънце в близнаци /други подробности не знам за тях/, но имат невероятна памет за родословното си дърво чак до през турско робство.

Еми виж и останалите лични планети къде се намират, освен Слънцето. Имам феноменална памет без да имам нищо в Близнаци.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #208 -: Септември 26, 2010, 06:23:17 pm »

За да е така, тогава или е зодия Близнаци или няма ко да е....ни става.

тя се надява да е теле с близнашки мерк, ама едва ли.. :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #209 -: Септември 26, 2010, 06:23:34 pm »

ама все си мисля, че мъж, който си пада по тези лъскави марки има нещо нечисто покрай егото при него.. ;D
хипертрофирало ли е, суперподтиснато ли е и търси изява..ама има нещо...нали знаеш, че за мъжете колата е фалически символ, като се стремиш към по- лъскава и бърза какво значи, че искаш да си подобриш КПД-то  в личностен план ли, как се тълкува това??... ;D

ти ся кво искаш да ми кажеш - че страдам задето нямам пенис и си покривам комплексите за това с лъскавата кола ли бре  :85: :85: :85:  ох ще се напишкам от смях  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #210 -: Септември 26, 2010, 06:25:46 pm »

ти ся кво искаш да ми кажеш - че страдам задето нямам пенис и си покривам комплексите за това с лъскавата кола ли бре  :85: :85: :85:  ох ще се напишкам от смях  :rolf: :rolf: :rolf:

абе ти мъж ли си брее!!! :rolleyes:
за мъжете става въпрос, те си имат пениси и си ги мерят с другите мъже.. ;)
ние какво да си мерим..то ако беше и при нас така, аз си падам по черни спортни БМВ-та с кожен салон, ама какво като си падам, да не би да означава, че си падам и по черни мъжки атрибути, виж сега се сетих за това.. :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #211 -: Септември 26, 2010, 06:27:10 pm »

абе ти мъж ли си брее!!! :rolleyes:
за мъжете става въпрос, те си имат пениси и си ги мерят с другите мъже.. ;)
ние какво да си мерим..то ако беше и при нас така, аз си падам по черни спортни БМВ-та с кожен салон, ама какво като си падам, да не би да означава, че си падам и по черни мъжки атрибути, виж сега се сетих за това.. :-[

хахааааааааааааа ще си кажеш ти  ;D  още ще си кажеш  :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #212 -: Септември 26, 2010, 06:29:55 pm »

хахааааааааааааа ще си кажеш ти  ;D  още ще си кажеш  :rolf:

малии, ужас..без да искам се разкрих!! ;D

нали съм споделяла вече за прекрасната представа за двама мулати, може и близнаци /не зодията/, някоя по- нежна зодия, риби, например.. :-[ ама съвсем пък черни..май само за колите е това.. :P

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #213 -: Септември 26, 2010, 06:52:59 pm »

Само една Дева няма да се изнерви да ровичка платки  ;D ;D Слънце в Дева или Меркурий в Дева. Стелиум в Дева.  ;D ;D ;D  Голям хакер е....ццццц.
« Последна редакция: Септември 26, 2010, 07:05:56 pm от jinom »
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #214 -: Септември 26, 2010, 07:09:06 pm »

Само една Дева няма да се изнерви да ровичка платки  ;D ;D Слънце в Дева или Меркурий в Дева. Стелиум в Дева.  ;D ;D ;D  Голям хакер е....ццццц.

Може да има още 20 юзера с моя ник в нета. Не можеш от това да си правиш генерални заключения.  :mellow:

*

Uran

• 6041
« Отговор #215 -: Септември 26, 2010, 07:17:57 pm »
Ровичкането в платки не е много девичо, съдейки по картите на момчетата с поялници, които познавам.По-скоро имат застъпен овен и хубав Марс.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #216 -: Септември 26, 2010, 07:22:44 pm »

Може да има още 20 юзера с моя ник в нета. Не можеш от това да си правиш генерални заключения.  :mellow:

Да така е. :blink: :Може и да е друг, може и да не е. Но изказването  Ви само потвърждава добрите компютърни  познания. ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #217 -: Септември 26, 2010, 07:27:10 pm »
Ровичкането в платки не е много девичо, съдейки по картите на момчетата с поялници, които познавам.По-скоро имат застъпен овен и хубав Марс.

:blink:Вярно, мъжа ми е Овен и ровичкаше платки едно време. сега ще му видя Марса. ;)

*

Divna

« Отговор #218 -: Септември 26, 2010, 07:37:58 pm »
Не само в Овен са добри. Стелиумите в Лъв и Дева също ровичкат платки и коли и всичко свързано с електроника. Всепризнати са!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #219 -: Септември 26, 2010, 07:40:35 pm »
И Уран в такива случаи е важен много. Като сме тръгнали направо да пусна някоя карта в тази тема, такава е тенденцията ...Марая още не е станала, но после може и да ни убие.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.