Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170778 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #220 -: Септември 26, 2010, 07:46:39 pm »
Да :blink: и стелиумите в лъв. Абе..като цяло-застъпен огън и наистина  добре поставен Уран.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Септември 26, 2010, 07:47:04 pm »
Според мен Жином има нещо в Дева около последните градуси.
Забележете активността му в сайта...Сега на ретро Юпитер и ретро Уран....По всяка вероятност има аспект към лична планета.
Наред с това забелязвам , че и началните градуси до 6-я също имат присъствие в картата му. 1-во предположение:
Според моите наблюдения асц-то е скорпион. Слънцето е водолей , Луната е в риби , меркурий е в козирог , венера е водолейска, марс е водолейски , Юпитер е в близнаци , Сатурн е риби , нептун е в скорпион , уран и плутон са в дева....СЛВ е в Близнаци....Горе-долу го виждам около 43-45г....

2-ро предположение:
Слънце - везни , Луна в Близнаци , Меркурии в Дева , венера- везни , марс- скорпион, Юпитер в Дева , Сатурн в Близнаци , Юпитер -везни , уран-везни , плутон -последните градуси на Дева или първите на везни , СЛВ в козирог... около 37 г....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #222 -: Септември 26, 2010, 07:53:41 pm »
   Жином, кажи ни поне кога е топло или студено....иначе ще си правим безкрайни догадки, pls.
   П.П. Пак повтарям има скорпионски акцент, но не е асцедент....

*

Марая

• 28287
« Отговор #223 -: Септември 26, 2010, 08:08:01 pm »
   Жином, кажи ни поне кога е топло или студено....иначе ще си правим безкрайни догадки, pls.
   П.П. Пак повтарям има скорпионски акцент, но не е асцедент....

Поне да каже къде е топло и къде студено.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #224 -: Септември 26, 2010, 08:28:43 pm »
На вас не ви ли омръзна?
Толкова години не си е показал картата, че сега ли да го направи?

*

Марая

• 28287
« Отговор #225 -: Септември 26, 2010, 08:31:27 pm »
На вас не ви ли омръзна?

Винаги има първи път! ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Септември 26, 2010, 08:39:19 pm от Марая »

« Отговор #226 -: Септември 26, 2010, 08:32:09 pm »
На вас не ви ли омръзна?

Ама той пък съвсем нищо не си е показал! Не е честно така!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #227 -: Септември 26, 2010, 08:44:44 pm »
Викаш поне една гола снимка да беше пуснал.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #228 -: Септември 26, 2010, 08:47:09 pm »
Аз си мисля, че това не му влиза в работата. Виртуалното пространство за него не е място за забавление. Сайта не му е хоби, а работа. Така че, възможно е да има споразумения, едно от които да е "Неразпространяването на лични данни." Не вярвам да желае да си загуби работата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Септември 26, 2010, 08:54:36 pm »
Аз си мисля, че това не му влиза в работата. Виртуалното пространство за него не е място за забавление. Сайта не му е хоби, а работа. Така че, възможно е да има споразумения, едно от които да е "Неразпространяването на лични данни." Не вярвам да желае да си загуби работата.

Мисля , че свири първа цигулка и може да каже - забранено ми е! ;D ;)

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #230 -: Септември 26, 2010, 08:59:51 pm »

Мисля , че свири първа цигулка и може да каже - забранено ми е! ;D ;)

Ами ако е Водолей , как да каже "Забранено ми е" ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #231 -: Септември 26, 2010, 09:04:39 pm »

Ами ако е Водолей , как да каже "Забранено ми е" ;D

не мисля, че е чак такъв водолей  :P  според мен има Уран в 3 дом най-вероятно. не можеш да се придържаш толкова време към хуанизма и да си водолей - това е просто изключено /освен ако не си някой ошашкан водолей/  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #232 -: Септември 26, 2010, 09:06:23 pm »
Администрирането на форум , особено в сайт без реклами,
много често е на " добра воля" така, че не му " завиждайте на голямата зплата "   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #233 -: Септември 26, 2010, 09:21:05 pm »
Откога повтарям, че сайтът не е комерсиален, ама няма кой да чуе. И може да се окаже, че за администрирането му не взема никаква заплата. Но все това чувам да се повтаря - "за това му плащат на човека".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #234 -: Септември 26, 2010, 09:23:25 pm »
Откога повтарям, че сайтът не е комерсиален, ама няма кой да чуе. И може да се окаже, че за администрирането му не взема никаква заплата. Но все това чувам да се повтаря - "за това му плащат на човека".  ;D

бе това е ясно - може и така да е. ма като не му плащат - да си троши главата тогава със стадото кокошки и да не се оплаква  ;D ;D ;D

а и не съм видяла някой да завижда на заплатата на друг в тоя форум па била тя и админова /ако изобщо я има/  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #235 -: Септември 26, 2010, 09:23:56 pm »
Тука всеки си има негова песен, какво да се прави.  ;D

Обикновено всеки си я пее, без да чува тази на другия и става една дива какафония. Затова е един от най-популярните форуми за радост на създателите сигурно, които може и вече да се червят от отрочето си, но съдба какво да правиш. Планетите са виновни, чух, че имало и такива на админите, поне веднъж Жином да е чувал за тях.  :86:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #236 -: Септември 26, 2010, 09:28:22 pm »
Тука всеки си има негова песен, какво да се прави.  ;D

Обикновено всеки си я пее, без да чува тази на другия и става една дива какафония.

Взе ми думите от устата, щях да пиша същото.
Много се говори, малко се слуша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #237 -: Септември 26, 2010, 09:48:19 pm »
Белика, за този набор са и предположенията в началото на темата.  :blink:

Разсъжденията ми до голяма степен се покриват с написаното от теб.

*

Divna

« Отговор #238 -: Септември 26, 2010, 10:15:00 pm »
Момичета, нямам идея въобще как стоят нещата във виртуалния свят с админите, модераторите, сайтовете като цяло. Така че само може да се обогатя в това отношение от вас.

Белика, "дълбаенето" според мен би трябвало да го търсим по Плутон, а не по Уран.

Що се отнася до възрастта си мисля, че е възрастен. Кой млад мъж ще седне да се занимава с администраторска дейност в сайт с астрологична насоченост на доброволни начела? На младите български мъже им пушат главите как да изкарват пари, за да въртят гаджета или да изхранват семействата си ;D. И вечерите не ги прекарват в астрологични сайтове наблюдавайки и санкционирайки някакви "лелки" дето си нямат друга работа и по цял ден си "чоплят" планетите /по думи на Хелото/  ;D.

*

Divna

« Отговор #239 -: Септември 26, 2010, 10:37:13 pm »

2. Чоплят, чоплят в нета, Дивна, много млади мъже. Сред близките си имам 3ма дългогодишни приятели, занимаващи се с хай тек и нет бизнес, които са срастнати с екрана и нета. Едвам успяваш да ги откъснеш в буквален смисъл от там. И - повярвай ми, този вид момчета са с доста широки интереси, и паралелно с кисненето пред компа, свързано с работата им, всички от тях си поддърват и лични интереси, били те свързани с изкуство, музика, готварство, екстремни спортове, литература, или дори астрология. И писането им в подобни форуми за тях е ежедневие. И го правят съвсем на доброволни начала. Включително - администрират и притежават подобни сайтове.

Възможно е!
Не познавам такива мъже нито пък тоя тип работа. Не споря. Изказвам единственно мнението си по въпроса.