Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 169935 Прегледи
*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #360 -: Октомври 01, 2010, 06:39:14 am »
Всъщност, ако приемем 2 хипотези:
1.Жином е мъж
2.Зад ника се крие един човек,
то той е с оредяваща коса, с вече заформено коремче, не по-висок от 1,65 см., не особено чистоплътен индивид на неопределена възраст, който може да убеди сам себе си във всичко.
От всичко изброено, само последното е беда.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #361 -: Октомври 01, 2010, 06:39:55 am »
А знаеш ли защо? ;D ;) , защо не го е имало нета , чичко гугъл и астросайта.... ;D ;)...
Аз знам! ;) :blink:

Е, не знам там вече. Може би са намесени корпоративни интереси, за които нямам честта да познавам в подробности.  ;D

*

nerealna

« Отговор #362 -: Октомври 01, 2010, 06:41:11 am »
1.Жином е мъж
то той е с оредяваща коса, с вече заформено коремче, не по-висок от 1,65 см., не особено чистоплътен индивид на неопределена възраст, който може да убеди сам себе си във всичко.

жином, аз пък мисля че си около 30 годишен и изглеждаш добре  :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #363 -: Октомври 01, 2010, 06:42:03 am »
1.Жином е мъж

И как стигна до тези хипотези ?
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #364 -: Октомври 01, 2010, 06:43:04 am »
защото знам и съм сигурна , че всяка душа е най-твърдия камък по скалата на Мост ;) :blink:- брилянта , а той свети и блести със всички цветове на дъгата...... :blink:

Не си продавам душата аз.  ;D

Не и нужно да я продаваш , защото всяка душа е такава , но много трудно можеш да разбереш на пръв поглед колко багри , светлина и красота има в нея...Тя се шлайфа и всичко е прецизно и се прави на ръка , след всеки удар душата страда и крещи , но се открива блясъка и , постепенно и това е магия....
От неугледния камък да извадиш на бял свят красотата се иска време , търпение и мъдрост ....не на последно място желание... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #365 -: Октомври 01, 2010, 06:47:12 am »
1.Жином е мъж

Стигнах до тях както вие стигнахте до вашите  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #366 -: Октомври 01, 2010, 06:49:06 am »
А знаеш ли защо? ;D ;) , защо не го е имало нета , чичко гугъл и астросайта.... ;D ;)...
Аз знам! ;) :blink:

Е, не знам там вече. Може би са намесени корпоративни интереси, за които нямам честта да познавам в подробности.  ;D

Защото всичко е с времето си , защото без Сатурн нищо и никога не е същото....
И защото това е първата крачка към онзи контакт , който малцина в момента владеят.....
ето ти още нещо от моята буйна младост.... ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=LyRk1HKOL0s&NR=1
Но той не беше последния ми грях...едва ли аз също бях последния му.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #367 -: Октомври 01, 2010, 06:49:42 am »
1.Жином е мъж

Неам претенции, стига да не беше малко злобничко, но ти прощавам въпреки всичко.  ;D

*

nerealna

« Отговор #368 -: Октомври 01, 2010, 06:52:05 am »
на мен жином ми изглежда един осъзнат и щастлив човек, каквито рядко се срещат вече

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #369 -: Октомври 01, 2010, 06:55:24 am »

Първо човек трябва да има желание, за да стигне до определени изводи, а в твоя случай те са напълно прозрачни, но казах вече, че ти прощавам.  ;D

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #370 -: Октомври 01, 2010, 06:56:56 am »
1.Жином е мъж

Неам претенции, стига да не беше малко злобничко, но ти прощавам въпреки всичко.  ;D
То и аз не'ам към тебе  ;D Но други те искат хубавец и към 30-те, пък ти мож' да не си ни едното, ни другото. То не е беда де, възрастта е една от големите илюзии, пък и външността тоже.

*

nerealna

« Отговор #371 -: Октомври 01, 2010, 06:59:31 am »
1.Жином е мъж

То и аз не'ам към тебе  ;D Но други те искат хубавец и към 30-те, пък ти мож' да не си ни едното, ни другото. То не е беда де, възрастта е една от големите илюзии, пък и външността тоже.

а ти го искаш грозилчо  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #372 -: Октомври 01, 2010, 07:01:26 am »
Жином , имам няколко въпроса на които държа да ми отговориш! :blink:
Какво мислиш за злобата?
Кои хора са злобни?
Обичал ли си?
Обичаш ли?
Предаван ли си?
От лексикона на малката ми щерка са ;) :blink:....

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #373 -: Октомври 01, 2010, 07:13:31 am »
Какво мислиш за злобата?
Кои хора са злобни?
Обичал ли си?
Обичаш ли?
Предаван ли си?
От лексикона на малката ми щерка са ;)
:blink:....

Злобните хора мразят себе си, защото им е внушено от други злобни хора, че трябва да се мразят, а който мрази себе си, мрази и другите. Злобните хора са продукт на средата в която живеят.

Обичал съм, защото съм бил слаб и защото не съм знаел кой съм истински.
Не съм бил предаван, защото няма какво в мен да бъде предадено, освен стремежа към свобода. Този стремеж много хора са го предали и в този смисъл са предали и мен, но аз им прощавам.  :blink:

Лека нощ.  :bedtime2:

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #374 -: Октомври 01, 2010, 07:14:31 am »
Амин, Админ!

*

Марая

• 28287
« Отговор #375 -: Октомври 01, 2010, 07:41:53 am »
Какво мислиш за злобата?
Кои хора са злобни?
Обичал ли си?
Обичаш ли?
Предаван ли си?
От лексикона на малката ми щерка са ;)
:blink:....

Злобните хора мразят себе си, защото им е внушено от други злобни хора, че трябва да се мразят, а който мрази себе си, мрази и другите. Злобните хора са продукт на средата в която живеят.

Обичал съм, защото съм бил слаб и защото не съм знаел кой съм истински.
Не съм бил предаван, защото няма какво в мен да бъде предадено, освен стремежа към свобода. Този стремеж много хора са го предали и в този смисъл са предали и мен, но аз им прощавам.  :blink:

Лека нощ.  :bedtime2:

Лека , мека и розова....Жиномова нощ! :blink: ;)
Свободата Санчо , свободата.....
http://www.youtube.com/watch?v=R6TTqc_eLPY

*

Марая

• 28287
« Отговор #376 -: Октомври 01, 2010, 08:28:07 am »
Усещане за вода- дълбока вода , земя...практична земя , щипка огън и малко въздух като подправка....Така мисля Жином...
Дай Жокер! плийз.... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Lx4lQxeaCh0

Свободните хора не са страхливи!
Ейййй вкара ме в отдела на В/К/....

http://www.youtube.com/watch?v=Sorn-3DHTC8
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 08:35:24 am от Марая »

*

nerealna

« Отговор #377 -: Октомври 01, 2010, 02:57:11 pm »
1.Жином е мъж

abrakadabra, явно всички непознати, които си срещала в нета са се оказвали плешиви и дебели ...какъв късмет  ;D и вече не вярваш. че има изключения  ;D

както казах по горе жином е осъзнат човек, развива се духовно, а един човек, който е обърнат към духовното е и физически красив, повярвай.
чета му постовете - оттам са моите изводи, а ти изглежда не можеш да обясниш защо така мислиш

*

elfidka

• 3129
« Отговор #378 -: Октомври 01, 2010, 03:53:20 pm »
Еххх , защо нямаше астросайт преди 20години....
Защо?
:( ;)

Щото тогава не е имало Интернет?  ;D

Силно впечетление ми прави това изказване. Марая пита, защо нямаше
, а Жином казва, защото не е имало .
Първия е свидетел на нямането на интернет, а втория не е ... или не помни и ли не му е било нужно.....
На каква възраст е бил Жином преди 20 години за да говори за тогава по този начин.
Може би на 5 или 10  годинки ?
Това променя много неща.......
Помислете ...
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 04:23:27 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #379 -: Октомври 01, 2010, 03:59:42 pm »
Въобще вие - хуанистите, как си синтезирате ендорфините, серотонините и другите хормони на щастието?

Осъзнаването на смъртта дава много повече радост и щастие отколкото някакво нещастно влюбване в поредния погрешен човек.  ;D

В неговата карта трябва да се търсят фактори за ,,преживяване,, на смърт, като форма на личен опит, за да довеве до осъзнаването ѝ.
Това според мен означава прогресия или дирекция на лична планета към Плутон или съвпад на транзитен плутон към лична планета.
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 04:20:19 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!