Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170469 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #420 -: Октомври 02, 2010, 06:43:30 am »
Цитат
[size=10pt]А относно секса, всичко което правим е заради секса, да се харесаме отсреща, да се докажем, да съблазним и да го докараме до секса. [/size]

Вие убихте всичко детско в мен.    :57:

Съзнанието привлича това към което е насочено.... :wink2:

Искаш да кажеш, че тези които търсят секс, привличат секс и го получават? А другите които не търсят и не искат секс, само си зяпат ли?  

Исках да кажа, че всичко което правим, говоря за ежедневните неща, работата, печеленето на парите и т.н. го правим заради самият секс.

Казвам само това и нищо друго: Съзнанието привлича това към което е насочено.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #421 -: Октомври 02, 2010, 06:44:29 am »

Съмнявам се нашето момче да проявява толкова чак фантазия и фльонги за нашето скромно общество... А и ми се струва, че той не е така срастнат с прикритието си - през пукнатините се прокрадват тупканията на живо сърчице, просто това си му е служебната униформа, а той е човек на честта все пак... ;)

ако венера наистина му е в рак, заедно с меркурий...ще го научиш ли /с думи/ на любов..все пак слънцето ти я огрява тази негова венера, подводна и хлъзгава.. ;D..най- емоционалната зодия му трябва на него, а и нали каза, че си търси сродната душа..някъде тук го каза скоро.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #422 -: Октомври 02, 2010, 06:45:07 am »
Исках да кажа, че всичко което правим, говоря за ежедневните неща, работата, печеленето на парите и т.н. го правим заради самият секс.

Да ви имам мотивацията.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #423 -: Октомври 02, 2010, 06:48:53 am »
Жиномеееее, само не ми казвай, че за теб секса и парите не са щастие, ако обичаш, оти нема ти повервам...  :-\

Ако секса е щастие, то тогава и яденето и чесането и т.н. са щастие. Дай да не принизяваме щастието до чисто физиологически усещания.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #424 -: Октомври 02, 2010, 06:55:33 am »
Ами, ние човеците сме примитивни. Ти сега ли го разбра. Имаме елементарни нужди, хапваме, пийваме, припичелваме някой лев, правим секс, респ. деца и животът си отишъл. Хайде стига с тия духовенства, че зле ми става вече от подобни неща. Първичния инстинкт работи с пълна сила и това е при всеки!!!

Абе добре, ама ако за теб секса е някакво върховно щастие тогава колко често правиш секс?
Можеш да го приемеш и като риторичен въпрос, щото въпроса е много личен.  :mellow:

*

Vision

• 3523
« Отговор #425 -: Октомври 02, 2010, 06:55:50 am »

Е, сега, Вижън, пък ти  ;D Не съм такава аз, няма да тръгна да се сражавам за централния Петел-предвождащ скромния ни кокошарник  ;) А и по-тихи води харесвам, този кавалер тук с прекалено голямо внимание го обграждаме дружно, за да може да се заседи с някой като мен... Струва ми се, че наоколо имаме къде по-бляскави и енергични опции за него... А и по-стимулиращо биха му подействали  :mellow:

по- тиха вода от него?!! :o...възможно ли е да има такъв човек.. :rolleyes:

добре, нека поне да знае, че има опции, пък може и да размисли.. ;)

лека от мен.. :88:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #426 -: Октомври 02, 2010, 06:57:35 am »
Ая, тига си се правила на голяма материалистка  ;D Уважавам старанието ти, но тук вече сме чели и другите ти, доста по-идеалистични и искрени размисли за живота, та няма да мине този път :85: :85: :85:

Затуй вече почнах да я наказвам. Много и стана.  :mellow:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #427 -: Октомври 02, 2010, 07:05:21 am »
правя секс винаги когато пожелая. Няма нещо или някой което да ме спре...

Ок, нямаш спирка. Разбрах.  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #428 -: Октомври 02, 2010, 07:29:09 am »
Айя, къде ти е Венерата и какво имаш в 8-дом ?
Естествени минерали и амулети

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #429 -: Октомври 02, 2010, 07:58:59 am »
Има изключения, но е рядкост.

Точно тези изключения сме се събрали тук , затова никой не
подкара тази " песничка "   :mellow:
Това е мотива от филма " Кабаре "   ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #430 -: Октомври 02, 2010, 08:03:43 am »
И тая тема е в кереча....
Добре всички сме други , най-добрите , най-важните , най-най-най.....
Защо не говорим по същество и конкретно по темата? :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #431 -: Октомври 02, 2010, 08:04:54 am »
С Венера съвпад Сатурн в 12-дом ще се чустваш
по-добре в чужбина - ти не си за тука  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #432 -: Октомври 02, 2010, 08:09:33 am »
Какво искаш? Да ти коментирам на 26 страница какво е Слънцето и Луната на Жином ;D, ем нема да я бъдe, че и пpи положение, че на всичкото отгоре ти също спамиш където ти падне.

Това е тема , която дълго я удържах без спам...
Нямам нищо против спама , но в рамките на нормалното, а страниците нямат значение...Или Аия е Жином- това ли да разбирам....? :angry:

П.П - яяя , да ме светнеш къде спамя? ;D ;D ;D , че съм леко кьорсун табела....

*

Марая

• 28287
« Отговор #433 -: Октомври 02, 2010, 08:14:55 am »
Казах ли ти преди няколко дни, че ще си изтрия всичко? - Казах го. ;D
 А казвал ли съм, че обещая нещо винаги го изпълнявам? Така, че спокойно от мен и следа няа остане. Сега по въпроса с АЯ, всъщност можеше да е всеки на нейното място. Просто ми прави впечатление, че винаги вдигаш фира за нещо толкова формално и още повече - масово. ;D

Това е положението , на който не му изнася пижами не раздаваме! ;)
Няма да мирясам докато не му разбера АСЦ-ТО СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА...Към Марс и Венера нямам претенции.... ;) :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #434 -: Октомври 02, 2010, 08:16:32 am »
.....

Или Аия е Жином- това ли да разбирам....? :angry:

Просто нямам думи.  :-X Доживях и това да чуя. Може и Жином да е Ая и обратно, всичко е възможно.

ПП. Аз си затрих постовете, Марая. Ще гледам да не вземам участие повече по твои теми. Наистина прекалявам със спама. Извинявай.

*

Марая

• 28287
« Отговор #435 -: Октомври 02, 2010, 08:21:33 am »
.....

Или Аия е Жином- това ли да разбирам....? :angry:

Просто нямам думи.  :-X Доживях и това да чуя. Може и Жином да е Ая и обратно, всичко е възможно.

Аия , нали знаеш , че при мен заблудите не вървят!
Нали си наясно , че трудно се заблуждавам...и , че виртуалния свят за мен е като реалния...
В тази тема ме интересува само и единствено АСЦ ,ЛУНА И СЛЪНЦЕ НА ЖИНОМ ...Твойта карта повечето я знаем на изус , както и нещата които коментираш .... ;) ;D..На стар краставичар не продавай краставици- увехнали са..... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #436 -: Октомври 02, 2010, 08:39:15 am »
Крис , искам да чуя твоето мнение по въпроса АСЦ, СЛЪНЦЕ И ЛУНА НА Жином.... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #437 -: Октомври 02, 2010, 08:45:38 am »
Не се сърдете, за това че съм си изтрила спама. Както не веднъж съм казвала, там където не съм желана не се бутам. Заминавам си. В момента не трябваше да съм тук, но останах заради нашите и защото имах проблеми със зъб. Върнах се от зъболекар в 20 ч. Пишман станах, че влязох във форума и драснах 5 реда. Няма смисъл. Затривам се. Така и така рядко ще влизам, ако изобщо влизам. Така че, няма драма.

Аия , нали знаеш , че се познаваме...и тая роля е играна много пъти.....
В твой теми никога не съм спамила...Провери и виж! Не мисля , че е приятно...
Всичко ми е ясно..., приемам го и не го отхвърлям , но тук не си важна нито ти , нито аз ,нито оста 2-8-ми , нито секса...Интересно е да провокираш това ..., но не винаги е удачно!

*

katrin_ls

« Отговор #438 -: Октомври 02, 2010, 08:47:58 am »
Не се сърдете, за това че съм си изтрила спама. Както не веднъж съм казвала, там където не съм желана не се бутам. Заминавам си. В момента не трябваше да съм тук, но останах заради нашите и защото имах проблеми със зъб. Върнах се от зъболекар в 20 ч. Пишман станах, че влязох във форума и драснах 5 реда. Няма смисъл. Затривам се. Така и така рядко ще влизам, ако изобщо влизам. Така че, няма драма.

Аия , нали знаеш , че се познаваме...и тая роля е играна много пъти.....
В твой теми никога не съм спамила...Провери и виж! Не мисля , че е приятно...
Всичко ми е ясно..., приемам го и не го отхвърлям , но тук не си важна нито ти , нито аз ,нито оста 2-8-ми , нито секса...Интересно е да провокираш това ..., но не винаги е удачно!

Аз май се извиних. И направих необходимото, за да не дразня никого. Изтрих постовете. Не предполагах, че някой се интересува от хороскопа на Жином на 25 страница, но явно не е така. Извинявам се още веднъж.

*

Марая

• 28287
« Отговор #439 -: Октомври 02, 2010, 08:50:45 am »
Бързо се отказвате и приключвате тема , без дори да се съобразите с този който я е пуснал....
В тема на Аия не съм си позволила и едно изречение спам, както и в твоя Белика и не ми е приятно....
А спама на Жином е позволен поради ред причини и аз го приветствам , защото от неговия спам разбирам много астрологични неща.....