Когато пускаш тема във форума - актът на пускане не я превръща в твоя материална или интелектуална собственост. Мислех, че това сме го разбрали всички, ако не по-рано, то в моментът, в който Жином върна изтритите от теб теми, включително онази с луната и рецептите, в която всички имахме немалък принос, освен твоето авторство на инициативата и стартовия пост. Тук не опитвам да омаловажа приноса ти и значимостта му по никакъв начин.
По въпроса за твоето спамене, Марая, аз ще се въздържа от коментар.
А за спаменето на Жином - коментарът от моя страна беше с друг акцент, но ти го обърна много на сериозване...
Въпрос на подход Белика и гледна точка....
Твой е проблема с въздържането...,нямам нищо против спама ,но в границите на нормалното...
Негов е проблема дали спами или не и е негово правото на това..., въпроса е , че темата касае негови аспекти и би било добре да се търси това....Търся астрологични констелации и обяснения , други акценти не ме вълнуват...
Дала съм много и съм взела много от тази сайт и никак не ми е безразличен , а отношението дори и в темата в която присъства ЮЗЕРА/ПРИКРИВАЧА/

към него и създаденото от екипа с който работи придоби селскостопански характер...
Смятам , че всяка тема не се определя по броя постове , а по съдържанието им..... :blink:
Лека нощ! :bedtime2: