Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170042 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #600 -: Октомври 05, 2010, 07:21:19 am »
В кой градус е? :-[....

Много бързаш. След още 37 страници може да кажа още нещо.  ;D

Имам проработен сатурн и не ме плаши чакането....щом имам посока!
За мен също е важна посоката , а тя е част от целта....
Всичко на този свят има значение , всичко е важно....,а нищо не е по-важно от това да знаеш за какво и защо! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #601 -: Октомври 05, 2010, 08:11:25 am »
От къде си толкова сигурен? ;D

Щото дори не знаеш какво значи прикривач.  ;D
А за това откъде си толкова сигурен? Че и ми го подчертава. ;D

Само свободния е сигурен!
Просто е свободен....
Крис , това е за теб! Вероятно ще прозвучи мноого далеч от теб като мелодия , но....като усещане мисля , че е в теб! :blink:
Важен е пътя Крис ...другото е ала-бала!
http://vbox7.com/play:6a1f5b57

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #602 -: Октомври 05, 2010, 08:40:37 am »
Мерси за поздрава, долу-горе правилно усещаш. :blink: Хубаво беше да чуя нещо kaто това, като се има в предвид, че не съм чувал никаква музика последните 6-7 дни. ;D
Интересното е, че всичките ми познати с Луна Стрелец(4-5 човека) четат неща като Кастанеда, "Монахът който продаде своето ферари" и прочие, и много се впечатляват. ;D
Може би преди не отчетохме това, че може да е засегната остта 3/9, мисленето и душевността.

И Слънцето в стрелец ги чете .... :blink: ;). :sagittariuss: :wink2: :bedtime2: и аз се тропясвам....Старост- нерадост! ;D ;D
Шегувам се , просто отивам да се опъна ....
Интересно , според теб какъв въздух е? :rolleyes: подвижен , кардинален , фиксиран...Какво ли слънце е гряло в деня на раждането му.... :rolleyes: :unsure: :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #603 -: Октомври 05, 2010, 11:17:54 am »

Луна, но пак ти казвам, че това нищо не означава.

много близо бях с предположението за козирожка луна, но и сега не съм много сигурна дали греша, защото основен похват на прикривача е да внася дезинформация.. :P

луна в опозиция със слънцето и сатурн и в квадратура с марс също става, на к2..в съвпад с лилит и секстил с уран..и стелиум в осми дом..мдаа.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

nerealna

« Отговор #604 -: Октомври 05, 2010, 03:49:11 pm »
Аз мисля, че слънцето му е във везни, а асц козирог или водолей.
може би има и във водолей северен възел.

*

nerealna

« Отговор #605 -: Октомври 05, 2010, 03:57:25 pm »
според мен е около 80ти набор и има слънце в козирог

чудя се какво да му сложа в стрелец  ;D ....и във везни

нещата ми се подреждат значи - луна в стрелец, слънце във везни, асц козирог и мисля, че има уран в първи дом

*

Марая

• 28287
« Отговор #606 -: Октомври 06, 2010, 12:25:43 am »
Като огнен знак луната в стрелец е силно повлияна от диспозитора си Юпитер.
Луната е привилигерована муза на поетите , на текстописците , на художниците.
Вдъхновява писателите , склупторите....Самото и съществуване за тях е магия и вдъхновение ....мистика.
Мисля , че това е една от най-екзотичните луни , първо защото се свързва с Юпитер и второ защото е в огнен мъжки знак.
Тук луната е идеалиска , склона на приключения в духовното търсене и в живота като цяло. Тя е философ и вечен пътник и в двата смисъла на думата.

П.П. Забелязвайки красивото тази луна остава вечно млада , дори когато времето*Сатурн* поставя дълбоки отпечатъци и следи във формата на бръчки не само по лицето на натива , а и в душата му. Постоянното оплакване е симптом на емоционално остаряване. Срещам много млади хора , които за съжаление са емоционални старци , това луната в стрелец не го може , а и не го разбира , защото за нея е важна онази по-широкоспектърна емоция , стремежа към различните възгледи , търсенето , намирането .....Тя е търсеща луна .. :-\

http://www.youtube.com/watch?v=vcWTTs8QVRc
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 01:09:42 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #607 -: Октомври 06, 2010, 01:18:48 am »
http://www.youtube.com/watch?v=ZON5pNna6DA
  :blink: ;) , сега остава да разберем в кой дом се вписва .....

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #608 -: Октомври 06, 2010, 02:29:21 am »
От къде си толкова сигурен? ;D

Щото дори не знаеш какво значи прикривач.  ;D
А за това откъде си толкова сигурен? Че и ми го подчертава. ;D

Защото никой не знае. Поне не на ниво думи и мисли.  ;D

« Отговор #609 -: Октомври 06, 2010, 02:41:52 am »

Извинявай, какво ти поддържа интереса в тази тема? :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #610 -: Октомври 06, 2010, 02:47:15 am »
Интереса на другите към моята скромна личност. Аз съм длъжен да откликна, докъдето е възможно.

*

Vision

• 3523
« Отговор #611 -: Октомври 06, 2010, 02:49:22 am »

прикривач е нещо като Щирлиц.. :-\

Щирлиц бил пленен от разузнаването. Искали да измъкнат имформация от него чрез всякакви брутални и нечовешки методи на мъчение. Накрая се принудили на най-строгият и зловещ метод - изпратили му стажанта Курт, който с часове, дори с дни можел да извършва полов акт… Започнал той Щирлиц.
След ден яко клатене вече хората започнали да се чудят защо още няма измъкната информация. След два дни изумлението нараствало, а вече на третия ден хората започнали да се присмиват на младия Курт, който се чувствал много засрамен, но продължавал неуморно да извършва своите издевателства над нещастния пленник. На четвъртия ден, Курт вече се видял принуден да се обърне кум Щирлиц с молба:
- Щирлиц - казал той - моля те Щирлиц, кажи нещо! Репутацията ми е сломена, хората чакат информация, посрамих се, умолявам те, кажи, кажи НЕЩО! ГОВОРИ!
- Курт - проговорил Щирлиц най-накрая - Обичам те!

:93: :93: :93:

Щирлиц решил да погледне през прозореца.
Погледнал, обаче в главата му опряли дуло.
Щирлиц бързо натиснал ALT+F4 и затворил прозореца…

Щирлиц получи шифрограма, че в Москва му се е родил син. Мъжки сълзи потекоха по страните му. Щирлиц не беше ходил в Родината от цели седем години…

Мюлер вика Щирлиц при себе си и почва да му се кара:
- Щирлиц! Ако още веднъж те хвана да режеш сланина върху секретните документи, които крадеш от сейфа - ще му сменя бравата!

На 23 февруари, отбелязвайки деня на Съветската армия, Щирлиц се напи като дъска, след което облечен във форма на майор от НКВД, с наган и гола шашка в ръка, цяла нощ бяга пред сградата на Гестапо, крещейки "Ех, вашта мамка!".
И едва на следващия ден той със свито сърце осъзна, колко близко е бил до провала.

Руски дезертьори нападат немско село.
Първия ден изпиват всичко което е за пиене.
Втория ден изяждат всичко което е за ядене.
Третия ден наебават всичко което е за ебане.
На четвъртия ден дошъл Щирлиц и започнали безредиците.

Щирлиц вървеше през центъра на Берлин. Сред минувачите имаше агенти на "Гестапо". Усети острите им, студени погледи. Те го подозираха! Досещаха се, че е разузнавач! Може би високото му руско чело го издаваше. Или интелигентните и строги сини очи. Или волевата брадичка. Или… парашутът, който се влачеше зад него…

Берлин. В препълнения офицерски ресторант пиян полковник от СС внезапно изкрещява, удряйки с юмрук по масата:
- Ще обеся лично всеки руски шпионин!
Всички присъстващи многозначително поглеждат Щирлиц…

В очите на радистката Кет пробляснаха пламъци. Щирлиц бързо се намеси с пожарогасител.

Мюлер казва на Щирлиц:
- Така-а-а-а… Значи си руски разузнавач, а?
- Откъде разбра?
- Идиот, писал си го в автобиографията си!

Щирлиц незабележимо премина границата.
За това той разбра от сутрешните вестници.

Щирлиц излезе на централния булевард в Берлин и, за да не се набива на очи, тръгна да го пресича пълзешком…

Мюлер е събрал достатъчно доказателства срещу Щирлиц и нарежда да го арестуват, като незабавно започнат разпити. Щирлиц е твърд и не издава нищо, но Мюлер решава да приложи последното измислено от него мъчение - поднася под носа на вързания и пребит разузнавач стара миризлива партенка. Щирлиц е полуприпаднал, но изведнъж просиява и се усмихва доволно - той е усетил позната родна миризма…

Щирлиц отива на явка в гробищата. Мюлер знае за нея и е обградил цялото гробище. Щирлиц стига до 6-ти парцел, 8-ми гроб и бърка с ръка отдолу, за да вземе сведението от Центъра. Изведнъж се запалват прожектори, Гестапо и Мюлер идват към Щирлиц. Мюлер взима бележката от ръката на Щирлиц и чете на глас:
"Щирлиц, вие сте педераст!"
Глас зад кадър - "В този момент Щирлиц разбра, че е станал герой на Съветския съюз".

Хитлер е събрал висшите си офицери и обсъжда нови инвазии на своите войски.
В кабинета наперено влиза Щирлиц, отключва с шперц сейфа в дъното, изважда две секретни папки, заключва го и излиза.
Настъпва тишина.
- Кой е този? Какво прави? - пита Хитлер
- Щирлиц - съветски шпионин. - отвръща Мюлер
- А защо не го арестувате? - пита Хитлер
- Винаги има алиби. - отвръща Мюлер

Минавайки по коридора, Щирлиц блъсна вратата на кабинета на Мюлер - тя не се отвори! Той натисна по-силно - отново нищо. Засили се и удари с рамо - ала вратата все така не се отваряше.
- "Заключено е!" - помисли си Щирлиц и се развълнува от своята находчивост.

Щирлиц трябва да се срещне със свръзката си от Русия в някакъв германски бар. Отива, сяда на бара и казва:
- 100 грама водка.
- Нямаме, вчера свърши.
- Тогава сто грама коняк.
- И коняка свърши.
- Една бира?
- И бирата свършихме.
"Ясно, свръзката е пристигнала", мисли си Щирлиц.

и т.н. и т.н.  :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #612 -: Октомври 06, 2010, 02:52:57 am »
Интереса на другите към моята скромна личност. Аз съм длъжен да откликна, докъдето е възможно.

Граници ли има? :-\ :rolleyes:...
И кое поставя границите?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #613 -: Октомври 06, 2010, 02:55:41 am »
И кое поставя границите?

Човешките възприятия не са безкрайни.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #614 -: Октомври 06, 2010, 02:58:46 am »

и т.н. и т.н.
  :wink2:

Добрите прикривачи могат да бъдат Щирлиц, както който и да било. Аз не съм много добър, аматьор съм.  :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #615 -: Октомври 06, 2010, 03:01:16 am »
И кое поставя границите?

Човешките възприятия не са безкрайни.  ;D

Напротив , ние поставяме ограниченията , рамките , нормите...
Дори не си представяме колко малко от себе си използваме...възприемайки... ;D
До къде стигат границите им според теб? :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #616 -: Октомври 06, 2010, 03:07:28 am »

и т.н. и т.н.
  :wink2:

Добрите прикривачи могат да бъдат Щирлиц, както който и да било. Аз не съм много добър, аматьор съм.  :wink2:

за толкова години ако не си напреднал, то за кога??!! :rolleyes:

ааа, сетих се!!...ти си мислиш, че си добър, но скромничиш, за да не те заподозрем в голямо его..ясно.. ;)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #617 -: Октомври 06, 2010, 03:08:57 am »
До къде стигат границите им според теб?
:rolleyes:

В тази тема границите няма да са безкрайни, защото желанията на участниците не са напълно безкористни. Това са границите. Те се определят от способността да имаш чисти желания.  :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #618 -: Октомври 06, 2010, 03:10:55 am »
ааа, сетих се!!...ти си мислиш, че си добър, но скромничиш, за да не те заподозрем в голямо его..ясно.. ;)

За да няма свръхочаквания.

Лъвовете могат ли да мислят?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #619 -: Октомври 06, 2010, 03:14:56 am »
До къде стигат границите им според теб?
:rolleyes:

В тази тема границите няма да са безкрайни, защото желанията на участниците не са напълно безкористни. Това са границите. Те се определят от способността да имаш чисти желания.  :blink:

А дали е така? :unsure: И защо трябва да е така?
Не намирам корист в картата на когото и да било , както и при прочита и....
Значи няма граници защото желанията са чисти.... :blink: