Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170339 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #620 -: Октомври 06, 2010, 03:17:39 am »

За да няма свръхочаквания.

Лъвовете могат ли да мислят?  ;D

като сме гладни не мислим, а като се нахраним ни се доспива... :-[
иначе можем, сигурно, но е недоказуемо, защото винаги сме в едно от двете състояния.. ;D

друго имаш ли да ме питаш??...но ако питаш, ще отговаряш и ти на въпроси..така че по- добре не питай.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #621 -: Октомври 06, 2010, 03:20:10 am »
Не намирам корист в картата на когото и да било , както и при прочита и....
Значи няма граници защото желанията са чисти...
. :blink:

Става въпрос за неосъзната корист. За това, че сме научени да гледаме на света като хищници, които дебнат своята плячка. Тази матрица ни пречи да надскочим границите си.

*

Vision

• 3523
« Отговор #622 -: Октомври 06, 2010, 03:32:52 am »

Става въпрос за неосъзната корист. За това, че сме научени да гледаме на света като хищници, които дебнат своята плячка. Тази матрица ни пречи да надскочим границите си.

ти се изкара сам плячка, защото ти харесва идеята някой да те гони..иначе от просто любопитство се пита всеки за данните, защото това е астро клуб..егото, Жином, в него е проблема.. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #623 -: Октомври 06, 2010, 03:34:15 am »

Ние сами се учим да гледаме , да разпознаваме цветове , багри , време , дъжд , вятър , студ , слънце....Малцина са тези които ги разпознават сетивно...Първо виждаме и окото няма граници - стига до хоризонта и отвъд него...
Матрицата я изработваме сами , маркираме и пакетираме душите си от страх да не бъдем *разпознати* /не като хора , а като души/, нищо не е по-безкорисно от душата...И не може да бъде. :(.
Неосъзнато :rolleyes:? Има ли неосъзнати корисни цели? За 45 г. , живот под слънцето не знам какво значи неосъзната корис... :-[ :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #624 -: Октомври 06, 2010, 03:50:53 am »

И това ми го казва човек, който има панически страх от черни магии, но същевременно приказва за това колко е свободен.   :85:

къде пък го видя този негов страх, чак и панически..да не си спал досега..??  :rolleyes: ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #625 -: Октомври 06, 2010, 03:58:21 am »

Не, валя ме дъжд. ;D
Сутринта нещо май за мама си говорехме. ;D

няма доказателства..цял ден като се сетя как ти се наредиха репликите преди да ги изтриеш се смея с глас, накрая се наложи да обяснявам, за да не ме помислят за луда.. :kissd:

кажи сега за паническия страх, за да си по темата.. :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #626 -: Октомври 06, 2010, 04:00:25 am »
И това ми го казва човек, който има панически страх от черни магии, но същевременно приказва за това колко е свободен.   :85:

Криско, пак си неадекватен. Нямам панически страх от черни магии, просто казах че са ми правили такива, а ти така и не знаеш какво е прикриването.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #627 -: Октомври 06, 2010, 04:01:31 am »
Страха  панически го носи аспект на луната с Плутон или със Сатурн...
Вероятно в картата на Жином има такъв аспект...
Доколкото знам обаче най-големите магьосници тръгват от там от където започва Карлос Кастанеда... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #628 -: Октомври 06, 2010, 04:05:53 am »
Ние сами се учим да гледаме , да разпознаваме цветове , багри , време , дъжд , вятър , студ , слънце....Малцина са тези които ги разпознават сетивно...Първо виждаме и окото няма граници - стига до хоризонта и отвъд него...
Матрицата я изработваме сами , маркираме и пакетираме душите си от страх да не бъдем *разпознати* /не като хора , а като души/, нищо не е по-безкорисно от душата...И не може да бъде. :(.
Неосъзнато :rolleyes:? Има ли неосъзнати корисни цели? За 45 г. , живот под слънцето не знам какво значи неосъзната корис...
:-[ :-[

"Красивите думи не са истинни"

Дао

;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #629 -: Октомври 06, 2010, 04:13:03 am »
Неосъзнато :rolleyes:? Има ли неосъзнати корисни цели? За 45 г. , живот под слънцето не знам какво значи неосъзната корис...
:-[ :-[

Дао

;D

Думите са думи , те са като птиците...отлитат , а написани- остават....
Как ги определяме зависи от съзнанието ни , за едни те са красиви , за други истински...И там , някъде там в далечината където очите не виждат думите се срещат със собствените си страхове , надежди , търсения.....
Ако ги намираме красиви те се връщат с красота и светлина...
Ние търсим в живота си истини , означава ли , че истината е в антипода на думата красота? :rolleyes: :-\

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #630 -: Октомври 06, 2010, 04:14:24 am »
Ние търсим в живота си истини , означава ли , че истината е в антипода на думата красота? :rolleyes: :-\

Не, истината е красива. Днес си много филосфски настроена.  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #631 -: Октомври 06, 2010, 04:15:04 am »

Дао

;D

видях, че това го използваш, когато нямаш какво друго да кажеш.. ;D
но или цитираш грешно, или според това дао в истинните думи няма нито една красива, а това не е истина.. :P
или когато нещо те очарова изпитваш страх??..май май.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #632 -: Октомври 06, 2010, 04:17:27 am »

Е аз ги изтрих щото ти ги изтри стана безсмислено.
Пък и щяха да ме гилотинират за спам.

По въпоса с паническия страх/шегичка :P/, виж има една тема за един г-н ЕЛЕН и черните му мЪгии. ;D

не беше безмислено, много беше истинно даже- мамо??мамо!!мадре ;D цврък.. ;D ;D ;D
няма да търся теми, не мисля, че има панически страх, ако ти мислиш така, докажи го..

*

Марая

• 28287
« Отговор #633 -: Октомври 06, 2010, 04:25:29 am »

Не, истината е красива. Днес си много филосфски настроена.  ;)

Жином , само слънцето има право на следващ изгрев след залеза. За съжаление , аз търся красотата във всичко до което се докосвам...Най-красивите неща в живота са скрити и невидими , те са вътре в нас....
Красотата не идва от външността, а от сърцето , а в думите ми винаги има пулс....пулса на природата.
И тук има много красота и симетрия....

*

Марая

• 28287
« Отговор #634 -: Октомври 06, 2010, 04:32:44 am »
Най-красивите неща в живота са скрити и невидими , те са вътре в нас....

Винаги съм казвал, че няма нищо по-измамно от очеизвадното. ;D

:clap: :wink2: :kissd: Така е , за съжаление за да стигнеш до дълбокото трябва да минеш през прах от разбити надежди и илюзии , през кал от изгубено време , през много вода....,за да стигнеш до дълбокото , да разбереш , че не всичко ,което блести е злато... :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #635 -: Октомври 06, 2010, 04:34:13 am »

Става въпрос за неосъзната корист. За това, че сме научени да гледаме на света като хищници, които дебнат своята плячка.
Тази матрица ни пречи да надскочим границите си.

Така е устроен света и то не по наша воля....  :(
Има хранителна верига и всеки заема някакво място в нея,
този " хищнически" принцип служи за оцеляване на видовете   ;)
Естествени минерали и амулети

*

Vision

• 3523
« Отговор #636 -: Октомври 06, 2010, 04:35:28 am »

Tи се вържеше, а цвръка беше в отговор на предишното с фъка и ю-то ;D
В случая цвръка беше ти, а имаше едно до него дето му се чудеше.. ;D
Eто виж..

всъщност това може да бъде интерпретирано по много начини сега като се замисля  :rolf:

поне си схванал основната поука- близо до мама и квакане му е майката, за да не се изгубиш пак.. ;D :P :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #637 -: Октомври 06, 2010, 04:40:00 am »

Става въпрос за неосъзната корист. За това, че сме научени да гледаме на света като хищници, които дебнат своята плячка.
Тази матрица ни пречи да надскочим границите си.

Така е устроен света и то не по наша воля....  :(
Има хранителна верига и всеки заема някакво място в нея,
този " хищнически" принцип служи за оцеляване на видовете    ;)

Добър вечер Лунна Феьо, :blink:..
Ние не сме в джунглата , не сме животни...ние сме единственото висше творение на природата ,защото имаме шанса да общуваме с думи...,просто трудно ги различаваме и слагаме на различни места ударението... и от там идват бедите ни....Защото пречупвайки през собствената си призма думата ние търсим невидимото ,многозначното.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #638 -: Октомври 06, 2010, 04:48:29 am »
http://www.youtube.com/watch?v=Bpbuqh12oj4

За всички пишещи...Току-що го получих....Отдавна не го бях случала....

И най-вече за теб Жином...

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #639 -: Октомври 06, 2010, 05:00:16 am »
http://www.youtube.com/watch?v=Bpbuqh12oj4

За всички пишещи...Току-що го получих....Отдавна не го бях случала....

И най-вече за теб Жином...

Мерси, щом е най-вече за мен.  ;D