Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 169938 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #840 -: Октомври 07, 2010, 08:32:39 pm »
Марайче, не съм казала, че Близнаци е спокоен знак, а че Сатурн в Близнаци приема спокойно различията именно защото може да бъде и тако и вако. Гъвкав е именно когато става въпрос за вярвания и религии.

Имам роднина с Сатурн във Водолей - атеист е, давам то го просто като пример

;D ;D ;D, и как като е тако и вако се получава спокойно приемане на различията?!
Сатурн в Близнаци е задълбочен мислител. В отношенията с другите е затворен , резервиран , понякога и нетолерантен.
Не е много-много по контактите , недоверчив е , заяжда се , раздразнителен и дребнав.....Не го намирам подходящ за лицето Жиномово....

ОК, мила, както кажеш.  :wub:

пп . Няма да се заяждам, да не би Сатурна ми е в Близнаци, как ли пък не !
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #841 -: Октомври 07, 2010, 08:34:33 pm »
Елфи не иде реч за заяждане , а за интерпретации...Колкото повече гледни точки ,толкова по-добре... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #842 -: Октомври 07, 2010, 08:37:04 pm »
Елфи не иде реч за заяждане , а за интерпретации...Колкото повече гледни точки ,толкова по-добре... ;D ;)

Знам, бе човеко ..., просто си аргументирам становището по различен начин.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #843 -: Октомври 07, 2010, 08:41:43 pm »
Жином, кога ти е рождения ден Май или Юни ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Asol

• 4140
« Отговор #844 -: Октомври 07, 2010, 08:43:13 pm »
Марая, като цяло не са ми такива впечатленията от Сатурна в Близнаци, каквито ги описа, но разбира се има и изключения.  :blink: Във всеки случай Плутона не е в Дева. ;D

*

holanda

« Отговор #845 -: Октомври 07, 2010, 08:45:03 pm »

Интерпретацията ми не е за зодия близнаци в цитирания от теб пост , а за Сатурн в близнаци! :blink:

знам,и аз за него писах,но в момента дообмислям позицията си.Мерка да не е влязъл във Везни случайно  ;D.И все пак,не мисля,че Сатyрн в Близнаци е  необ6тителен и затворен.Може би ако приемем,че Сатyрн ни кара да работим върху нещата,посочени от него в радикса ,положението му в Близнаци/или 3 дом/ би могло да бъде показател за проблем с изразяването/и с разни квадратури към него човек би пръснал от самодоказване чрез словото/... За заядливостта се съгласявам.

*

holanda

« Отговор #846 -: Октомври 07, 2010, 08:46:40 pm »
 :blink: Във всеки случай Плутона не е в Дева. ;D

:08:

Везни,нали,Везни е  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #847 -: Октомври 07, 2010, 08:49:56 pm »
 :blink: Във всеки случай Плутона не е в Дева. ;D

:08:

Везни,нали,Везни е  ;D

Представяте ли си физиономията на Жином...
Ние тука се потим да му изчислим датата на раждане а той си трае самодоволно....

Жином, ти си сигурно единствения човек на света, който не обича подаръци за рождения си ден.  :-\
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #848 -: Октомври 07, 2010, 08:51:41 pm »
Мисля , че Плутон най-трудно можем да го хванем , още повече при липса на вербален контакт....
Кое Ви кара да търсите Плутон във везни?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #849 -: Октомври 07, 2010, 08:55:00 pm »
Моята Луна е на 26 , а Сатурна ми е на 20 в Близнаци. Усещам го, по знак но не така кармично, както би предположил един съвпад в третата декада.

По сидерал минават в различни (съседни знаци), но може да се окажат в една накшатра. Ако са в съседни накшатри, влиянието на аспекта ще се усеща доста по-слабо.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #850 -: Октомври 07, 2010, 08:59:31 pm »
Жином, ти си сигурно еднонствения човек на света, който не обича подаръци за рождения си ден.  :-\

хитрооо,добра стратегия  :mellow:.Но при твърд аспект с Марс или управителя на Слънцето/или асцендента/или Венера ще държи на позицията си 'мистичен прикривач'',защото това му позволява всеобхватност /мечтата на хуанистите/.Нъл се сещаш-его,себеутвърждаване...какво би се случило с образа ако всичко приключи ... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #851 -: Октомври 07, 2010, 09:27:08 pm »
Сигурното в картата на Жином е раждането му по време на пулнолуние.... :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #852 -: Октомври 07, 2010, 09:35:42 pm »
Във всеки случай Плутона не е в Дева. ;D

Защо така мислиш ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #853 -: Октомври 07, 2010, 10:08:30 pm »
Какво можем да кажем за хората родени по време на пълнолуние?

Според мен Жином има една абстрактна и леко суха /на моменти/ интелигентност. Способността му да се обръща и търси в душевния свят НА МОМЕНТИ ГО ПРЕВРЪЩА В ТВОРЕЦ. Самия той едва ли осъзнава това. За него външния свят е обвит в мъгла и той сам се поставя далеч от него.
Въпреки всичко , той е човек на авантюрите и прави всичко възможно , дори и с прикриване и /или/ неприсъствие да привлича вниманието около себе си...

*

Марая

• 28287
« Отговор #854 -: Октомври 07, 2010, 10:39:39 pm »
Асц ДЕВА се  характеризира с методичност в действията , лесно приспособяване , дълбоко и аналитично анализиране и най-вече вглеждане в подробностите. Обичат да показват , че са прави ... ;D/справка : Синухе , майка ми , сина ми и др./
Родените под този асцендент са многостранни личности :blink: ;) , възприемам ги като любезни , любознателни , състрадателни , грижовни /зависи и от аспектите на Управителя/ , но ...../сега да не се разсърдите ;D родени под асц Дева/ и не забравям , че сте твърде заети със себе си и собствените си проблеми....
Безпокойството , недостатъчната решителност и смелост са основни пречки при вземането на важни и съществени решения.
Склоността към излишно издребняване и детайлизиране е пречка за развитието на огромния потенциал от таланти.
Наред със казаното до тук , намирам за едни от най-чистите хора , родените с асц Дева. Изключително практични и педантични до вманиачаване , понякога се губят в стремежа си за перфекционизъм.

Дори и да не Ви хареса , това е написано под диктовката на личните ми наблюдения в/у асц.Дева , които са много...

*

Asol

• 4140
« Отговор #855 -: Октомври 08, 2010, 02:28:43 am »
Във всеки случай Плутона не е в Дева. ;D

Защо така мислиш ?

Интуиция  ;D

*

holanda

« Отговор #856 -: Октомври 08, 2010, 02:32:30 am »

Интуиция  ;D

щях да пиша абсолютно същото  :o  ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #857 -: Октомври 08, 2010, 02:40:21 am »

Интуиция  ;D

Ми що не пробваме с хорарче ?
Например, Жином с Плутон в Везни ли е ?
20:39 ч.  София
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #858 -: Октомври 08, 2010, 02:41:16 am »
А аз си мисля , че Плутон е в последните градуси на Дева...
И тъй като това не е много важно и съществено според мен бих помолила Жином да ни осветли поне за мястото на Плутон -Дева или Везни.... :-[ :blink:....
Едно леко авансче от негова страна.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #859 -: Октомври 08, 2010, 02:49:04 am »

Интуиция  ;D

Ми що не пробваме с хорарче ?
Например, Жином с Плутон в Везни ли е ?
20:39 ч.  София

Просто качи хорара ..идеята е страхотна :wub:....