Плутон във Везни.
Цитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 03:07:42 amНямам впечатления. Аз не деля хората на зодии, а по съвсем други признаци.Ще ви кажа за плутона, ама си направете хорара първо. След полвин час пак ще дода. ... по какви ? :rolleyes:
Нямам впечатления. Аз не деля хората на зодии, а по съвсем други признаци.Ще ви кажа за плутона, ама си направете хорара първо. След полвин час пак ще дода.
Цитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 03:48:21 amПлутон във Везни.във втория градус ли??
Цитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 03:12:51 amЦитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 03:07:42 amНямам впечатления. Аз не деля хората на зодии, а по съвсем други признаци.Ще ви кажа за плутона, ама си направете хорара първо. След полвин час пак ще дода. ... по какви ? :rolleyes:По това кои имат нужда от мен и кои нямат.
Цитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 03:48:21 amПлутон във Везни.Дедо, ама друг път.
Това не е ли проява на голямо Его ?
Как да не му викам педерунгел на тоя тежкар Плутона ?
Цитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 02:28:43 amИнтуиция щях да пиша абсолютно същото
Интуиция
Ми що не пробваме с хорарче ?
Цитат на: Марая в Октомври 08, 2010, 03:59:36 amКак да не му викам педерунгел на тоя тежкар Плутона ?Какво? Такъв ли ме изкарахте? Преди 2-3 страници бях Дебил.
Цитат на: elfidka в Октомври 08, 2010, 02:40:21 amМи що не пробваме с хорарче ? Аз още вчера си направих такъв и потвърди, че казва истината за Слънце, Луна и Асц.
Ти бая високо отиде чини ми се....., какво се опитваш да проектираш? :rolleyes:
Аз си летя нависоко и нищо не проектирам, защото във въздуха не се проектира.
Jinom, тогава по какво разбираш, че имат или не нужда от теб?
Цитат на: Марая в Октомври 08, 2010, 04:05:38 amТи бая високо отиде чини ми се....., какво се опитваш да проектираш? :rolleyes: Аз си летя нависоко и нищо не проектирам, защото във въздуха не се проектира.