Цитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 04:10:40 amАз си летя нависоко и нищо не проектирам, защото във въздуха не се проектира. Ласкае те тая тема, нали? :mellow:
Аз си летя нависоко и нищо не проектирам, защото във въздуха не се проектира.
Цитат на: sunrain в Октомври 08, 2010, 04:03:21 amЦитат на: жълтолилава в Октомври 08, 2010, 02:32:30 amЦитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 02:28:43 amИнтуиция щях да пиша абсолютно същото Е и моята се потвърди от самото начало, после нямало такова нещо в нета. Това което го наричаш интуиция всъщност е подтикнато oт вътрешното ти усещане базирано на опита, а това не е интуиция, ако го познаваше лично по щях да се съглася.
Цитат на: жълтолилава в Октомври 08, 2010, 02:32:30 amЦитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 02:28:43 amИнтуиция щях да пиша абсолютно същото Е и моята се потвърди от самото начало, после нямало такова нещо в нета.
Цитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 02:28:43 amИнтуиция щях да пиша абсолютно същото
Интуиция
Цитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 04:10:19 amJinom, тогава по какво разбираш, че имат или не нужда от теб? По техните мечти и желания. :blink:
Jinom, тогава по какво разбираш, че имат или не нужда от теб?
По техните .... желания. :blink:
http://www.youtube.com/watch?v=ybAUM7KoXco кръщавам те
Защото самия той проектира... И колкото и неуловим да ни се струва ние ...го ползваме , дишаме ....просто неговата проекция е в нас...
Цитат на: Марая в Октомври 08, 2010, 04:18:08 amЦитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 04:12:35 amЦитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 04:10:19 amJinom, тогава по какво разбираш, че имат или не нужда от теб? По техните мечти и желания. :blink:Това го може един: :blink: "Нагуалите са много прикрити. Те винаги създават впечатлението, че са нещо, което всъщност не са, и го вършат така съвършено, че всеки, включително и онези, които ги познават отлично, вярват на техния маскарад."Много се радвам, че виждам това от теб, защото създаваш впечатлението в мен на много доверчив човек.
Цитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 04:12:35 amЦитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 04:10:19 amJinom, тогава по какво разбираш, че имат или не нужда от теб? По техните мечти и желания. :blink:Това го може един: :blink: "Нагуалите са много прикрити. Те винаги създават впечатлението, че са нещо, което всъщност не са, и го вършат така съвършено, че всеки, включително и онези, които ги познават отлично, вярват на техния маскарад."
Да не искаш да кажеш сега , че си и Ангел или Архангел.....
Марса е на Плутона ми, Венера е на Луната ....... изгарям рaЪзбираш ли изгарям.. k'во изгарям .. аз вече съм изгорял
Жином, значи Плутона е Везнишки ?Аз с моя Стелиум там би трябвало да съм ти една от фаворитките така ли ?
Цитат на: Марая в Октомври 08, 2010, 04:27:24 amДа не искаш да кажеш сега , че си и Ангел или Архангел..... Нямам форма или образ.
Цитат на: elfidka в Октомври 08, 2010, 04:36:04 amЖином, значи Плутона е Везнишки ?Аз с моя Стелиум там би трябвало да съм ти една от фаворитките така ли ? реди се на опашката за сбъднати желания,аз вече имам няколко na ym
Аз с моя Стелиум там би трябвало да съм ти една от фаворитките така ли ?
Упс.....
Цитат на: elfidka в Октомври 08, 2010, 04:36:04 amАз с моя Стелиум там би трябвало да съм ти една от фаворитките така ли ? Не можеш да ми бъдеш фаворитка, заради една карта, макар и начертана според звездите, защото е нелепо да се водя по звездите, които сам съм създал.
Жином, кажи на колко градуса е този Плутон, моля те....Само това, последно .