Цитат на: Last_Kiss в Октомври 08, 2010, 05:02:11 amЕеее,стига де!Тъкмо да се зарадвам,че най-накрая се срещам със Създателя....виртуално...пък вие така да не му вярвате.... Не вярват! :angry:В тая тема ме обявиха за дебил, педераст и ненормален. :angry:Накрая ще предизвикат върху себе си справедливия Божи Бан.
Ееее,стига де!Тъкмо да се зарадвам,че най-накрая се срещам със Създателя....виртуално...пък вие така да не му вярвате....
някъде четох,че Крис намеква за хомосексуализма,а ти самата го направи ненормалник само аз u Sunrain Вярвамe
Никога не съм намеквал подобно нещо, или явно ти не си разбрала прочетеното..
само аз u Sunrain Вярвамe
сатурна май му е във водолей
Е,стига де!И аз не само вярвам,ми и автограф чакам ееее
Цитат на: Last_Kiss в Октомври 08, 2010, 05:16:04 amЕ,стига де!И аз не само вярвам,ми и автограф чакам ееее не е честно, играеш мръсно,искаш на теб първа да ти сбъдва желанията :96:
близнака, ако не излъже поне 2 пъти днес, значи му е минал напразно деня
т.е. трябва да ви подложа на изпитание.
Цитат на: jinom в Октомври 08, 2010, 05:08:02 amЦитат на: Last_Kiss в Октомври 08, 2010, 05:02:11 amЕеее,стига де!Тъкмо да се зарадвам,че най-накрая се срещам със Създателя....виртуално...пък вие така да не му вярвате.... Не вярват! :angry:В тая тема ме обявиха за дебил, педераст и ненормален. :angry:Накрая ще предизвикат върху себе си справедливия Божи Бан. Че, кога е било това, за дебил верно по едно време се говореше наистина, но не за теб, а за проявите на Сатурн в знака на телец.
Цитат на: nerealna в Октомври 08, 2010, 05:21:30 amблизнака, ако не излъже поне 2 пъти днес, значи му е минал напразно деня Близнаците не лъжат, просто всеки един от тях си казва мнението, което никога не съвпада.
спец съм по близнаците - с близнак живея. това за лъжата са негови думи