Жином, това означава ли да преустановим с темата ?
Цитат на: elfidka в Октомври 08, 2010, 08:21:22 pmЖином, това означава ли да преустановим с темата ? Повече жокери няма да има, щом не ми харесахте последния.
Защо е така важно за Жином да е разкрие рожденната си дата ? То така или иначе пак ще си остане анонимен, дори и да ни ги даде. В крайна сметка е му искаме трите имена, точен адрес и номер на лична карта или пръстови отпечатъци ..
Цитат на: elfidka в Октомври 08, 2010, 09:11:20 pmЗащо е така важно за Жином да е разкрие рожденната си дата ? То така или иначе пак ще си остане анонимен, дори и да ни ги даде. В крайна сметка е му искаме трите имена, точен адрес и номер на лична карта или пръстови отпечатъци .. В кастанедиенството има принципи, които не бива да се нарушават, в противен случай рискувам да бъда отлъчен от кастанедианското братство и да се скитам немил-недраг, без цел и посока.
пп.. Марая, след малко пускам картите
А що се отказахте от картата на Асол?
Цитат на: Diyana в Октомври 08, 2010, 09:55:02 pmА що се отказахте от картата на Асол?Лично аз не разбирам нищо, когато става въпрос за джойтиш-мойтиш....
Джйотиш карти не сме му поствали все още ...
Цитат на: elfidka в Октомври 08, 2010, 09:57:09 pmЦитат на: Diyana в Октомври 08, 2010, 09:55:02 pmА що се отказахте от картата на Асол?Лично аз не разбирам нищо, когато става въпрос за джойтиш-мойтиш....Джйотиш карти не сме му поствали все още ... Картата е построена със Зет.
Цитат на: Asol в Октомври 08, 2010, 10:01:54 pmДжйотиш карти не сме му поствали все още ... И не възнамеряваме. Аз лично си оставам при картата на Асол, дори ме мързи да мисля дали му квадратна Луната на Марса или не, квато е, негова си е, да се оправя. Не е малък.
Или 4 юни 1974 , а защо не и 26 май 1975 :rolleyes: