Жином, защо си толкоз стиснат ?
мили дами, мисля, че доста отдавна е имало инфо по темата ( ровете в стари слоеве на библиофорума)
Цитат на: Divna в Октомври 12, 2010, 04:58:19 amЖином, защо си толкоз стиснат ? Заради световната икономическа криза.
Разконсперирахте, жином и вече никой не пише тук
Цитат на: nerealna в Октомври 18, 2010, 05:32:36 amРазконсперирахте, жином и вече никой не пише тук Ами някой се оплака, че темата не свършва.......
Жином, какъв стил музика харесваш? :blink:
Ангелска
извини ме за невежеството , но ще се пресрамя да питам - какво означва никът ти : "jinom" ? предполагам, че е име, но как ти хрумна за ник
Цитат на: nerealna в Октомври 18, 2010, 06:05:09 amизвини ме за невежеството , но ще се пресрамя да питам - какво означва никът ти : "jinom" ? предполагам, че е име, но как ти хрумна за ник Нищо не означава, но има някакво благозвучие. Предполагам, че може да бъде използван като някаква мантра, която при произнасяне, да възкресява мъртвите или най-малкото да сваля висока температура. Нали все пак съм Господ.
Защо иначе трябва постоянно да му се кланяме?! :rolleyes: :unsure:
Цитат на: Марая в Октомври 18, 2010, 06:14:45 amЗащо иначе трябва постоянно да му се кланяме?! :rolleyes: :unsure:ЗАтова пък той си има една Вещичка, която постоянно го нарича "чадо". :bedtime2: