Кой слънчев знак ''бяга'' от жени?!? Жино, като опърлен си, сякаш ти насочих горелката...
Сега да взема да пофантазирам малко и аз по картата, която предлага Айя. :blink:
Та чуйте моите мръснишки фантазии тази нощ:
С жиномов Уран в точен съпад с моя АС би трябвало да го възприемам като леко чалнат или по много особен начин да ме "вдига".

Със скорпи Венера и Меркурий в моя 12 дом и в тригон към Марса и Луната ми (също във водни домове) щеше да ми е някоя тайна несподелена любов, виртуално-платонична. Неговия Марс в съвпад до милимунда с моя Сатурн щеше да нажежва страститИ и от време на време де прехвърчат искри, а когато някой планетен транзит минава през 19 гр. Скорпион, да дава късо съединение (Уран/АС).

Неговия СЛВ в точен съвпад с моето МС говори за кармЪ в настоящия живот - би трябвало да следваме някаква обща цел и тази цел ще да голяма (негов Юпитер на моето МС), но същевременно практична цел (СЛВ/МС в Дева) за благото на народа (Луна в Рак). Луните в един знак предполагат сходни нагласи и настроения и всичко да върви в синхрон и на фази. С Плутон в опозиция към моя Меркурий ще да е моя малък кошмар - изкусен манипулатор и да ме сразява с половин дума, а аз да го гледам като фуражна мишка в терариум преди да я погълне питонът, когато синастричния съвпад на Марс и Сатурн излезе, размятайки лъвска грива, на сцената, активиран от някой транзит.
Шефе, извинявай

, пиша си свободни съчинения с неочакван край и аз. :rolf: