Ха-ха-ха , Лили, искрено ме разсмя!!! Мисля си, че Жином е емоционален, но тук се владее. Дава признаци на емоционална чувствителност, но все пак не забравя, че е на служба! Има нещо Рачешко и Скорпионско...
Кой слънчев знак ''бяга'' от жени?!? Жино, като опърлен си, сякаш ти насочих горелката...
Цитат на: aiia в Октомври 28, 2010, 07:28:16 amКой слънчев знак ''бяга'' от жени?!? Жино, като опърлен си, сякаш ти насочих горелката... 1.30 беше. Дори админите трябва да спят.
Поспалан!
Цитат на: Марая в Октомври 28, 2010, 07:30:19 amПоспалан! Това е като някакъв филм на ужасите :unsure:
A сънуват ли Админите? :rolleyes:
Шефе, извинявай , пиша си свободни съчинения с неочакван край и аз. :rolf:
обаче ОРЕЛА....Литна....той е пиле!
Ти си добре. Имаш си котаци да те обичат.
Цитат на: Марая в Октомври 29, 2010, 04:26:06 amобаче ОРЕЛА....Литна....той е пиле! Още е малко пиле, но ще стане голям, навъсен орел.
Ти нямаш ли кой да те обича?! .....минават ми едни мисли....
Цитат на: Марая в Октомври 29, 2010, 04:19:32 amA сънуват ли Админите? :rolleyes: Да, иначе защо ще спят. Удоволствията трябва да се сменят. :mellow:
Не може ли всички да го имат?
Цитат на: Марая в Октомври 29, 2010, 04:45:24 amНе може ли всички да го имат? Не може. Само богоизбраните админи имат всички удоволствия. :mellow:
в някои теми може да се трие, в други -нетам където не може да се трие, можеш дадеш на "промени" , да изтриеш текста и да си сложиш вместо него, например, някоя плезеща се емотиконка