Цитат на: nerealna в Октомври 28, 2010, 09:18:48 pm в някои теми може да се трие, в други -нетам където не може да се трие, можеш дадеш на "промени" , да изтриеш текста и да си сложиш вместо него, например, някоя плезеща се емотиконка Голяма работа е тоя Жином....
в някои теми може да се трие, в други -нетам където не може да се трие, можеш дадеш на "промени" , да изтриеш текста и да си сложиш вместо него, например, някоя плезеща се емотиконка
Цитат на: elfidka в Ноември 04, 2010, 04:11:26 pmЦитат на: nerealna в Октомври 28, 2010, 09:18:48 pm в някои теми може да се трие, в други -нетам където не може да се трие, можеш дадеш на "промени" , да изтриеш текста и да си сложиш вместо него, например, някоя плезеща се емотиконка Голяма работа е тоя Жином....В смисъл? :rolleyes:
В смисъл? :rolleyes:
бога ми,намали червения цвят ,ставаш все по-земен
Като я гледам на снимката, още става парчето.
Цитат на: jinom в Ноември 04, 2010, 04:31:28 pm Аз теб от едно парче кал съм те създал, ама беше добро парче. никога няма да превъзмогнеш това,че избягах от Рая сега заради неугасналата страст към мен ти се прецакват божествените вибрации :85:
Аз теб от едно парче кал съм те създал, ама беше добро парче.
Та може да си останеш с чакането... :mellow: Или просто се прежали за някоя маца... :mellow:
аз говоря за страст,не любов.Сега разбирам що е тая болка в теб
Оки - обосновка от мен:Започвам с тематичен поздрав към теб:Защото имаш няколко избора, но аз ще стесня гамата:1. Отдаваш се на нищоправенето, което накрая съвсем те възнася в... Социопат примерно... Защото - колкото и да си божествен, не би могъл да се възнесеш съвсем преди да се отърсиш напълно от телесата си. А докато си част от тук - това няма как да се случи... Изключвам разни лсд или пейотени делириуми...2. Продължаваш да си чакаш, докато накрая се попрегърбиш от чакане, и с теб се случи нещо като със Заки от клипа, който ти пратих:http://nname.org/2008/06/14/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%8E%D1%82%D0%BE/Който от мечтателен и свеж млад мъж от началото на 90те, когато го познавах и исках да бъда като него... Се превърна в пречакал тъжен бисексуален човечец на средна възраст, продал идеалите си на корпоративните кръвопийци срещу жълти стотинки...3. Хващаш си някоя свежа и вярваща в теб игрива мацка, с която се учите да се реете заедно, е ти винаги ще си няколко стъпъла в небето пред нея, но пък - нали си мъжле, това ще те радва... И може да си народите малки полубогчета като Ахил примерно... 4. Пропуснах най-радикалната ти опция - гръмваш се тук и сега, и директно се възнасяш при себеподобните, без да губиш време и напразни усилия в занимания с обречените простосмъртни
От там нататък - ти поне ще си се замислил над изложените пътечки...А мене не ме мисли, аз съм си ок и така, рееща се - къде самосиндикално, къде за по някое кръгче в компания, докато единия компаньон не се окаже отправил се в други висини...
Снощи точно един подобен водолейски философ, ми навираше философии за *истинското щастие* и неговата *консумация* с него...
Не ти достига вяра, че истинското щастие е....на една ръка разтояние.
Току що и Христос влезе във форума....