Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 59069 Прегледи
*

nerealna

Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #20 -: Септември 28, 2010, 11:35:43 pm »
Ех жените пак си се гледате само вие, ама ще споделя все пак .

У7 е в 4 дом - това доколкото знам означава, че семействата ни може да се познават и по тази линия да се случат нещата или може би да са близки на някой член от семейството .

на мен упр. на 7 ми е в 4ти. семейството на съпруга ми не са се познавали с моето и не сме се запознали чрез тях.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #21 -: Септември 28, 2010, 11:47:31 pm »
Ех жените пак си се гледате само вие, ама ще споделя все пак .

У7 е в 4 дом - това доколкото знам означава, че семействата ни може да се познават и по тази линия да се случат нещата или може би да са близки на някой член от семейството .

на мен упр. на 7 ми е в 4ти. семейството на съпруга ми не са се познавали с моето и не сме се запознали чрез тях.

това е, щото си нереална   :19:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Santi

« Отговор #22 -: Септември 28, 2010, 11:48:24 pm »
Незнам при вас как е било . Такава информация бях чел някъде, може и да не е вярна .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Септември 29, 2010, 12:07:21 am »
Склонна съм да се съглася с един от по-горните постове, че домовата позииция на У7 показва мотива за партньорство (брак). Не показва задължително къде и по какъв начин ще срещнем бъдещата си половинка. Така например, позицията на У7 в 4 дом може да говори за силно изразен стремеж да се създаде собствен (отделен) дом с партньора. Също така тук е копнежът по дълбока душевна връзка с партньора, имайки предвид това, че 4 дом в хороскопа се свързва с нашата вътрешна мотивация (докато по МС са нашите външни, обективни цели), с вътрешния ни свят и респ. с усещането за лична удовлетвореност като цяло. При У7 в 4 дом има тенденция всичко, що се отнася до партньора, да се приема много, много лично.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Септември 29, 2010, 12:26:43 am »
Също така си мисля, че ако У7 се намира в 4ти или 10ти дом и има твърд аспект с малефик (особено опозиция), при някои това би могло да даде и силно изразено желание за независимост (разбира се, зависи и от знака на У7).

Имам приятелка с АС Лъв и Водолей на ДС. У7 се намира в 4 дом, в Скорпион. Не е срещнала съпруга си (нито първия, нито втория) в дома си, нито чрез някой близък. Но когато срещна първия си съпруг, се наложи да се премести в неговия роден град. Втория си съпруг срещна в същия град.

Друг пример (мъж): У7 в 9 дом (в опозиция с упр. на АС) и У4/У12 в 7ми (плюс два малефика в 4 дом). Първата му съпруга не беше чужденка, нито я среща в чужбина. Но по време на брака му се е налагало често да отсъства (пътувания зад граница). Първоначално съпрузите живеят в къщата на родителите на жената, впоследствие емигрират и създават свой дом в чужбина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #25 -: Септември 29, 2010, 12:30:31 am »
някой има ли наблюдения за струпване на планети в 7ми дом, включително У7 и новолуние в Лъв :rolleyes:

*

Santi

« Отговор #26 -: Септември 29, 2010, 12:35:20 am »
Склонна съм да се съглася с един от по-горните постове, че домовата позииция на У7 показва мотива за партньорство (брак). Не показва задължително къде и по какъв начин ще срещнем бъдещата си половинка. Така например, позицията на У7 в 4 дом може да говори за силно изразен стремеж да се създаде собствен (отделен) дом с партньора. Също така тук е копнежът по дълбока душевна връзка с партньора, имайки предвид това, че 4 дом в хороскопа се свързва с нашата вътрешна мотивация (докато по МС са нашите външни, обективни цели), с вътрешния ни свят и респ. с усещането за лична удовлетвореност като цяло. При У7 в 4 дом има тенденция всичко, що се отнася до партньора, да се приема много, много лично.

Склонен съм да се съглася с теб .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Септември 29, 2010, 12:37:01 am »
някой има ли наблюдения за струпване на планети в 7ми дом...

Познавах мъж със струпване на планети в 7 дом - Венера в Дева (близо до ДС) и съвпад Луна/Меркурий/Марс/Плутон във Везни. Проблематични връзки, все беше недоволен от половинките си и от жените като цяло.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #28 -: Септември 29, 2010, 12:40:52 am »
тук няма малефици, ако не броим слънцето ;D
Венера, но откъм 6ти е близо и вътре Слънце/Луна/Меркурий/Юпитер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #29 -: Септември 29, 2010, 12:42:15 am »
Също така си мисля, че ако У7 се намира в 4ти или 10ти дом и има твърд аспект с малефик (особено опозиция), при някои това би могло да даде и силно изразено желание за независимост (разбира се, зависи и от знака на У7).

мдааа, почти - У7 в 10, в опозиция с Меркурий в Риби. Направо си е страх от зависимост

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Септември 29, 2010, 12:58:53 am »
някой има ли наблюдения за струпване на планети в 7ми дом...

Познавах мъж със струпване на планети в 7 дом - Венера в Дева (близо до ДС) и съвпад Луна/Меркурий/Марс/Плутон във Везни. Проблематични връзки, все беше недоволен от половинките си и от жените като цяло.
И аз имам подобно наблюдение. Плутон, Уран, Меркурий(У7) ,Юпитер и ЮЛВ в 7 дом. Проблемите доскоро бяха измислени, но от постоянното мрън-мрън-мрън вече са реални.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Септември 29, 2010, 02:35:45 am »
Склонна съм да се съглася с един от по-горните постове, че домовата позииция на У7 показва мотива за партньорство (брак). Не показва задължително къде и по какъв начин ще срещнем бъдещата си половинка.
Смешно е да се твърди подобно нещо. Дори изглежда твърде несериозно. ;D

Що бе? Мен все ме пращаха на театър или дискотека, за да срещна там бъдещия си партньор.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

viki16

« Отговор #32 -: Септември 29, 2010, 03:04:40 am »
Да, то и аз чакам някоя от приятелките на сестра ми да се появи внезапно докато чета книга в банята. ;D

не мога да не ти отговоря на това - точно така срещнах приятеля си с който живях 4 години. Не е дошъл докато чета книжка в банята, но беше приятел на брат ми и дойде вкъщи да оправя нещо по компютъра. Управителя на 7ми в 4ти. После някой да каже, че астрологията не работи.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Септември 29, 2010, 03:15:19 am »
Да бе и при мен това работи(интернет, става без дори да го пожелая ;D), но искам да наблегна на това, че не може да се правят генерални заключения само на базата на 7-и дом. (всъщност може, но не е хубаво, и не точно не е хубаво, а не е препоръчително);D

Крис интернет не е ли по 3 дом - комуникации
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Септември 29, 2010, 03:20:49 am »
Съгласна съм за асоциациите   :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Септември 29, 2010, 03:25:26 am »
Междувременно К7 е в Телец, става мешана скара, aко се отчетат и аспектите които поема.. :)

Ама не е по-мешана от моята, де.  ;D

К7 в Телец, Юпитер в 7 дом, У7 в съвпад с Меркурий и ЮЛВ, полуквадрат с Марс, тригон с Нептун...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Септември 29, 2010, 03:27:13 am »
Наистина става сложно...
Незнам, но при мен работи У7 - уран в 3 дом , както вече споменах.
И при първия брак и при втория също.
У7 на Мъжа ми е Меркурии и се намира в 9 дом. Верно е, че мен ме срещна в чужбина, но незнам как да се тълкува това за първия му брак. С бившата са от един квартал.    :-\
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Септември 29, 2010, 03:28:26 am »
Лили, извинявай за спама, но като ти гледам картинката незнайно защо я свързвам с дъщеря си .  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Yaya

• 2265
« Отговор #38 -: Септември 29, 2010, 06:02:34 am »
Склонна съм да се съглася с един от по-горните постове, че домовата позииция на У7 показва мотива за партньорство (брак). Не показва задължително къде и по какъв начин ще срещнем бъдещата си половинка.
Смешно е да се твърди подобно нещо. Дори изглежда твърде несериозно. ;D

Що, бе, чадо? Аз моя пън го интервюирах, наех го и после ми стана колега. Тоест, срещнали сме се на работата. РабОти. Ся чакам следващия, ама то по 9ти, там са Мерка, Луна, Слънце...

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Септември 29, 2010, 06:34:37 am »
Аз моя пън го интервюирах, наех го и после ми стана колега.

Бившия ти съпруг ли?  ;D Верно, голям пън, сега ще ти оспорва и родителските права.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.