Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 58874 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #40 -: Септември 29, 2010, 06:40:01 am »
аха, беше му първата чиста работа, в офис. Как ме е яд, да знаеш... :33: ма, кат ми е проста главата
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

« Отговор #41 -: Септември 29, 2010, 06:43:12 am »
някой има ли наблюдения за струпване на планети в 7ми дом, включително У7 и новолуние в Лъв :rolleyes:

Аброад, все едно питаш, визирайки седмия дом в радикса на приятеля ми  ;D.
Той е с натоварен 7ми дом с новолуние в Лъв. У7 е Луна. В 7ми дом са още У4,9 и У5,8.
Вдовец е. Жена му е починала млада /децата им са били много малки/. Не е щастлив в партньорствата си /поне на млади години/. Като цяло до сега, връзката му с мен е най-дълга.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #42 -: Септември 29, 2010, 06:50:42 am »
 И при мен седми дом е Овен. |Управител на 7  дом в 3 Стрелец. Управител на 3 ти Юпитер  в 11, тригон Северен възел в 7. :blink:

Резултат.: Съпруг Овен.На късо разтояние- 96 км от мене родом и от как го помня все пътува по цял ден, ама на края на деня се връща по 3 дом. Запознахме се в Електротехникум.Ранен брак.  :blink: И всичките мъже около мен са свободни електрони... ;D ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Септември 29, 2010, 06:53:47 am »
Добре де, що и моите са свободни електрони при все това, че имам ДС в Телец?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #44 -: Септември 29, 2010, 06:54:37 am »
на човек с много планети в 7 дом трудно може да му се угоди.

партньорът му трябва да притежава качествата на всички тези планети ...а това съчетание рядко може да го намери събрано в 1 човек

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Септември 29, 2010, 06:57:32 am »
Добре де, що и моите са свободни електрони при все това, че имам ДС в Телец?  ;D
Заради съвпада на Меркурий.. много шават(и никога не знаеш колко са и кой от тях ще се покаже) ;D

И неаспектиран Юпитер в 7 дом, който само стои и се дуе.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #46 -: Септември 29, 2010, 07:13:17 am »
Добре де, що и моите са свободни електрони при все това, че имам ДС в Телец?  ;D
Заради съвпада на Меркурий.. много шават(и никога не знаеш колко са и кой от тях ще се покаже) ;D

И неаспектиран Юпитер в 7 дом, който само стои и се дуе.  :rolf:

Лошо, ако имаше някоя опозиция да му напука балоните малко. Щото моя с опозиция, и като ми го намушкат, пак си го надувам после.  ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #47 -: Септември 29, 2010, 07:25:45 am »
  ОООО, забравих , пак така от Управител на Управител, от седми дом, в трети, от трети в 11 . Той кара влак. Ама това сериозно. Не се шегувам. 36 годишен. ;)  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Септември 29, 2010, 07:35:49 am »
Моя сигурно ще кара совалка, ама докато го дочакам, да на вземат да се похабят електроните.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #49 -: Септември 29, 2010, 07:41:20 am »
Моя сигурно ще кара совалка, ама докато го дочакам, да на вземат да се похабят електроните.  ;D

Не, този с влака ми е познат в работата, и е делови по 7 дом,  ама аз тъй съм обяснила, че... И си работи наистина и в бдж :blink:  :blink:

« Отговор #50 -: Септември 29, 2010, 03:43:42 pm »
Хайде пак като преговор на седми дом  ;D

Седми дом е свързан с съвместен живот , брачен партньор , сътрудничество , явни противници , съд .
седми дом -първи брачен партньор
девети дом -втори брачен партньор
единадесети дом трети брачен партньор

дълготрайни съжителства минават под определението за брак  ,но ми се ще да отворя една скоба /трудно някой ,който възприема брака като институция би приел съжителството за брак . Следва да се отчетат личните мотиви на собственика на хороскопа /

първата третина на седми дом дава указания за брака
втората третина за процесите
третата третина за кавгите и явните врагове

сигнификаторите на брака в женски хороскоп -Слънце , Марс ,Венера
сигнификаторите на брака за мъжки хороскоп -Луна , Венера , Юпитер

с разширенията
за мъже
-седми дом
-Луна
-Венера
-планети в седми дом
-владетеля на куспида на седми дом

за жени
-седми дом
-Слънце
-Марс
-планети в седми дом
-владетел на куспида на семи дом

Апликации на Слънцето към планетите в женския хороскоп , показва типа мъже а,които жената ще срещне , които ще и направят впечатление , които тя ще предпочете , които могат да бъдат партньори за брак или продължителна връзка.Взема се под внимание и знака на планетите. Отдалечаващите аспекти показват връзки ,които са кратки или нямат значение .

« Отговор #51 -: Септември 29, 2010, 04:05:43 pm »
Имам приятелка с АС Лъв и Водолей на ДС. У7 се намира в 4 дом, в Скорпион. Не е срещнала съпруга си (нито първия, нито втория) в дома си, нито чрез някой близък. Но когато срещна първия си съпруг, се наложи да се премести в неговия роден град. Втория си съпруг срещна в същия град.

У7 в 4 дом показва реализацията на семейния живот чрез брак ,брак в по-зряла възраст , брачен партньор , който идва да живее в дома ви .

П.П Всяка връзка на тая приятелка ще завършва с бракосъчетание .От една страна стремеж към свобода , а от друга никакво съвместно съжителство без брак . Голяма терца ще е  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Септември 29, 2010, 04:39:30 pm »
И аз като типичен представител на К7 водолей,мога да кажа че брака като такъв не ме привлича.
Живея на семейни начала с "мъжа си" и си гледаме детето.

« Отговор #53 -: Септември 29, 2010, 04:50:17 pm »
1) Слънце в 7  не съм го виждала като много хубав брак (по- често 2 брака); при мен по- скоро  открита липса на симпатия мога да позная по тези хора

2) по темата - не ми се е случвало да си падам по педставителите на 7 дом ( ни жени, ни мъже), а У7 е в 10 та ще видим, но засега не съм меркантилна или да си падам по шефа си ;D

това по точка втора -Може да покаже , че заради брачен партньор ще повишиш социалния си статус . Стремеж да се докажеш пред някой , който възприемаш като партньор .

това по първа-Ако Слънцето е ранено може да се отлага сключването на брак или да показва липсата на желание за брак .  За жените Слънце в седми дом е важно при положение , че до окончателното си излизане от знака ,в който се намира при раждането сключва "партитилен" аспект /съвсем точен аспект/. Ако има такова положение показва щастлив брачен живот.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Септември 29, 2010, 05:00:51 pm »
У7 в 4 дом показва реализацията на семейния живот чрез брак ,брак в по-зряла възраст , брачен партньор , който идва да живее в дома ви .
П.П Всяка връзка на тая приятелка ще завършва с бракосъчетание .От една страна стремеж към свобода , а от друга никакво съвместно съжителство без брак . Голяма терца ще е  ;D

Омъжва се много рано, още на 18-годишна възраст. Но вярно е, че живее в дома на партньора.
Семейството е много важно за нея (Слънце в 4 дом, упр. на АС). Няма стремеж към свобода, емоционално зависима е от мъжете (Луна в Риби в 8 дом, Венера във Везни в съвпад с Плутон).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #55 -: Септември 29, 2010, 05:12:16 pm »

Седми дом под знака на овена носи ранен бърз брак .

практиката показва, че невинаги е така.

при мен е точно така ;) при все, че на куспидата по-голямата част от 7 дом е заета от Телец, вкл. и Луната в Телец е тук.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #56 -: Септември 29, 2010, 05:12:56 pm »
В интерес на истината никога не съм харесвала мъже телци , а за Близнаци и дума да не става...ДСЦ-телец 29* , интерсептиран Близнак.
Връзките ми са по управителите на 4-ти и 12-ти и 1-ви дом- риби и скорпиони.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Септември 29, 2010, 05:19:11 pm »
С водните приключих, много тегави ми идват. Но наистина имам афинитет към преобладаване на земя/вода в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #58 -: Септември 29, 2010, 05:24:15 pm »
Много ми е интересно какво разбирате под Телци, Скорпиони, Близнаци, Риби, земноводни и прочие ? ;D

Като домове бе Крис!  ;D Нищо лично...
Дори пропуснах в предния си пост 5-ти дом..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #59 -: Септември 29, 2010, 05:27:57 pm »
В интерес на истината никога не съм харесвала мъже телци , а за Близнаци и дума да не става...ДСЦ-телец 29* , интерсептиран Близнак.
Връзките ми са по управителите на 4-ти и 12-ти и 1-ви дом- риби и скорпиони.... ;D
Връзките ти са според аспектите на Слънце с Плутон , Сатурн

п.п без мерк . погледнах хороскопа ти