Дивна, имам още един познат с такава конфигурация, не се разбираме вече толкова добре, но пък при него положението не е толкова трагично, тежките планети са добре аспектирани.
Ами радикса му не е лесен, но ако говорим за разбиране м/у двама души трябва да погледнем синастрията.
Съгласна съм, че когато нещо е заложено в натала, то си остава, но така също търпи и преработка, а поговорката
"За всеки влак си има пътници" важи с пълна сила за синастриите, защото за да търсим защо се разбираме с някого или не се разбираме освен радиксите задължително поглеждаме и синастрията. В зависимост какво и как докосват планетите ни в партньорската карта е от голямо значение.
В случая новолунието в 7ми дом на партньора ми е докоснато от моята нодална ос, Луната, Сатурн ... /споменавам само силно кармичните планети и точки/, така също мои важни оси и планети попадат в неговите акцентирани домове. Така че много неща са обясними в случая. Няма да се спирам върху останалите партньорски карти /композит и комбин/, но и те казват много неща, защо в началото взаимоотношенията са ни били на едно ниво, след което са претърпели трансформация, било то в положителен или отрицателен аспект.
ПП: В седмия му дом липсват малефици.