Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 59071 Прегледи
*

abroad

Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #240 -: Октомври 01, 2010, 01:08:41 am »
И все още не мога да разбера защо търсим любовта по 7-ми дом? :-\ :rolleyes:

често ми се е случвало да я намирам при активация точно на У7 :-\
друг е въпросът, че този управител е в точен съвпад със Слънцето (казими), но пък съм от нощните птици ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #241 -: Октомври 01, 2010, 01:09:00 am »
Амчии ..то май по всички домове може да се извади любов.Просто обектите й са други както и начинът и на преживяване.

Zadylxitelno uslovie li e да е узаконена... :-\, регламентирана.
Не мисля , че 7-ми дом е дома на любовта ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #242 -: Октомври 01, 2010, 02:38:46 am »
И все още не мога да разбера защо търсим любовта по 7-ми дом? :-\ :rolleyes:
Не търсим любовта по 7ми дом,а започнах темата,че аз със водолей на 7ми дом,харесвам винаги странни мъже.Както и този пресен случай. :blink:

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #243 -: Октомври 01, 2010, 03:39:58 am »
Любовта я търся по 5 дом, като задължително разглеждам и 4 и 8. 4 показва емоционалният модел, който търсим, това, което ни носи спокойствие; а 8 - скритото, подсъзнателното, тъй като любовта е един много голям трансформатор, особено ако тези 3 дома са свързани помежду си. 11 дом също не е за пренебрегване, особено когато държим да изградим приятелство с партньора (не задължително брачния).

*

Марая

• 28287
« Отговор #244 -: Октомври 01, 2010, 03:47:58 am »
Любовта я търся по 5 дом, като задължително разглеждам и 4 и 8. 4 показва емоционалният модел, който търсим, това, което ни носи спокойствие; а 8 - скритото, подсъзнателното, тъй като любовта е един много голям трансформатор, особено ако тези 3 дома са свързани помежду си. 11 дом също не е за пренебрегване, особено когато държим да изградим приятелство с партньора (не задължително брачния).

Аз също , но включвам и 2-ри.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #245 -: Октомври 01, 2010, 03:58:27 am »
Също така, освен традиционните Луна и Венера за мъжете и Слънце и Марс за женорята, определено мисля, че от гл.т. на кармичната астрология и за едните, и за другите са важни 2-те планети, с които Луната е в съвпад преди и след раждането. Пример - Луната е в Лъв, но точно преди раждането е била в съвпад последно със Сатурн. Това освен че дава някои качества на личността, резултат от минали прераждания, говори и за партньори, с които се чувстваме добре, защото техният модел ни е познат. А ако след раждането първата планета, с която Луната прави съвпад, е например Уран - тогава ще ни привличат нестандартни създания, с неочаквано поведение и т.н. Това е нещо ново за нас, затова стремежът ни е голям, но понякога ,когато ни идва в повечко, се връщаме към планетата, с която Луната е била в съвпад преди раждането, за да презаредим батериите  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #246 -: Октомври 01, 2010, 04:17:37 am »

Аз също , но включвам и 2-ри.....
Ами ето това е ключ може би към мойте преживявания в момента.Транзитните марс и венера минават през 4тият ми дом,а транзитният нептун е в 8ми.
 Абракадабра аз имам съвпад на марс,луна и сатурн.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #247 -: Октомври 01, 2010, 04:20:56 am »
Едно време си бях харесал Джордж Майкъл. Много е сладък и бих си легнал с него...

Той сега лежи в затвора, а ти ще лежиш в бан листа.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #248 -: Октомври 01, 2010, 04:23:04 am »
Едно време си бях харесал Джордж Майкъл. Много е сладък и бих си легнал с него...

Той сега лежи в затвора, а ти ще лежиш в бан листа;D
Ох, слава Богу :'(,че това изказване,ще ми развали романтичната тема :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #249 -: Октомври 01, 2010, 04:24:45 am »

Той сега лежи в затвора, а ти ще лежиш в бан листа.  ;D

:57: :57: , Ти пък- що така?
Един фен имах и ти да го изгониш..... ;D ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #250 -: Октомври 01, 2010, 04:26:16 am »
Хайде да не спамим повече :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #251 -: Октомври 01, 2010, 04:30:33 am »
Също така, освен традиционните Луна и Венера за мъжете и Слънце и Марс за женорята, определено мисля, че от гл.т. на кармичната астрология и за едните, и за другите са важни 2-те планети, с които Луната е в съвпад преди и след раждането. Пример - Луната е в Лъв, но точно преди раждането е била в съвпад последно със Сатурн. Това освен че дава някои качества на личността, резултат от минали прераждания, говори и за партньори, с които се чувстваме добре, защото техният модел ни е познат. А ако след раждането първата планета, с която Луната прави съвпад, е например Уран - тогава ще ни привличат нестандартни създания, с неочаквано поведение и т.н. Това е нещо ново за нас, затова стремежът ни е голям, но понякога ,когато ни идва в повечко, се връщаме към планетата, с която Луната е била в съвпад преди раждането, за да презаредим батериите  ;D

И добре , че понякога е в хармоничен аспект ....., да ДРАКОНОВИЯ ХОРОСКОП е много важен....

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #252 -: Октомври 01, 2010, 04:33:32 am »
Ако Марс ти е пръв, виж му аспектите, знака, кои домове управлява. Такива мъже са ти "уютни", тях ги познаваш.
Аспектите , знака и домовете на Сатурн, ако той е след Луната, ще ти покажат типа мъже, които те привличат сега, но и които тепърва трябва да изучаваш, което може да изисква големи усилия.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #253 -: Октомври 01, 2010, 04:47:05 am »
Ако Марс ти е пръв, виж му аспектите, знака, кои домове управлява. Такива мъже са ти "уютни", тях ги познаваш.
Аспектите , знака и домовете на Сатурн, ако той е след Луната, ще ти покажат типа мъже, които те привличат сега, но и които тепърва трябва да изучаваш, което може да изисква големи усилия.
Благодаря ти. :blink:
Да,знам кои мъже са ми уютни,но те никога не са ми били загадъчни или странни.
Сатурн ми е след луната,и ако съдим по старите астрологични закони, сатурн е господар също на 7ми дом,защото водолей е на к7.

*

Марая

• 28287
« Отговор #254 -: Октомври 01, 2010, 05:04:35 am »
Офффф, Милки , досега да бях бременна и да съм го вкарала в гражданското...
Пусто слънце в рибиии... ;D ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #255 -: Октомври 01, 2010, 05:16:59 am »
И аз виждам голяма доза заблудизъм. ;D

;) , ПРИНЦИПНО ЗА ТОВА СЛЕДВА ДА СЕ ТЪРСИ ЛИПСА НА ЗЕМЯ..... ;D ;D :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #256 -: Октомври 01, 2010, 05:21:09 am »
И аз виждам голяма доза заблудизъм. ;D
Няма лошо ;DИ така ми е приятно....харесва ми чувството.
Иначе си имам доста земя в хороскопа ;) И тя прави равновесието ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #257 -: Октомври 01, 2010, 06:38:21 pm »

И добре , че понякога е в хармоничен аспект ....., да ДРАКОНОВИЯ ХОРОСКОП е много важен....

В астрокома има драконов хорскоп, но въобще не ми е ясно какво означава ????????
По него 7 дом е Телец и У7 вече е Венера, която отива на 29 и....във Везни, а АЦ-то ми на почти 1 гр. Скорпи ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #258 -: Октомври 01, 2010, 11:12:00 pm »
У7 ми е Луната...в Скорпион в съвпад с Плутон.....
мъже харесвам, които могат да ми предоставят силни и интензивни емоции, страст но от тази леко ненормалната.....
обичам, когато партньорска планета засяга съвпада ми....влудяващо и много силно изживяване е......
пристрастявам се към тази емоция......
 :blink: :lol:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #259 -: Октомври 02, 2010, 02:08:06 am »
Здравейте!!! Темата е много интересна :))) Моят У7 е меркурий и е разположен в 1ви дом, също така в 7ми дом имам марс, който прави опозиция с меркурий :))) Нямам някакви точни критерии за мъжете, но както повечето жени харесвам красиви мъже с чувство за хумор :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!