Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 59105 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #280 -: Декември 20, 2010, 05:06:29 am »
http://vbox7.com/play:0fc0b11b

докато не се е затрила пак темата да попитам Хирон на ДЦ как следва да се тълкува?

Много благодаря!
Като окови...,като окови за партньорствата , като мост по който вървиш....,път към други реалности , свързани със сърцето.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #281 -: Декември 20, 2010, 05:19:41 am »
http://vbox7.com/play:0fc0b11b

докато не се е затрила пак темата да попитам Хирон на ДЦ как следва да се тълкува?

S Chiron w 7 dom si winagi raskrazena, mesdu starite i nowite partnori. Tesi koito gi hareswas, te ne iskat i na obratno.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #282 -: Декември 20, 2010, 05:25:59 am »
тези, които не ме харесват нямат място в моя живот.
лошото е, че има достатъчно лицемери, които се правят, че ме харесват. само се чудя каква е ползата, да контактуваш с човек, който в действителност не харесваш?
в контактите си с хората съм пределно искрена и когато не харесвам някой му е повече от ясно, че не ми е симпатичен.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #283 -: Декември 20, 2010, 05:27:25 am »
лошото е, че има достатъчно лицемери, които се правят, че ме харесват. само се чудя каква е ползата, да контактуваш с човек, който в действителност не харесваш?
в контактите си с хората съм пределно искрена и когато не харесвам някой му е повече от ясно, че не ми е симпатичен.

Ami togawa si si sagubila problemite w 7 dom. :wink2:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #284 -: Декември 20, 2010, 05:36:34 am »
ехххх, де да бях ги загубилаа!

*

Марая

• 28287
« Отговор #285 -: Декември 20, 2010, 05:43:47 am »
Доби как интерпретираш Марс в 7-ми в Риби...7* от ДСЦ.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #286 -: Декември 20, 2010, 05:53:22 am »

Страх да поеме инициативата в любовта, иска без да действа, активен на заден план. На кратко казано, чака приятелката да му даде зелена светлина. Ако е пийнал, става по лесно стартирането. :wink2:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #287 -: Декември 20, 2010, 05:56:31 am »
Аз друго си мисля... при мен знака на ДЦ е Телец, но пък на куспидата по-голяма част от 7-ми дом е заета от Близнаци. И тук пада голямо "разкрачване" - хем така, хем така. И в този случай кое е по-важното и натежава везните?

*

Марая

• 28287
« Отговор #288 -: Декември 20, 2010, 05:57:19 am »

Страх да поеме инициативата в любовта, иска без да действа, активен на заден план. На кратко казано, чака приятелката да му даде зелена светлина. Ако е пийнал, става по лесно стартирането. :wink2:

:rolf: :rolf: :rolf:
Визирам една мадама ...бившо гадже на един приятел... ;D ;D
Но викаш щом Марс е в риби нЕма като как да не пие.... ;D ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #289 -: Декември 20, 2010, 05:59:00 am »
Извинете, че ще се намеся с моето некомпетентно мнение, но според мен хората са Марс в Риби (7 дом) са много отдадени на партньорите си, защото марса в риби се активизира, когато се отдава.

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Декември 20, 2010, 06:46:30 am »
Извинете, че ще се намеся с моето некомпетентно мнение, но според мен хората са Марс в Риби (7 дом) са много отдадени на партньорите си, защото марса в риби се активизира, когато се отдава.

Имам наблюдение в/у два марса и на мъж и на жена....На всичкото отгоре са в съвпад с моя хирон...Бих казала , че е много важно как е аспектиран Марс....,особено когато го намерим в знака на рибите... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #291 -: Декември 20, 2010, 06:48:00 am »

W powezeto sluzai e taka, stawat po silni kato piynat. :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #292 -: Декември 20, 2010, 06:49:49 am »

Какво да правиш Нептун ако не може да омае един Марс...,значи никой не може... ;D ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #293 -: Декември 20, 2010, 06:51:12 am »

Какво да правиш Нептун ако не може да омае един Марс...,значи никой не може... ;D ;)

A be Mars w ribi, ne iska da se proliwa kraw w bitkite. :25: te sa spasiteli.

*

Марая

• 28287
« Отговор #294 -: Декември 20, 2010, 07:09:02 am »
Мъжете с Марс в риби са добри любовници..., имам опит с рибешки карс...,лови го хирона ми , сатурна ми също...Секстила с внвра най-вече пасва...Но мисля , че липсата на инициатива в индивида може да се свърже с разположение на марс в риби...

*

Stella

• 7765
« Отговор #295 -: Декември 20, 2010, 02:50:05 pm »

Йeeeee! Е как каква е ползата? Имаш база за сравнение, научаваш се да различаваш истината от лъжата. А щом пъдиш хората, които не те харесват, вероятно и не търпиш критика и така се заобикаляш с лицемери, които да ти ръкопляскат и да те ласкаят. Аз съм на принципа, че никой не може да се харесва на всички, но и тези, които не ни харесват могат да ни послужат за коректив в някои отношения.
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 02:59:18 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #296 -: Декември 20, 2010, 02:58:25 pm »
Мъжете с Марс в риби са добри любовници..., имам опит с рибешки карс...,лови го хирона ми , сатурна ми също...Секстила с внвра най-вече пасва...Но мисля , че липсата на инициатива в индивида може да се свърже с разположение на марс в риби...

Те са по-скоро романтични любовници-лесно падат в мрежата с малко алкохол и хубава музика. Но не обичат да полагат големи физически усилия и верно, имат проблем с инициативата. 5 години бях с Марс в Риби в съвпад с моя Сатурн, а Венерата ми също е в Риби.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

« Отговор #297 -: Декември 20, 2010, 04:11:11 pm »

Йeeeee! Е как каква е ползата? Имаш база за сравнение, научаваш се да различаваш истината от лъжата. А щом пъдиш хората, които не те харесват, вероятно и не търпиш критика и така се заобикаляш с лицемери, които да ти ръкопляскат и да те ласкаят. Аз съм на принципа, че никой не може да се харесва на всички, но и тези, които не ни харесват могат да ни послужат за коректив в някои отношения.
А да добавя,че даже да не харесвам някого мога да го уважавам и да контактувам с него не от лицемерие,а защото намирам,че въпреки липсата ми на симпатии,той е достоен човек примерно -няма начин да сме в контакт само със симпатизанти :P

*

missKapriz

« Отговор #298 -: Декември 20, 2010, 04:26:06 pm »
В отговор на ЛастКисс за ДСЦ Скорпион

ЗА хора с АСЦ Телец и ДСЦ в Скорпион много е важен емоционалния контакт.
Такъв човек смята себе си  за отговорен за материалното благополучие в брака. Такъв мъж се чувства длъжен да обезпечи семйството си. Жените пък смятат,че трябва да са уредили много добре домакинството.
 И двата знака са фиксирани,така,че може да има известно затруднение в изразяване на емоциите,но пък такъв човек се стреми към устойчив брак.
.А такъв ще сключи само,ако чувствата са силни за дълъг период от време.По принцип и двата знака са недоверчиви. Отношенията се  проверяват многократно и чак тогава може да се сключи брак.
У човек с ДСЦ в Скорпион голямо впечатление оставя първата среща. Важно е емоционалное впечатление от другия при първия контакт. Ако искате да се харесате на АСЦ Телец, то трябва да се покажете като емоционален човек при всеки удобен случай.Още по-добре,ако запознанството стане при някакви мистични обстоятелства :)
ЗА ДСЦ Скорпион или обстоятелствата трябва да са тайнствени,или самия партньор да е обгърнат в тайнственост,да е загадъчен и непредвидим.
На човек с АСЦ в Телец много му се иска да има  постоянна драма в отношенията.
По  принцип ДСЦ в Скорпион няма нищо против един прекалено емоционален партньор,който да засили интензивността на емоциите във връзката.
Много често се запознава или свързва с бъдещия си партньор покрай някаква обща тайна.Също много е вероятно да има и тайни в брака. Или  брака се случва при необичайни обстоятелства,или после възникват съпружески тайни.
За човек с ДСЦ в Скорпион менталната несъвместимост по някои въпроси може и да не е кой знае какъв проблем,но сексуалната несъвместимост с партньора е катастрофа за брака.
 Запознанството с партньора,за човек с ДСЦ в Скорпион може да се случи в някаква необичайна обстановка,в кризисна ситуация или ситуация близка до смъртта. А може и да е дълбоко под земята, например в метрото. Партньора може да е сътрудник в секретна организация,цивилен полицай,мафиот,….Трябва да има някаква тайна около партньора,но това е интересно за човек с ДСЦ в Скорпион.
Дсц Скорпион много  болезнено преживява разделите-те просто умира от мъка .Помнят дълго предателствата на партньора,обидите,Трябва да спечелите довериетъо на такъв човек с откровен разговор,да му покажете ,че не сте искали умишлено да го нараните,иначе няма да прости.Но усети ли,че сте неискрени,ще стане по-зле

*

Santi

« Отговор #299 -: Декември 20, 2010, 04:39:37 pm »
Можеш ли да споделиш нещо за ДЦ Лъв(имаш интересни тълкувания), въпреки, че имам и заключен знак Дева в 7-ми ?