Сега да се опитам да си разчета новата ми карта... моля помогнете ми :blink:
Та аз отново задавам същият въпрос, дали ще е добре и ще имам ли успех ако наема помещението на Х.?
Този път обаче, става въпрос за курортен комплекс, а не Варна. Мисля да се местя за летният сезон

има и друга разлика, че помещението е голямо и аз мисля да го преотдам под наем, като си го деля с колежка, която да се занимава с дейност, подходяща да се комбинира с моята. (татуси)
Преди малко говорих с моя позната, чието е помещението, запозна ме с условията и понеделника ще ходя с нея да го видя. Това, което най-ме притеснява е ще има ли достатъчно работа там и дали ще заработвам достатъчно пари, при положение че наема не е евтин..
Заради вече направената уговорка между нас и предстоящото ми пътуване до там се учудвам защо Луната е без курс?! Какво трябва да значи това, че няма да го наема в крайна сметка?
Аз се управлявам от Слънце, заточено в първия дом на отсрещната страна (моята позната) и в знак където тя е на трон. Тоест уговорката би се случила при нейните условия, дотук малко се преповтаря с картата от предишния въпрос. Но това е ясно... каквито са условията, решавам според тях.
Тука малко съм объркана, между мен и нея има разходящ квадрат... и това не се връзва. Аз съм в отлични отношения с нея и не е имало каквито и да е конфликти. Греша ли някъде? В такъв случай предпочитам да избера за управител на Водолей (нея) - Уран. Между нас има разходящ секстил.
Помещението се управлява от 4ти от 7ми, тоест 10 - Венера. В разходящ съвпад с мен?! не знам защо, дали защото съм мислила от доста време точно за това помещение... Виждам, че вторият ми упр. Луна и помещението се намират в 6ти дом. Има логика... нали по 6ти дом са сезонните работи, свързани с туристи.
Уф, и до тук стигнах...

Какво мислите?