Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315781 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1100 -: Януари 28, 2013, 09:32:15 am »
благодаря

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1101 -: Януари 30, 2013, 07:03:26 am »
Ще имам ли успех на конкурса?

« Отговор #1102 -: Януари 31, 2013, 06:04:21 am »
Ще успея ли да си намеря работа в чужбина през следващите 3 месеца? Какво ще кажете по картата? Трябва ми нова работа, мoже би ще е по-добре да е в чужбина. Дали ще имам шанс? Дали нещо отново ще ме спре - друго предложение в БГ, любовта или нещо друго? 

« Отговор #1103 -: Януари 31, 2013, 01:50:15 pm »
Благодаря за отговора, Акрукс! А по тази карта може ли да се каже дали ще получа ново добро предложение за работа поне в България? Или луната без курс говори за липса на промяна на сегашното положение?

« Отговор #1104 -: Януари 31, 2013, 03:33:40 pm »
Отново благодаря за разясненията!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1105 -: Януари 31, 2013, 07:16:24 pm »
Ще имам ли успех на конкурса?
повече инфо ако може- за какво точно става на въпрос, наскоро пита дали ще имаш успех на конкурси за работа през месец март
такъв въпрос може да зададеш, когато си подала документи, одобрени са, имаш насрочена дата и тогава
Конкурсът е насрочен,март е първият етап.Работата е юридическа.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #1106 -: Януари 31, 2013, 07:29:37 pm »
Ще бъда ли доволна от работата, за която си мисля?
да, ще пътуваш, ще уговориш работата, ще си доволна и ще ти хареса- Луната У1 в сходящ хармоничен аспект с Меркурий У3 , с Юпитер у6 и с Марс У5, У10, само този Юпитер У6- ретро и заточен, може би повечко време ще ти трябва да навлезеш в работата
Давам обратна връзка : Утре ще пътувам и в понеделник ще се договоря, но като цяло знам условията, знам мястото и заплащането вече...доволна съм и съм спокойна. Малко рано давам обратна връзка, но тъй като се местя не знам кога ще имам нет, а до тогава мога и да забравя.
 :58:
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1107 -: Януари 31, 2013, 09:16:29 pm »
Имам въпрос, ще се увеличат ли скоро време приходите от собствения ми бизнес?
Напоследък имам много разходи и все не ми достигат средства:<
Луната е извършила опозиция с Меркурий У9, У12, може би големите разходи са свързани с комуникация, главно с чужбина, а може би и тайни врагове да подкопават бизнеса ти, ако е свързан пряко с дейност по 3д-интернет, сайт, търговия. Сатурн е диспозитор на вмъкнат знак в 3д и е в твоя 1д, а Луната е извършила квадрат с него, което също показва, че имаш затруднения в делата по 3-ти дом, където се подвизаваш- Венера У1 е в 3д.
Парите, изкарани от тази дейност-Плутон У2 в 3д е в разходящ съвпад с Венера У1, изкарала си пари, но Луната е извършила куинконкс с Плутон- не са достатъчно, за да е на печалба дейността.
На Луната предстои само един аспект- опозиция с Марс у2- парите изкарани от работа, Марс е също 2-ри от 6-ти дом, описващ парите на твоя бизнес, така че увеличение на парите няма да има скоро

Хм, както и предположих :)
а иначе големи разходи с комуникация, ако големите ми сметки за телефон се броят, да..  а с чужбина, сега ще си поръчвам едни консумативи от ибей.. ех че ги навързах ама. абе все разходи. За тайни врагове не знам, но знам че отказаха да ми помогнат... един "колега", който помолих за помощ, а той ме смята за конкуренция. И наистина печалбата ми не е достатъчно, да си покрия разходи и всичко. А иначе дейността ми не е свързана пряко с 3дом или интернет. Имам студио за татуировки, може би Венера ме описва добре :) Поне имам работа, а те и парите ще дойдат, дори да не е скоро... ще почакам, благодаря akruks!

« Отговор #1108 -: Февруари 01, 2013, 10:14:07 pm »
К.Р ще продължава ли да ме "прави на маймуна" в службата и дали да не запозная шефа с проблемите,които имам с К.Р./тя ми е подшефка/....ше застане ли зад мен "баш шефа" или ще защити нея/имам отговор за себе си,но не знам планетите как ще подредят нещата/....страхувам се от тази жена К.Р,щото е доста  злобничка към мен/ и е със слънце в риби,което е показано в картата и имам подчертан "афинитет" към тази зодия,където ми е СЛВ-имам да уча от тях ;)/....
« Последна редакция: Февруари 01, 2013, 10:29:52 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1109 -: Февруари 02, 2013, 08:30:21 am »
К.Р ще продължава ли да ме "прави на маймуна" в службата и дали да не запозная шефа с проблемите,които имам с К.Р./тя ми е подшефка/....ше застане ли зад мен "баш шефа" или ще защити нея/имам отговор за себе си,но не знам планетите как ще подредят нещата/....страхувам се от тази жена К.Р,щото е доста  злобничка към мен/ и е със слънце в риби,което е показано в картата и имам подчертан "афинитет" към тази зодия,където ми е СЛВ-имам да уча от тях ;)/....
К. Р. в картата е представена от Марс, който е в последен градус на водолей, но предстои да навлезе в риби,тъй че би трябвало да настъпи промяна в нейното поведение, което ще доведе до промяна и на твоето- Венера у1 също навлиза в нов знак. Шефът в картата е Луната У10 в 1д, може да разчиташ на него, от друга страна Луната е извършила хармоничен аспект с Юпитер У3 за теб в нейния 3д и ще направи последен и единствен предстоящ аспект- тригон с Меркурий У3 за нея и У12 за теб, тъй че шефа ще намери начин да изглади отношенията между вас двете. Според това, което аз виждам по картата, ти влагаш доста емоции по отношение на тази персона- Марс е в твоя 5д, докато ти попадаш в нейния 10д, което показва, че те цени като колега и си важна за нея.
ами ще ме цени-как няма да ме цени,като всички се правят на тарикатки и се изплъзват от допълнителни ангажименти...то за това и шефа ни ме цени/което е в основата на проблема ни ,всъщност :'(- шефът ме цани за нейния пост ,без аз въобще да искам това, и съм й го казвала-да не се страхува изобщо- нямам никакви такива амбиции... :blink:/....а тя принципно е леко гузна пред мен и скоро й намекнах,че ....мога и да си "отворя устата пред шефа" за властта,която си е позволявала спрямо мен в негово отсъствие ......отн емоциите-  влагам ги,щото не се чувствам спокойна така,а това се отразява на работата ми и пряката ми колежка го усеща ,а не искам да я тормозя с моите преживелици отпреди с К.Р.......ще видим в понеделника как ще подкарам седмицата....Благодаря,Акрукс  :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1110 -: Февруари 05, 2013, 04:40:51 pm »
Момичета, помагайте.
Въпросът е "Успешна ли ще е тази смяна на работата"

Както знаете, от 7мес съм на нова, много добра работа, но искам да се върна в родния град. Сега ми се обадиха за трето интервю, с шефа на отдела, явно ще ми предложат финансовите параметри. Срещата е след час.
А мен хем ме сърби, хем боли....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #1111 -: Февруари 05, 2013, 05:03:16 pm »
Повече клоня към да, но някакви компромиси ще трябва да се правят

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1112 -: Февруари 05, 2013, 05:09:06 pm »
Аз не разбирам от хорари, Папи. Признавам си.
Обаче, виждам Слънцето - аз в квадрат със Сатурн като У6. Опозиция на Луната с Юпитер, тоест, няма да бъда удовлетворена. Луната е в тиргон с Уран У7, ще има договор.
Виждам У10 Марс, израстването и общественото положение в съвпад с Нептун в 8, да не би да се окажа с излъгани надежди. Виждам и тригона към този съвпад и не знам как да го тълкувам.

Да не забравям, че и по транзити в момента всичко е в края на 4, нач на 5 дом - Марс, Меркурий, Нептун, върху моя ретро Меркурий и в опозиция на съвпада Марс, СЛВ, Юпитер, като У5 и 3 Юпитер, и У6 и 7 Марс

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1113 -: Февруари 05, 2013, 05:12:00 pm »
Мерси, Акрукс!  :wub:

А Шопенхауер

« Отговор #1114 -: Февруари 06, 2013, 08:28:31 pm »
Здравейте наскоро почнах работа ,но условията не съвпаднаха с думите на управителя и помолих баща ми да ми потърси работа по специалността ,която изучавам в момента.Въпросът ми е ще започна ли работа по специалността в близките 2-3месеца ? Благодаря ви предварително
« Последна редакция: Февруари 06, 2013, 08:34:10 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1115 -: Февруари 08, 2013, 05:48:28 pm »
Фрея, радвам се, че си взела работата в свои ръце (имам предвид предния хорар). Никога една карта не може да определя живота ни.

Да видим настоящия хорар. Помещението не е твоя собственост, т.е. не би трябвало да бъде отнесено по 4-тия ти дом. То е собственост на някой друг, с който евентуално предстои да се договориш, т.е. би трябвало да бъде по 4-ти от 7-ми дом, т.е. 10-ти дом. Така въпросното помещение се управлява от ретрограден Меркурий на 25 мин. разстояние от Слънцето, т.е. силно обгорял. Какво е състоянието на това помещение? Добро, лошо? С този управител не изглежда в добро състояние, може да изскочат непредвидени проблеми с него. Да не би изгарянето да е буквално - да е горял пожар в помещението наскоро? Но може и просто да греша в интерпретацията.

Отсрещната страна се управлява от Венера, между твоя управител Марс и Венера не предстои аспект. Но предстои секстил между управителите на 3-тите ви домове, както и тригон между Луна (втория ти управител) и Слънце/Меркурий. Всъщност Луната ще пренесе светлина между Меркурий (помещението) и Марс (теб), т.е. би трябвало да имате възможност да се договорите и да вземеш помещението под наем.
Допълвам, че преносът на светлина между Меркурий и Марс не е директен, а ще бъде прекъснат от опозиция на Луната към Юпитер. Ако нещо те откаже да вземеш помощението, вероятно ще бъде липсата на достатъчно пари в наличност (Юпитер е твой У2) или твърде високите им и неоправдани претенции (висок наем и т.н.).

Ако сделката се осъществи, ще е по-скоро на техните условия. Твоят управител Марс е заточен в знака на У7 Венера. Управителят на 3-тия ти дом е силен - екзалтиран Сатурн (претенциите ти са справедливи, уверена си в намеренията си), но отново е под управлението на Венера. В 1-вия дом на другата страна се намира заточен Юпитер, а заточените планети могат да проявяват най-лошите си качества. За Юпитер това би могло да бъде алчност, преувеличаване, самохвалство.

Бих отговорила така. Ще имаш възможност да наемеш помещението. Преди това го проучи, виж обстойно, ако все още не си го видяла наживо и внимавай да не надуват цената твърде много.
Интересно, че Юпитер се намира в 1-вия дом на отсрещната страна. Дали не си платила вече капаро или нещо подобно?

Казват, че по ретрограден Меркурий не било удачно да се сключват договори, защото след като Меркурий тръгне директно, условията им могат да подлежат на предоговаряне (което може и да е положително, зависи какво искаме).

Успех с бизнеса!

Оп.... тъкмо се опитвах сама да си разгадая една карта, която отново се отнася за наемане на помещение за същата дейност... както преди съм питала за този въпрос. Само реших, да дам обратна връзка, може и преди да съм дала, но след като е минало толкова време, съм по наясно.

Имахме възможност да се договорим... но се отказах, защото наистина както казва Мирабела, това което ме отказа да взема помещението беше точно високите и неоправдани претенции. Точно висок наем - без покритие. Сега след толкова време, виждам как другото място което наех ми е в пъти по удобно и съм по продуктивна тук, а наеми ми е в пъти по нисък от този които ми искаха другите.  Секстила между третите ни домове - разговаряли сме отново няколко пъти по тел. след задаването на този хорар. Заточеният Юпитер в първият им дом - алчност и преувеличаване, самохвалство... точно така е, едва ли не ми го изкарваха перфектно мястото, а после научих как въобще няма клиенти там и не вървят нещата. Като добавим и голяма сума за наем е dealbreaker, и предполагам, че от там управителят на помещението е бил ретро мерк, изгорен от Слънцето.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1116 -: Февруари 08, 2013, 06:12:26 pm »
Сега да се опитам да си разчета новата ми карта... моля помогнете ми  :blink:

Та аз отново задавам същият въпрос, дали ще е добре и ще имам ли успех ако наема помещението на Х.?

Този път обаче, става въпрос за курортен комплекс, а не Варна. Мисля да се местя за летният сезон :) има и друга разлика, че помещението е голямо и аз мисля да го преотдам под наем, като си го деля с колежка, която да се занимава с дейност, подходяща да се комбинира с моята. (татуси)
Преди малко говорих с моя позната, чието е помещението, запозна ме с условията и понеделника ще ходя с нея да го видя. Това, което най-ме притеснява е ще има ли достатъчно работа там и дали ще заработвам достатъчно пари, при положение че наема не е евтин..

Заради вече направената уговорка между нас и предстоящото ми пътуване до там се учудвам защо Луната е без курс?! Какво трябва да значи това, че няма да го наема в крайна сметка?

Аз се управлявам от Слънце, заточено в първия дом на отсрещната страна (моята позната) и в знак където тя е на трон. Тоест уговорката би се случила при нейните условия, дотук малко се преповтаря с картата от предишния въпрос. Но това е ясно... каквито са условията, решавам според тях.
Тука малко съм объркана, между мен и нея има разходящ квадрат... и това не се връзва. Аз съм в отлични отношения с нея и не е имало каквито и да е конфликти. Греша ли някъде? В такъв случай предпочитам да избера за управител на Водолей (нея) - Уран. Между нас има разходящ секстил.

Помещението се управлява от 4ти от 7ми, тоест 10 - Венера. В разходящ съвпад с мен?! не знам защо, дали защото съм мислила от доста време точно за това помещение... Виждам, че вторият ми упр. Луна и помещението се намират в 6ти дом. Има логика... нали по 6ти дом са сезонните работи, свързани с туристи.
Уф, и до тук стигнах...  ;D
Какво мислите?

« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 06:20:33 pm от Freya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1117 -: Февруари 09, 2013, 09:48:56 pm »
Май наистина не задавам въпроса за първи път. Но преди изобщо не съм била наясно и съм го имала просто като идея. Сега понеже говорих с моята позната, запознах се с условията и се разбрахме да го видя, за това пуснах пак въпрос. Но определено не съм отлагала решаването му, тъй като даже съм много напориста и бързам да действам, при положение, че има 3 месеца...

Това, което казваш е много странно, жената за която става въпрос е един от хората, които много уважавам... нещо не ми се връзва тълкуването ти.. но нека не говоря преди да съм наясно. Ще видя в понеделник какво ще стане и ще дам обратна връзка.
Благодаря!

« Отговор #1118 -: Февруари 10, 2013, 02:49:10 pm »
Ще се съгласи ли Д. да работи в хотела като ФОМ (фрон офис мениджър)? Д е мой близък и бивш колега, шефката му предложи да работи отново при нас на по-висока позиция, въпросът е, дали ще приеме?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1119 -: Февруари 10, 2013, 03:19:03 pm »
Изи, новолунните хорари са хлъзгава работа.

Новолунието е било във 2-рия дом на квезита, така че финансовият мотив може да се окаже коз. Обаче управителят на 2-рия му дом (който също е и негов главен сигнификатор) Сатурн не стои зле в Скорпион и 11-тия му дом. 11-тият дом може да говори, че предпочита да е на свободна професия, не на трудов договор, или пък, че вече има работа, в която вижда реализацията си.

Куспидата на 10-тия му дом попада в последните минутки на знака, също хлъзгава работа. Но от друга страна може да говори за предстояща променя за него в тази сфера (и знакът на върха на 10-тия му дом е мутабелен). Негов У10 Меркурий не е добре поставен в Риби, Сатурн не проявява специален афинитет към Меркурий (работата). Между тях предстои тригон, но аспектът не е задължително да означава действие. Може да отразява, че той ще има благоприятна възможност да получи работата, ако пожелае.
Управителят на 3-тия му дом Юпитер е заточен. Не изглежда да проявява инициатива да грабне шанса си. А може би не смята, че това е неговият шанс - Сатурн в знак на падение на Луната (естеството на въпроса и неговото развитие).
Луната е без курс и все още изгорена от Слънцето. Обикновено това показва, че не предстои развитие по въпроса. В този хорар Луната управлява теб, така че може да показва, че ти не можеш да повлияеш върху развитието на въпроса.

Като тегля чертата, ми се струва, че няма да приеме.

P.S. Ако има настояща работа, някои бяха я отнесли по 6-тия му дом (Меркурий), а следващата работа (новото предложение евентуално) по 6-ти от 6-ти, т.е. 11-ти дом. Така ще се получи съвсем друго тълкувание - той ще бъде силно заинтригуван от въпросното предложение за работа. Само изгорената Луна без курс остава пречка.