Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316297 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1400 -: Юли 11, 2013, 11:39:29 am »
Значи за мен този хорар е много показателен. Като начертана история е. Независимо за какво ти пука или не.
А щом си сервитьорка, то ще ти потръгне и то точно заради предстоящия секстил с парите на другите /марс. Това е последния аспект на луната и ще стане още в тези знаци.

Успех и много бакшиши ти желая! Те идват.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1401 -: Юли 11, 2013, 12:08:11 pm »
Супер, ще ги чакам паричките. Не съм казала, че съм сервитьорка, но да - работя за процент и бакшиши също. Благодаря ти отново :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1402 -: Юли 13, 2013, 02:22:37 pm »
Ще направя ли пари, работейки за Х.? (в момента за него работя, но не съм доволна за сега)
Видях, че Нова ме е призовала, не съм чела следващите постове, сори ако има повторения.
Сигнификаторите на Х. -има си тайни-източници,ресурси...Др. управител-юпитер,марс ще го апликира около 21 юли-ще се обогати финансово още повечеХ. така че, дето вика и Нова и меркурий ще тръгне тогава прав, може да се говори за пари.
Хм, нещо поспестяваш ти, Фрейче, вярно че луната в лъв си иска да получи подобаващото, вярно, че венера е с-р на твоя 2 дом, но вие сте имали тригонално взаимодействие с Х и той е бил откровен заради уран,управляващ 12 и в 1, луната ще принесе това влияние и към марс, управляващ неговите пари.
Твоят сигнификатор меркурий едно,че е изгорен и второ-ретрограден-не си наясно, или криеш някаква информация /да не е в смисъла на 5 дом-луна и венера в лъв/
В крайна сметка, мисля, че можеш да направиш пари, луната идва от съвпад венера и ще направи сектил марс-последен неин аспект, а това са планетите съответно на твоите и неговите пари... ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1403 -: Юли 14, 2013, 12:48:16 pm »
Чак сега виждам отговорите, благодаря ви Енигма и Акрукс!

Ще направя ли пари, работейки за Х.? (в момента за него работя, но не съм доволна за сега)
Видях, че Нова ме е призовала, не съм чела следващите постове, сори ако има повторения.
Сигнификаторите на Х. -има си тайни-източници,ресурси...Др. управител-юпитер,марс ще го апликира около 21 юли-ще се обогати финансово още повечеХ. така че, дето вика и Нова и меркурий ще тръгне тогава прав, може да се говори за пари.
Хм, нещо поспестяваш ти, Фрейче, вярно че луната в лъв си иска да получи подобаващото, вярно, че венера е с-р на твоя 2 дом, но вие сте имали тригонално взаимодействие с Х и той е бил откровен заради уран,управляващ 12 и в 1, луната ще принесе това влияние и към марс, управляващ неговите пари.
Твоят сигнификатор меркурий едно,че е изгорен и второ-ретрограден-не си наясно, или криеш някаква информация /да не е в смисъла на 5 дом-луна и венера в лъв/
В крайна сметка, мисля, че можеш да направиш пари, луната идва от съвпад венера и ще направи сектил марс-последен неин аспект, а това са планетите съответно на твоите и неговите пари... ;D

Хм.. това за 21 юли е правдоподобно, защото тогава вече колкото и да закъснява сезона - трябва да почне многото работа. Това дали поспестявам - заради Луна в 12ти дом ли? Наистина се замислих, но нямам представа какво бих могла да спестявам аз. За разходящият тригон межу мен и него, не знам, освен защото вече говорихме за това и той обеща да направи нещо по въпроса. Но той казва да - днес, да утре, и това го казва всеки ден :) на следващия ден пак е днес или утре. С всичко е така, писна ми да ме размотава.

Не разбирам, каква информация в смисъла на 5ти дом да крия? нещо любов ли какво? Това няма общо с работата ми и шефа. Но със сигурност не съм наясно, тук нищо не е сигурно и нямам представа дали ще направя някакви пари, дали ще съм на минус даже или ще направя изведнъж много пари. Дори не знам дали утре няма да напусна защото ми дойде до гуша. А и имам възможност и за др места, но и там не е сигурно.
Но този последен аспект на Луната за който говориш ме крепи, Дано!

Венера у2 лъв, във 2д на шефа ти-очакванията за пари от шефа ти са големи, но Венера, както и Луната са в разходящ квадрат със Сатурн У6, а също У5, което е 4-ти дом от 2-ри, показващ крайния резултат на въпроси, свързани с 2-ри дом, затова е налице неудовлетворението при теб относно парите на настоящата работа. На Луната предстои да извърши секстил с Марс у8, така че пари все пак ще получиш от Х. ако го разглеждаме като назован по име. След 20-ти юли Меркурий у1, У10 става директен и ще ти потръгнат нещата в кариерата и като цяло.

акрукс, за разходящите квадрати - предполагам, защото до сега всички са разочаровани от липсата на работа и слабия сезон и губим надежда, само дето аз съм най прецакана - колегата работи. То е ясно, че все някакви пари ще получа от Х., но дано са достатъчно за да съм удовлетворена. Аз и сега получавам някакви - но съм на заеми, защото парите не ми стигат да си покрия разходите. Ще видим значи след 20ти как ще се развият нещата.

Благодаря ви отново за отделеното време! :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1404 -: Юли 14, 2013, 01:41:59 pm »
Чак сега виждам отговорите, благодаря ви Енигма и Акрукс!

Хм.. това за 21 юли е правдоподобно, защото тогава вече колкото и да закъснява сезона - трябва да почне многото работа. Това дали поспестявам - заради Луна в 12ти дом ли? Наистина се замислих, но нямам представа какво бих могла да спестявам аз. За разходящият тригон межу мен и него, не знам, освен защото вече говорихме за това и той обеща да направи нещо по въпроса. Но той казва да - днес, да утре, и това го казва всеки ден :) на следващия ден пак е днес или утре. С всичко е така, писна ми да ме размотава.

Не разбирам, каква информация в смисъла на 5ти дом да крия? нещо любов ли какво? Това няма общо с работата ми и шефа. Но със сигурност не съм наясно, тук нищо не е сигурно и нямам представа дали ще направя някакви пари, дали ще съм на минус даже или ще направя изведнъж много пари. Дори не знам дали утре няма да напусна защото ми дойде до гуша. А и имам възможност и за др места, но и там не е сигурно.
Но този последен аспект на Луната за който говориш ме крепи, Дано!

Венера у2 лъв, във 2д на шефа ти-очакванията за пари от шефа ти са големи, но Венера, както и Луната са в разходящ квадрат със Сатурн У6, а също У5, което е 4-ти дом от 2-ри, показващ крайния резултат на въпроси, свързани с 2-ри дом, затова е налице неудовлетворението при теб относно парите на настоящата работа. На Луната предстои да извърши секстил с Марс у8, така че пари все пак ще получиш от Х. ако го разглеждаме като назован по име. След 20-ти юли Меркурий у1, У10 става директен и ще ти потръгнат нещата в кариерата и като цяло.

акрукс, за разходящите квадрати - предполагам, защото до сега всички са разочаровани от липсата на работа и слабия сезон и губим надежда, само дето аз съм най прецакана - колегата работи. То е ясно, че все някакви пари ще получа от Х., но дано са достатъчно за да съм удовлетворена. Аз и сега получавам някакви - но съм на заеми, защото парите не ми стигат да си покрия разходите. Ще видим значи след 20ти как ще се развият нещата.

Благодаря ви отново за отделеното време! :)
луната в нак показва какво наистина тормози питащия, аз писах преди, още може да значи,че любовта ти не епри теб, надалеч, заради 12 дом, а това че се отделя от венера, управител 2 показва тревогите ти около парите...

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1405 -: Юли 15, 2013, 12:16:13 pm »
Здравейте, имам въпросче, което мисля от доста време: "Това лято ще започна ли работа там, където искам?" Ето и картата

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1406 -: Юли 15, 2013, 02:53:25 pm »
Здравейте, имам въпросче, което мисля от доста време: "Това лято ще започна ли работа там, където искам?" Ето и картата
има шанс
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1407 -: Юли 15, 2013, 05:20:58 pm »
Здравейте, имам един въпрос. Дали до 2-3мес ще успея да си намеря работа в областта на счетоводството? (В момента не работя)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1408 -: Юли 15, 2013, 05:26:41 pm »
Здравейте, имам един въпрос. Дали до 2-3мес ще успея да си намеря работа в областта на счетоводството? (В момента не работя)

Да.Ще успееш да си намериш желаната работа. Търси фирма свързана с хотелиерство или търговия с течности/без нзчение какви/.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1409 -: Юли 15, 2013, 05:30:51 pm »
Благодаря за отделеното време, Марая.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1410 -: Юли 15, 2013, 05:34:23 pm »
Благодаря за отделеното време, Марая.

За нищо... ;) :blink:
Успех!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1411 -: Юли 15, 2013, 08:47:10 pm »
Ако в момента работиш и желаната работа разглеждаме по 11д, като следващата работа, няма да стане.
akruks, в момента изобщо не работя

« Отговор #1412 -: Юли 16, 2013, 05:22:20 pm »
Благодаря ти, akruks. Ако има някакво развитие, ще дам ОВ.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1413 -: Юли 16, 2013, 05:25:17 pm »
akruks, мерси голямо, дано започна, че паричките са важни :blink:

« Отговор #1414 -: Юли 16, 2013, 05:30:27 pm »
Здравейте! Ще замина ли на морето да работя? Благодаря предварително  :blink:

*

zuzi

• 38
« Отговор #1415 -: Юли 19, 2013, 07:43:03 pm »
Здравейте, днес си пуснах СВ, кандидатствам за по-висока длъжност в работата ми и въпроса ми е: Дали ще ме одобрят за тази позиция?

« Отговор #1416 -: Юли 21, 2013, 06:01:11 pm »
Здравейте!! Ще бъда ли удовлетворена, ако започна да работя за Х?
Надявам се този път да няма проблеми в хорара.
Благодаря Ви предварително! :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1417 -: Юли 22, 2013, 09:45:35 am »
Да напусна ли работа?
Вече не издържам, товарят ме, товарят ме, колегата ми прави пу*кенски и цигански номера. Аз търпя, търпя и не само не му отговарям по същия начин а му правя услуги.  Прекалено добър човек съм за да работя с такива *****. Имам чувството, че ако остана, едно че няма да направя пари а ще си съсипя здравето и психиката.

П.С. Има ли някаква вероятност нещата да се подобрят и променят към по-добро или да се изнасям докато е време?
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 09:54:03 am от Freya »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1418 -: Юли 22, 2013, 11:21:30 am »
И аз като Freya - Има ли някаква вероятност нещата да се подобрят и променят към по-добро или да се изнасям докато е време?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1419 -: Юли 23, 2013, 12:16:33 pm »
Да напусна ли работа?
Вече не издържам, товарят ме, товарят ме, колегата ми прави пу*кенски и цигански номера. Аз търпя, търпя и не само не му отговарям по същия начин а му правя услуги.  Прекалено добър човек съм за да работя с такива *****. Имам чувството, че ако остана, едно че няма да направя пари а ще си съсипя здравето и психиката.

П.С. Има ли някаква вероятност нещата да се подобрят и променят към по-добро или да се изнасям докато е време?
не си слагай на сърце нищо и няма да си съсипеш нервите и здравето
работа няма да напуснеш, а неприятностите ти покрай нея ще отпаднат когато Уран стане директен, пари иначе ще получиш и то съвсем скоро

От доста време си го мислех и знаех че по някое време ще ми избият лимките и ще направя нещо подобно. Вчера напуснах, стана проблем... решението взех импулсивно, след като бях задала хорара. Заплашва ме, щял да ми съсипе здравето ако не съм му върнела не малка сума пари, които наполовина си ги измисли (една част бяха за квартира) каза, че ще ми задържи техниката и консумативите, обаче аз знаех че ще се опита да ме изиграе така и вече бях изнесла всичко мое. Както и да е, броях му пари и повече няма да го видя този човек.