Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315973 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1360 -: Май 30, 2013, 11:18:27 am »
Здравейте, дори нямам сили да го погледна този хорар и не искам да си го разглеждам. Въпросът е там, че вече 24 часа съм на ръба. За това съдя от факта, че не изпитвам гняв, ярост или яд, а просто тиха мъка и доста си поплаках. Претърпях много голямо разочарование на работа, по принцип обективно може да е глупост, но щом на мен толкова силно ми въздейства, значи е значимо. Всеки 7 минути и половина напускам работа, после си казвам, че в едномесечния срок на предизвестие нещата ще се тушират. Боря се да говоря ли по въпроса с някого или няма смисъл, щото по принцип при нас такъв тип разговори са безпредметни. Пък и не е време за напускане на работа, май. После мисля, че ще съжалявам. Но пък трябва ли да се примирява човек, да навежда глава. Както и да е, благодаря ви за "слушането".
Та: Ще се подобри ситуацията за мен или ще си остана разочарована?
 Дори не знам дали това питам, но емоциите ме съсипват. Какво да правя? Благодаря.
« Последна редакция: Май 30, 2013, 11:24:35 am от Нова »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1361 -: Май 30, 2013, 12:20:25 pm »
Здравейте, дори нямам сили да го погледна този хорар и не искам да си го разглеждам. Въпросът е там, че вече 24 часа съм на ръба. За това съдя от факта, че не изпитвам гняв, ярост или яд, а просто тиха мъка и доста си поплаках. Претърпях много голямо разочарование на работа, по принцип обективно може да е глупост, но щом на мен толкова силно ми въздейства, значи е значимо. Всеки 7 минути и половина напускам работа, после си казвам, че в едномесечния срок на предизвестие нещата ще се тушират.
 Дори не знам дали това питам, но емоциите ме съсипват. Какво да правя? Благодаря.
Картата много добре описва ситуацията и емоциите, които те тресат- представена си от Слънцето У1 в 10д- загрижена си за кариерата, отделно искаш да имаш власт и респект. В същия дом е Марс в съвпад с Плеяди (ридаещите сестри), та затова и си поплакваш и не изразяваш открито гняв и ярост.
Луната У12 е в 6д на работата и е в разходящ квадрат със Сатурн У6 в 3д- въпросът и мислите ти са за работата, дали да прекратиш договора, но едва ли ще го направиш- последния аспект на Луната е квадрат с Марс у9, това е 4-ти от 6-ти дом, описващ края на работата, Слънцето У1 е в сходящ секстил с К9- мисля, че ще останеш на работата, а проблемите в нея не са от днес, затрудненията ще отпаднат в началото на юли, когато Сатурн стане директен.

Много ти благодаря за коментара и отношението, което демонстрираш и то не само по този въпрос и тема.
Точно сега искам да нямам нищо овенско в себе си и да придобия липсващата ми земя, както и скорпионови характеристики. Блазе ви, че ги имате.

Коментарът ти е много адекватен! Браво.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1362 -: Юни 10, 2013, 09:00:40 am »
Вчера след обед и вечерта бях пак полудяла. Исках сега и веднага да се махна оттук и да ходя да чистя миди в гнусна английска фабрика. Не намирах нито един смисъл да остана в България. И днес не намирам, но поне съм някакси във феерично настроение в момента и дори се улавям, че ми си флиртува с един, дето работи през една стая от мен.
Пуснах хорар: Да подавам ли документи за чужбина - към 19:00 часа вчера, щото то цял следобяд го мислих това, ама най-вече тогава, пътувах и гледах нещастните люде в автобуса и съвсем мечтаех да се телепортирам към мидите.
Критични градуси на ас и луна... Затова няма да поствам. Но пък у на скорпи ас във втори и луната на к8.

Въпрос: Добре де, аз като съм натално с у на 12 в 9 и у на 2 в 12 не означава ли, че съм призвана да ходя да си търся поминъка зарубежно, за да се чувствам хепи на работа?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1363 -: Юни 10, 2013, 03:56:17 pm »
Ха, гледам джобса и попадам на нещо точно за мен... уж. Евентуално за опция втора работа през нощта и почивните дни.. Та:

Да кандидатствам ли утре за втора/допълнителна работа на Летище?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1364 -: Юни 11, 2013, 07:54:06 am »
Благодаря, Веско, това за сатурн не съм го знаела.

Аз в смисъла на въпроса това съм заложила, под "да кандидатствам ли" имам предвид дали изобщо да си хабя очакванията и емоциите. Ясно е, че би ме интересувало дали ще се развие благоприятно и има ли смисъл.

Разкажи за сатурна. Защо така този сатурн?

Иначе тази втора допълнителна работа по кой дом се гледа?
« Последна редакция: Юни 11, 2013, 08:11:01 am от Нова »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1365 -: Юни 11, 2013, 09:50:55 am »
Акрукс, Веселин, много благодаря. Докато Акрукс е писала, аз си пратих заявлението в 10:42 ))
Не знам дали е правилно, но има пълен 11 дом към този час )))

Какво да ви кажа, нали се сещате, че сигурно такава обява е проформа и само да кажат, че са имали официален набор и подбор, ама.. А и аз поставям условия ((

Пък и се оказвам 52-та подала документи.

Ще ви дам връзка дали изобщо са се обадили.

« Отговор #1366 -: Юни 11, 2013, 02:39:55 pm »
Здравеите!!! Бихте ли казали нещо по картата-въпроса е Ще започне ли съпруга ми работа.
От една година е в чужбина и все е може да намери нищо.Сега има вероятност да почне на едно място,но като гледам неговия сигнификатор ретро сатурн-няма връзка с 10 и 6-ти домове.
Моля ви за мнение-Благодаря!!!
Започна работа точно след 5 дни ,но не там където мислех а на друга работа.Интересно че по картата няма индикации за това.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1367 -: Юни 12, 2013, 11:56:19 am »
Здравейте,
Преди време бях задала въпрос дали една жена, с която се проведе интервю, ще започне работа при нас. Миналата седмица дойде на работа. Не й е пуснат още трудов договор. Въпроса ми е дали ще остане на работа/за мен вече се води на работа, макар и засега без договор/?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1368 -: Юни 12, 2013, 12:17:52 pm »
Здравейте, дори нямам сили да го погледна този хорар и не искам да си го разглеждам. Въпросът е там, че вече 24 часа съм на ръба. За това съдя от факта, че не изпитвам гняв, ярост или яд, а просто тиха мъка и доста си поплаках. Претърпях много голямо разочарование на работа, по принцип обективно може да е глупост, но щом на мен толкова силно ми въздейства, значи е значимо. Всеки 7 минути и половина напускам работа, после си казвам, че в едномесечния срок на предизвестие нещата ще се тушират.
Картата много добре описва ситуацията и емоциите, които те тресат- представена си от Слънцето У1 в 10д- загрижена си за кариерата, отделно искаш да имаш власт и респект. В същия дом е Марс в съвпад с Плеяди (ридаещите сестри), та затова и си поплакваш и не изразяваш открито гняв и ярост.
Луната У12 е в 6д на работата и е в разходящ квадрат със Сатурн У6 в 3д- въпросът и мислите ти са за работата, дали да прекратиш договора, но едва ли ще го направиш- последния аспект на Луната е квадрат с Марс у9, това е 4-ти от 6-ти дом, описващ края на работата, Слънцето У1 е в сходящ секстил с К9- мисля, че ще останеш на работата, а проблемите в нея не са от днес, затрудненията ще отпаднат в началото на юли, когато Сатурн стане директен.

Давам нещо като ОВ, при все че няма съвсем пряка връзка с темата, а и сатурн си е още ретро... Ще видим накъде ще избие това. Може да се наложи пак да пиша.

По въпросът с хорара, да поуспокоих се, времето лекува, а и какво да правя като у 6 слънцето ми е в първи, гмуркам се в работата и й се отдавам, за което напоследък се улавям, че се мразя. Както е ясно напоследък постоянно ми се ще да се махна, но не го правя.
Питането ми по хорара беше във връзка с друго мое негодувание, но пък от преди 2 минути имам развитие по трета тема и тъкмо подписах приказ: Вече над 3 години взимам дейно участие в изготвянето на финансови отчети по американски стандарти. Разбира се, не ми е по длъжностна х-ка, разбира се в името на потупване по рамото, което и това не получавам. Е, вече по заповед ще взимам някакви пари заради това. Разбира се символични на база, ако си бяха наели такъв специалист, прах в очите. Но да не съм неблагодарна. Ама те дотолкова успяха да ме демотивират, че дори не мога да се зарадвам и не го правя. А и определено можеха да отпуснат повече. Аз съм единствената, която може да се справи с тази дейност при нас и им спасявам "гъза" пред американци, руснаци и холандци. И като ми каза шефа "добрата новина", както се изразиха, ми беше дотолкова безразлично, че дори не се усмихнах и му казах, че можем да продължим да си го караме така и без официализации.

Със сигурност и преди съм пускала хорари за тази работа и ако също Веско и Зикову припознаят тълкуване, да знаят, че има развитие.

Благодаря и на трима ви, че ми търпите професионалните откровения и помагате.
« Последна редакция: Юни 12, 2013, 01:48:48 pm от Нова »

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1369 -: Юни 12, 2013, 01:43:26 pm »
Благодаря, Акрукс, по майчинство, не знам, на 51г е.

« Отговор #1370 -: Юни 14, 2013, 01:15:12 am »
 :blink:Привет,преди известно време бях питала дали ще си сменя работата скоро...но картата не даваше яснота,а и нямах конкретно нищо впредвид,но сега съм склонна да направя тази промяна.Бихте ли ми помогнали  :blink:...удачно ли е времето за тази промяна?/ ФОРТУНА е в 11 дом - 15 гр.Водолей-това за доуточнение,понеже пропуснах да я задам/.
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 01:33:15 am от venera1978 »

« Отговор #1371 -: Юни 14, 2013, 05:36:43 pm »
 :blink:Безценна си akruks...много ти благодаря. :blink: :88:Ще те послушам,понеже колкото и да НАПИРА в мен вътрешно желанието за промяна...интуитивно усещам,че момента не е подходящ.Имам известни съмнения относно новата оферта,че няма да е,като обещаното и след време ще настъпят промени в мой ущърб.Още веднъж ти благодаря.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1372 -: Юни 19, 2013, 01:38:10 pm »
Момичета,
пускам един хорар с въпрос : Да приема ли новото предложние за работа ?
Въпроса не е за мен, но е зададен в 1 лице ед. число от питащия .
В момента той има работа, но е получил предложение и сега се чуди. Става въпрос за човека в къщи .
Казвайте, че ми е интересно ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1373 -: Юни 19, 2013, 04:27:02 pm »
Момичета,
В момента той има работа, но е получил предложение и сега се чуди. Става въпрос за човека в къщи .
Меркурий У1, У10  в 11д е в сходящ хармоничен аспект с Луната У11 и в знак на Луната- би трябвало да е по-добре на новата работа, но Меркурий предстои да стане ретро и може да се откаже другата седмица

Благодаря ти Аркус, той много се колебае дали да приеме защото сега на старата работа е стабилен и ме от 5 години там, на близо е до къщи и е удобно за всички.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1374 -: Юни 19, 2013, 04:28:38 pm »
Момичета,
Много е вероятно е да го приеме. Новата евентуално работа е по 11 дом и се управлява от Луната, която обаче е в падение по знак, но на трон по дом. Настоящата му работа се управлява от Сатурн, който е ретрограден и в знака на падение на Луната - може да има трудности, вероятно и с колеги също, тъй като в негов 6 дом е Нептун негов У7. Луната ще направи тригон с Меркурий, негов У1, който е в негов 11 дом заедно с Венера - мисля, че ще приеме. Освен това може да са му предложили и повече пари от сегашната му работа. Луната ще направи и тригон с Венера, У4 от 11 дом - вероятно новото предложение за работа да се окаже наистина по-добро за него. Притеснява ме обаче, че Меркурий скоро ще стане ретро, а Луната е в падение по знак и не е силна, така че може и да размисли. Няма сходящ дисхармоничен аспект между У1 и У6, така че може и да си остане на старата работа.

На новата работа наистина става въпрос за повече пари, обаче не се знае на къде може да тръгне .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #1375 -: Юни 19, 2013, 06:06:19 pm »
Момичета почна лятото и шефовете ми решиха да променят първоначалните условия на които се бяхме уговорили за работа  :'( Много съм объркана ,двоумя се.От една страна мисля да остана ,но не вярвам,че ще ми платят достатъчно добре за това ,че ще трябва да работя 3 месеца без почивка.Въпросът ми е : Ще успея ли да си намеря по -добра работа от сегашната  ?
« Последна редакция: Юни 19, 2013, 06:20:46 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #1376 -: Юли 01, 2013, 12:50:55 pm »
Здравейте,
бихте ли погледнали и моята карта!
Ще остана ли да работя на същото място? Договорът ми изтича на 30 юни т.г.
Благодаря!
Отговор:
Назначиха ме на постоянен договор!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1377 -: Юли 02, 2013, 11:08:25 am »
От известно време ми се иска да си отворя магазинче за полезни и здравословни храни. Въпроса е дали ще е успешен?

« Отговор #1378 -: Юли 02, 2013, 12:14:06 pm »
Ще успея ли да си намеря работа този месец?
по картата виждам вероятна групова (творческа) дейност (по 3-и дом).
някой, нещо?

« Отговор #1379 -: Юли 02, 2013, 12:54:14 pm »
Ще успея ли да си намеря работа този месец?
по картата виждам вероятна групова (творческа) дейност (по 3-и дом).
някой, нещо?
А в момента имаш ли работа?
не, нямам.
//тъкмо завършвам и се чудя накъде да поема. когато задавах въпроса, не си мислех за нещо по специалността, по-скоро нещо приятно срещу адекватно заплащане, с което да се залъжа през лятото;