Здравейте, дори нямам сили да го погледна този хорар и не искам да си го разглеждам. Въпросът е там, че вече 24 часа съм на ръба. За това съдя от факта, че не изпитвам гняв, ярост или яд, а просто тиха мъка и доста си поплаках. Претърпях много голямо разочарование на работа, по принцип обективно може да е глупост, но щом на мен толкова силно ми въздейства, значи е значимо. Всеки 7 минути и половина напускам работа, после си казвам, че в едномесечния срок на предизвестие нещата ще се тушират.
Та: Ще се подобри ситуацията за мен или ще си остана разочарована?
Дори не знам дали това питам, но емоциите ме съсипват. Какво да правя? Благодаря.
Картата много добре описва ситуацията и емоциите, които те тресат- представена си от Слънцето У1 в 10д- загрижена си за кариерата, отделно искаш да имаш власт и респект. В същия дом е Марс в съвпад с Плеяди (ридаещите сестри), та затова и си поплакваш и не изразяваш открито гняв и ярост.
Луната У12 е в 6д на работата и е в разходящ квадрат със Сатурн У6 в 3д- въпросът и мислите ти са за работата, дали да прекратиш договора, но едва ли ще го направиш- последния аспект на Луната е квадрат с Марс у9, това е 4-ти от 6-ти дом, описващ края на работата, Слънцето У1 е в сходящ секстил с К9- мисля, че ще останеш на работата, а проблемите в нея не са от днес, затрудненията ще отпаднат в началото на юли, когато Сатурн стане директен.
Давам нещо като ОВ, при все че няма съвсем пряка връзка с темата, а и сатурн си е още ретро... Ще видим накъде ще избие това. Може да се наложи пак да пиша.
По въпросът с хорара, да поуспокоих се, времето лекува, а и какво да правя като у 6 слънцето ми е в първи, гмуркам се в работата и й се отдавам, за което напоследък се улавям, че се мразя. Както е ясно напоследък постоянно ми се ще да се махна, но не го правя.
Питането ми по хорара беше във връзка с друго мое негодувание, но пък от преди 2 минути имам развитие по трета тема и тъкмо подписах приказ: Вече над 3 години взимам дейно участие в изготвянето на финансови отчети по американски стандарти. Разбира се, не ми е по длъжностна х-ка, разбира се в името на потупване по рамото, което и това не получавам. Е, вече по заповед ще взимам някакви пари заради това. Разбира се символични на база, ако си бяха наели такъв специалист, прах в очите. Но да не съм неблагодарна. Ама те дотолкова успяха да ме демотивират, че дори не мога да се зарадвам и не го правя. А и определено можеха да отпуснат повече. Аз съм единствената, която може да се справи с тази дейност при нас и им спасявам "гъза" пред американци, руснаци и холандци. И като ми каза шефа "добрата новина", както се изразиха, ми беше дотолкова безразлично, че дори не се усмихнах и му казах, че можем да продължим да си го караме така и без официализации.
Със сигурност и преди съм пускала хорари за тази работа и ако също Веско и Зикову припознаят тълкуване, да знаят, че има развитие.
Благодаря и на трима ви, че ми търпите професионалните откровения и помагате.