Здравейте, чета си аз тука и разглеждам хорари и брат ми, който по принцип леекинко ме бъзика за тази астрология казва / той рядко говори излишно/ "Така и така си в тази астрология, поне питай дали ще отида на бригада в чужбина /Англия/, та да не пускам въпроси по разни електронни оракули"? Знам, че той има предвид дали ще отиде скоро, сега, този сезон. Знам, че много иска, но не му се обаждат, а и той не е нахален да ги тормози по телефона. Това очакване във времето го тормози, а и разочарованието от неотиването ще е голямо. Аз гледам, но съм объркана и развълнувана. Веско, Зикову, Мирабела и другите, простете моля невярата му, той преднамерено не би обидил никого и кажете какво мислите. От една страна пълен 6 дом с всички У вътре, от 5 до 11 дом. С хубав аспект на у 12 и ас във втори... Но тази луна... в четвърти, върху хирон, каре с юпитера? Какво мислите, ще го бъде ли?
Сега виждам, че освен карето /което почти ме отчая/, луната все пак ще направи и един секстил с тронова венера до края, това май е хубаво и може ли да даде жадуваното "Да"?