Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316660 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1320 -: Април 27, 2013, 02:07:10 pm »
Ще започна ли да изкарвам по-сериозни доходи от дейността, с която се занимавам, в следващата 1/2 година ?
Твоят с-р е заточен-нямаш съвсем обективен поглед върху въпроса.
Луната е в опозиция със слънцето-ул на 9-чужбина, луната-чуждите пари,ресурси е в падение в 11-групи хора по интереси....също и мечти и проекти. Съвпадът й със сатурн е неблагоприятен-последният управлява 2 дом, ще съвпадне с луната на мястото на нейното падение, а и е ретрограден...Ако вземем марс за стар управител на асц. както обикновено се прави
-ще апликира и той опозиция със сатурн, да не говорим,че не стои добре в телец.
Достатъчна ли е рецепцията на 2-те тежки планети при изброеното по-горе?
Венера в телец като естествен с-р на 2 дом също ще бъде опозирана от луната...а и ще има съвпад с ЮЛВ.

*

Константин

« Отговор #1321 -: Април 27, 2013, 02:13:38 pm »
Ще започна ли да изкарвам по-сериозни доходи от дейността, с която се занимавам, в следващата 1/2 година ?
Луната е в опозиция със слънцето-ул на 9-чужбина, луната-чуждите пари,ресурси е в падение в 11-групи хора по интереси....също и мечти и проекти. Съвпадът й със сатурн е неблагоприятен-последният управлява 2 дом, ще съвпадне с луната на мястото на нейното падение, а и е ретрограден...Ако вземем марс за стар управител на асц. както обикновено се прави
Венера в телец като естествен с-р на 2 дом също ще бъде опозирана от луната...а и ще има съвпад с ЮЛВ.
Енигма, това означа, да не очаквам в идните месеци, така ли ? :)

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1322 -: Април 27, 2013, 02:20:52 pm »
Енигма, това означа, да не очаквам в идните месеци, така ли ? :)
Съжалявам, човече! Дори някои приемат такава луна за определяща картата като нерадикална...
Дано някой др. се изкаже...напр. Мирабелка...Съвпад, съвпад, ама...не знам, картата е трудна...
подвижните знаци като време говорят за някакава неопределеност, а всичките сигнификатори във фиксирани знаци-за години време...Дано не съм права, слушай себе си... ;D
« Последна редакция: Април 27, 2013, 10:42:44 pm от Enigma »

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1323 -: Април 27, 2013, 02:35:04 pm »
Enigma, а възлите как трябва да се разглеждат в хорарите?
"Въпрос зададен на затъмнение-да не се отговаря намесване на тъмните сили..." Съвет -винаги почвайте с определяне радикалността на картата излиза,че е доста нерадикална-"луна на Via Combusta като планетата е сигнификатор, а тя-луната тук е на 8дом-смята се за неактивен с-р"
планета в съвпад, и то-окултация с опашката н дракона9особено значение, питащият преминава през важна опитност, има нещо да научи, да да получи някакъв урок, да плати някаква цена, да положи усилия..."
"

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1324 -: Април 27, 2013, 02:40:54 pm »
Така че, Константин смело може да пита след време. Барбара Уолтърс казва за луна на В.К., че има леко уранов привкус в хорарите-може да има световни събития, войни, парична реформа, например-това са мои изфэантазирани предположения, но идеята й е в този стил.... 

« Отговор #1325 -: Април 27, 2013, 03:44:21 pm »
Енигма е права. Карти с Луна на Виа комбуста (че и дебилитирана и по време на пълнолуние) ги имат за нерадикални някои астролози.

*

Константин

« Отговор #1326 -: Април 27, 2013, 05:14:30 pm »
Благодаря на всички :)

« Отговор #1327 -: Април 27, 2013, 07:48:22 pm »
Здравейте! Ще започна ли работа през лятото? Предварително ви благодаря  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1328 -: Април 27, 2013, 07:58:01 pm »
Да, макар тригонът няма да бъде точен. Вероятно ще има някакъв компромис от твоя страна и то най- вероятно във финансов план- заради опозето с Юпитер.

« Отговор #1329 -: Април 27, 2013, 08:06:23 pm »
Благодаря ви много и на двамата  :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1330 -: Май 01, 2013, 02:38:24 pm »
Привет дами,
имам въпрос  но луната е без курс :-[
така и така си направих карта, ще ви я кача  :blink:
Малко разяснения, принципно при нас м.Април се изплащат бонуси на служителите, та въпросчето ми е:
Ще получа ли бонус през Април?

Здравейте дами!
Доволно давам обратна връзка. Получих бонус в последните дни на Април и то двойно повече отколкото очаквах :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1331 -: Май 04, 2013, 08:19:29 pm »
Здравейте, чета си аз тука и разглеждам хорари и брат ми, който по принцип леекинко ме бъзика за тази астрология казва / той рядко говори излишно/ "Така и така си в тази астрология, поне питай дали ще отида на бригада в чужбина /Англия/, та да не пускам въпроси по разни електронни оракули"? Знам, че той има предвид дали ще отиде скоро, сега, този сезон. Знам, че много иска, но не му се обаждат, а и той не е нахален да ги тормози по телефона. Това очакване във времето го тормози, а и разочарованието от неотиването ще е голямо. Аз гледам, но съм объркана и развълнувана. Веско, Зикову, Мирабела и другите, простете моля невярата му, той преднамерено не би обидил никого и кажете какво мислите. От една страна пълен 6 дом с всички У вътре, от 5 до 11 дом. С хубав аспект на у 12 и ас във втори... Но тази луна... в четвърти, върху хирон, каре с юпитера? Какво мислите, ще го бъде ли?

Сега виждам, че освен карето /което почти ме отчая/, луната все пак ще направи и един секстил с тронова венера до края, това май е хубаво и може ли да даде жадуваното "Да"?
« Последна редакция: Май 04, 2013, 08:28:03 pm от Нова »

*

Papy

• 4343
« Отговор #1332 -: Май 04, 2013, 09:11:45 pm »
Да

*

Нова

• 3491
« Отговор #1333 -: Май 04, 2013, 09:14:48 pm »
Да

Ох, пффф, супер, обясних на брат ми къде съм оставила куфара си за пътуване. )))))

*

Papy

• 4343
« Отговор #1334 -: Май 04, 2013, 09:26:18 pm »
Да

Ох, пффф, супер, обясних на брат ми къде съм оставила куфара си за пътуване. )))))

Е, 100% доверие на хорар аз поне нямам :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1335 -: Май 04, 2013, 09:28:35 pm »
Е, стига сега, деее )))) В чистата и свята нощ на тайнства и възкресение нека сме оптимисти. ))))

*

Papy

• 4343
« Отговор #1336 -: Май 04, 2013, 09:29:33 pm »
Е, стига сега, деее )))) В чистата и свята нощ на тайнства и възкресение нека сме оптимисти. ))))

Добре :)
Стискам палци

*

Нова

• 3491
« Отговор #1337 -: Май 04, 2013, 09:30:54 pm »
 :58:

« Отговор #1338 -: Май 05, 2013, 01:28:13 am »
 :blink: Здравейте, пак останах без работа. Въпросът ми е: "Ще почна ли скоро друга работа тук - имам впредвид Берн, която да ми допада?"

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1339 -: Май 07, 2013, 12:51:05 pm »
До кога ще работя в тази фирма?