Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316369 Прегледи
*

anili

• *
  • 77
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1660 -: Януари 18, 2014, 08:57:02 pm »
Като че ли не, в тази карта не виждам указания за скоро предстояща промяна.
Благодаря!

« Отговор #1661 -: Януари 20, 2014, 12:59:38 pm »
Здравейте,
има възможност да започна работа в една фирма, въпросът ми е тази работа ще ми носи ли удовлетворение и каква е работната атмосфера в тази фирма? Благодаря!

« Отговор #1662 -: Януари 21, 2014, 02:21:47 pm »
 :blink:Искам да Благодаря на всички,които през миналата година ми отговориха на питане за смяна на работата...Обратна връзка:Познахте-Не я смених. :clap:

Много ми се иска обаче през новата година да започна нещо НОВО...Толкова силно го искам...Дано се реализира.Може ли да погледнете Картата - какво показва?

И да попитам-Хорарите за период от 3 месеца ли важаха?

« Отговор #1663 -: Януари 21, 2014, 03:04:43 pm »
Здравейте,въпроса ми е: ще ме махнат ли от раб.ми място(принудително,уволнение,съкращение) до края на март?
(чух слухове и ми се смрази кръвтта)
Благодаря на всички отзовали се
Хубав следобед

« Отговор #1664 -: Януари 22, 2014, 06:58:54 am »
Добре ли ще е за мен да започна работа на...точно определено място?(към момента имам работа,питам за друго място) Предварително благодаря на отзовалите се.

Снощи разбрах,че вече са назначили работник за определената позиция.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1665 -: Януари 22, 2014, 08:59:29 am »
Марела и Венера- в следващите 3 месеци не мисля, че ще има големи промени в текущите служебни ситуации
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #1666 -: Януари 22, 2014, 12:35:17 pm »
Марела и Венера- в следващите 3 месеци не мисля, че ще има големи промени в текущите служебни ситуации

Благодаря Зикову :-)

« Отговор #1667 -: Януари 22, 2014, 12:58:06 pm »
 :blink:Благодаря...zikovu... :88:

Хорарът за период до 3 месеца ли показва събитията?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1668 -: Януари 22, 2014, 01:05:16 pm »
:blink:Благодаря...zikovu... :88:

Хорарът за период до 3 месеца ли показва събитията?

да- относително.

и по- добре за теб, че няма да има смяна на работа при теб- с този ретрограден парад на планетите..не е добър момента. Кротувай си за сега ;)

« Отговор #1669 -: Януари 22, 2014, 06:33:33 pm »
 :blink:Права си,и без да гледам карта -усещам,че някъде към лятото може да се случи нещо в тази посока,но сега-в никакъв случай.Благодаря.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1670 -: Януари 22, 2014, 06:44:34 pm »
Здравеите може ли да ми отговорите, дали ще заминем навън тази година с полвинката и ще успеем ли да си намерим работа,защото за мен определено в професионален план нещата тук никак не вървят.Ако мястото на този хоарар не е тук преварително се извинявам.

« Отговор #1671 -: Януари 23, 2014, 09:24:28 am »
Здравейте! Получих предложение от работодателя си да отдели дейността ми в отделна фирма на мое име. Да приема ли?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1672 -: Януари 23, 2014, 09:32:22 am »
Здравеите може ли да ми отговорите, дали ще заминем навън тази година с полвинката и ще успеем ли да си намерим работа,защото за мен определено в професионален план нещата тук никак не вървят.Ако мястото на този хоарар не е тук преварително се извинявам.

скоро ще разбереш някаква информация, която ще постави по различен начин ситуацията- влизаш в нов период на нагласи- рано е да ти се даде отговор на въпроса

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1673 -: Януари 23, 2014, 09:34:02 am »
Здравейте! Получих предложение от работодателя си да отдели дейността ми в отделна фирма на мое име. Да приема ли?

да, приеми. финансовите постъпления ще си струват- малко може да има забавяне в резултатите.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1674 -: Януари 23, 2014, 09:37:15 am »

скоро ще разбереш някаква информация, която ще постави по различен начин ситуацията- влизаш в нов период на нагласи- рано е да ти се даде отговор на въпроса
Благодаря за отговора ,дано да не е нещо лошо това което ще разбера , че имам едни съмнение по отношение да въпросния човек ,дано не съм права.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1675 -: Януари 23, 2014, 09:39:43 am »

Благодаря за отговора ,дано да не е нещо лошо това което ще разбера , че имам едни съмнение по отношение да въпросния човек ,дано не съм права.
ми... провери нещата около него- няма да ти е излишно...мисля, че имаш някакви основания за съмнения. :lol:

НО Елодия- принципно имаш Да отговор заложен в картата. Мисля си ще заминеш за чужбина- не знам с или без човека...но ти е много възможно да пътуваш- но има още да се изяснява ситуацията.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1676 -: Януари 23, 2014, 09:48:38 am »

ми... провери нещата около него- няма да ти е излишно...мисля, че имаш някакви основания за съмнения. :lol:

НО Елодия- принципно имаш Да отговор заложен в картата. Мисля си ще заминеш за чужбина- не знам с или без човека...но ти е много възможно да пътуваш- но има още да се изяснява ситуацията.
Много ти благодаря и предния път когато ми отговорих заминах , дано този път нещата се развият добре , а за човека ами те нещата сами ще се изяснят, ако скоро не почне работа значи е поредния търтеи дето си мисли, че някои ще го влачи на гърба си,вече 5 месеца е у дома и е без работа и сякаш не му пука от това.

« Отговор #1677 -: Януари 23, 2014, 10:31:31 am »

да, приеми. финансовите постъпления ще си струват- малко може да има забавяне в резултатите.

Това от фирмата по принцип или от шефа, че той не е най-изрядния платец и това ме притеснява?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1678 -: Януари 23, 2014, 10:55:31 am »

Това от фирмата по принцип или от шефа, че той не е най-изрядния платец и това ме притеснява?

самото начинание мисля, че ще е успешно и от към финанси. шефът ти има намерение да е коректен с теб по отношение на плащанията - аз поне така го виждам - в началото може да е малко по трудно и да не идват регулярно пари

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1679 -: Януари 23, 2014, 03:37:48 pm »
zikovu веднага ти давам обратна връзка за това което каза за моя хорар туку що наистина разбрах нещо което окончателно ще доведе до преподреждане на нещата изцяло .