Като че ли не, в тази карта не виждам указания за скоро предстояща промяна.
Добре ли ще е за мен да започна работа на...точно определено място?(към момента имам работа,питам за друго място) Предварително благодаря на отзовалите се.
Марела и Венера- в следващите 3 месеци не мисля, че ще има големи промени в текущите служебни ситуации
:blink:Благодаря...zikovu... :88:Хорарът за период до 3 месеца ли показва събитията?
Здравеите може ли да ми отговорите, дали ще заминем навън тази година с полвинката и ще успеем ли да си намерим работа,защото за мен определено в професионален план нещата тук никак не вървят.Ако мястото на този хоарар не е тук преварително се извинявам.
Здравейте! Получих предложение от работодателя си да отдели дейността ми в отделна фирма на мое име. Да приема ли?
Цитат на: elodiq в Януари 22, 2014, 06:44:34 pmЗдравеите може ли да ми отговорите, дали ще заминем навън тази година с полвинката и ще успеем ли да си намерим работа,защото за мен определено в професионален план нещата тук никак не вървят.Ако мястото на този хоарар не е тук преварително се извинявам.скоро ще разбереш някаква информация, която ще постави по различен начин ситуацията- влизаш в нов период на нагласи- рано е да ти се даде отговор на въпроса
Цитат на: zikovu в Януари 23, 2014, 09:32:22 amЦитат на: elodiq в Януари 22, 2014, 06:44:34 pmЗдравеите може ли да ми отговорите, дали ще заминем навън тази година с полвинката и ще успеем ли да си намерим работа,защото за мен определено в професионален план нещата тук никак не вървят.Ако мястото на този хоарар не е тук преварително се извинявам.скоро ще разбереш някаква информация, която ще постави по различен начин ситуацията- влизаш в нов период на нагласи- рано е да ти се даде отговор на въпросаБлагодаря за отговора ,дано да не е нещо лошо това което ще разбера , че имам едни съмнение по отношение да въпросния човек ,дано не съм права.
Цитат на: elodiq в Януари 23, 2014, 09:37:15 amЦитат на: zikovu в Януари 23, 2014, 09:32:22 amЦитат на: elodiq в Януари 22, 2014, 06:44:34 pmЗдравеите може ли да ми отговорите, дали ще заминем навън тази година с полвинката и ще успеем ли да си намерим работа,защото за мен определено в професионален план нещата тук никак не вървят.Ако мястото на този хоарар не е тук преварително се извинявам.скоро ще разбереш някаква информация, която ще постави по различен начин ситуацията- влизаш в нов период на нагласи- рано е да ти се даде отговор на въпросаБлагодаря за отговора ,дано да не е нещо лошо това което ще разбера , че имам едни съмнение по отношение да въпросния човек ,дано не съм права.ми... провери нещата около него- няма да ти е излишно...мисля, че имаш някакви основания за съмнения. :lol:НО Елодия- принципно имаш Да отговор заложен в картата. Мисля си ще заминеш за чужбина- не знам с или без човека...но ти е много възможно да пътуваш- но има още да се изяснява ситуацията.
Цитат на: kaloma в Януари 23, 2014, 09:24:28 amЗдравейте! Получих предложение от работодателя си да отдели дейността ми в отделна фирма на мое име. Да приема ли?да, приеми. финансовите постъпления ще си струват- малко може да има забавяне в резултатите.
Цитат на: zikovu в Януари 23, 2014, 09:34:02 amЦитат на: kaloma в Януари 23, 2014, 09:24:28 amЗдравейте! Получих предложение от работодателя си да отдели дейността ми в отделна фирма на мое име. Да приема ли?да, приеми. финансовите постъпления ще си струват- малко може да има забавяне в резултатите.Това от фирмата по принцип или от шефа, че той не е най-изрядния платец и това ме притеснява?