Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315080 Прегледи
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #60 -: Октомври 05, 2010, 03:18:56 am »
Малееей,колко бързо разчетохте картата-свалям Ви шапка за знанията!  :blink:

Übung macht den Meister, което ще рече шампион се става с упражнение.  ;) :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #61 -: Октомври 09, 2010, 02:20:54 am »
въпрос: предстои ли ми промяна в работата
картата е противоречива и не много предсказуема, да оставим настрана факта, че при задаване на сериозни въпроси все се пръква някой сигнификатор в градуса на възлите :-\ , което я прави с ефект от типа разкази с неочакван край

п.п. натално има предпоставки за това към момента

Аброуд, имаш ли резултат?  :blink:

*

abroad

« Отговор #62 -: Октомври 09, 2010, 02:37:22 am »

Аброуд, имаш ли резултат?  :blink:

ако изключа назадъка тази седмица и общия фон на алогични странности, в резултат от нищото - не
да ти призная, само това липсва в посивялата картина :lol:
иначе, появи се възможност, която все още обмислям (защо ли :-\) с дълготраен ефект, при евентуална положителна развръзка, но все още твърде неясна, свързана и с прилична доза несигурност от моя страна, а и изискваща солидна доза усилия, неприсъщи за и без това неразположеният ми Марс :lol:

*

abroad

« Отговор #63 -: Октомври 09, 2010, 02:39:02 am »
но имайки предвид изключително добрата ти интуиция, започвам да се умислям защо ли ме питаш ;D

« Отговор #64 -: Октомври 09, 2010, 03:00:34 am »
но имайки предвид изключително добрата ти интуиция, започвам да се умислям защо ли ме питаш ;D

:-[ :wub:

Миии.....да не разчитам, викам, само на интуицията  ;D

« Отговор #65 -: Ноември 06, 2010, 03:09:46 am »
Ще ме накажат ли дисциплинарно? 28.09.2010 23.51 Пловдив
Да дам малко обратна връзка по хорара  :blink:Мина вече повече от месец и досега не са ме наказали. Май ми се размина   :P  Благодаря на всички които се отзоваха  :wub:

« Отговор #66 -: Ноември 06, 2010, 03:26:04 am »
Радвам се, Каризма.  :blink:

« Отговор #67 -: Ноември 07, 2010, 12:22:32 am »
Радвам се, Каризма.  :blink:
Аурора,специални благодарности  :blink:  :wub:

« Отговор #68 -: Ноември 07, 2010, 12:29:42 am »
Моля, моля. Радвам се, когато съм права и когато отговора е бил според желанието на питащия  ;D

« Отговор #69 -: Ноември 23, 2010, 01:28:48 pm »
Здравейте, предлагат ми допълнителна работа, да приема ли?
8.24ч. 23.11.2010 - Плевен
Важно е за мен , благодаря  :blink:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Ноември 23, 2010, 02:50:42 pm »
ами ,благодаря за "правилния "отговор  :wub:...Така и трябва да е  :blink:!  Моя колежка реши да напусне,мен ме сложиха на нейното место ,двечките си паснахме,но предната реши да се върне във фирмата паааак и си въобразяваше,че ще се върне на предната си позиция,но шефът е категорично" НЕ"-сегашния екип сме супер доволни от този развой на нещата, но моята колежка е доста упоритичка....Дано ме разбрахте! При първа промяна в ситуацията ще свиркам!/я пак да прочета хубаво отговора/

Без много-много обяснения, Луната без курс показва оставане на същото място.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #71 -: Ноември 23, 2010, 03:28:13 pm »
Важно е за мен , благодаря  :blink:

Според мен имаш колебания относно достоверността на това ,което ти обещават - изглежда добре ,работата би трябвало да е от същото естество,ако не и при същия работодател.Иначе смятам ,че имаш голяма желание да я приемеш ,особено от гл.точка на допълнителните пари.
Все пак мисля,че ще приемеш ,въпреки ,че много възможно да не е това ,което изглежда на пръв поглед ,когато Венера влезе в Скорпион ,също така и по някакъв начин да пречи на сегашната ти работа ,да е трудно да ги съчетаваш ,но от гл.точка на допълнителните пари мисля,че също ще е добре ,но на малко по-късен етап.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Ноември 23, 2010, 04:20:35 pm »
Прия, мисля, че "да". И всичко до голяма степен е в твоите ръце и възможности да го направиш, както желаеш. Успех.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Ноември 23, 2010, 04:46:59 pm »
Здравейте, от 10тина дни започнах работа по нов проект, който обаче ще отнеме месеци, а аз си имам и други, които ще се наложи да оставя на заден план, ако искам да се съсредоточа над този сегашния.

Въпросът, който задавам е: "Правилен ли е сегашният - новия проект - за мен и професионалното ми бъдеще, и ще даде ли плодове за мен, и за другите неговото развиване." Под "плодове" визирам и финансови, и "лаврови" резултати.

Мога да уточня само, че новата работа е с творческа и обществена насоченост.
Благодаря на включилите се предварително.

Няма да е лесно от гледна точка на финансите, предвид сходящата квадратура на Луната с всичките управители на 2-ри дом, при това находящи се във втори. Луната управлява и 7-ми дом на партньорите и точно те могат да те "издънят", затова внимавай с кого ще работиш.

Мисля, че този проект, ако си го вършиш в свободното време НЯМА да ти повлияе на другата ти работа - Луната е в опозиция на Марс, който е управител на МЦ и е в 11-ти дом (обществено-полезната дейност).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #74 -: Ноември 23, 2010, 05:04:04 pm »

Засега като ,че ли има обещано финансиране У8 на К11,но У6 /У Луната/,както и инт.Дева 8 ми дом -Меркурий и  У 10 са в съвпад .Меркурий е  в падение и прави квадрат с  2 дом и планетите там ,Луната също ще направи квадрат с тях ,както и опозиция с Меркурий.,тригон с Нептун .Според мен ще има проблеми с финансирането.

Отделно Венера У Сатурн сменя знака и влиза в Скорпион - от трон в падение .

Иначе начинанието ти допада и то много ,съответства на философията ти ,готова си да пътуваш и да участваш и възлагаш големи надежди,дори като ,че ли си гонтова финансово да участваш със свои средства ,дори може би се замислям  дали поначало финансирането не  е свързано с кредит   :-\ Но пък ако имаш партньор /и, от които зависи финансирането Луната отивайки в Рак прави квадратура със Сатурн /теб/.Ще има явно трудности с парите.

Но това не значи ,че в един по-далечен план няма шанс - Слънцето и Сатурн ще имат секстил ,Венера с Плутон рлуната и Слънцето

Стела изпреварила си ме  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Ноември 23, 2010, 05:11:37 pm »
Важно е за мен , благодаря  :blink:

Незнам кое не е наред, но сякаш не изглежда да е нещо удовлетворително за теб. Не съм сигурна какъв съвет да дам. Може би някакво договаряне предстои или документни препятствия пред въпроса, може просто по-трудно да се уредят нещата, защото все пак възлагам надежда на последния аспект на Луната и някои други фактори. Ще помисля, ако още нещо ми се види.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #76 -: Ноември 23, 2010, 07:07:28 pm »
Ако гледам септенера, отговорът е Не...а,ся видях,че както и да го гледам пак е Не
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #77 -: Ноември 23, 2010, 07:20:38 pm »
Може ли да попитам дали мъжът ми ще започне работа при П. в Дания?
23.11.2010г. 14:17, Варна.
Благодаря много на тези, които ще се включат!

« Отговор #78 -: Ноември 24, 2010, 01:12:29 pm »
Благодарности на *Lina*, sunrain, много точно сте описали ситуацията, наистина мисля да приема имайки си едно на ум  ;) , финансите и знанията, които ще получа също ще помогнат за бъдещото ми развитие, ако продължа в тази област, а ако не се получи здраве да е  :blink:
Желая ви спорен и весел ден  :blink:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #79 -: Ноември 24, 2010, 08:50:12 pm »
Може ли да попитам дали мъжът ми ще започне работа при П. в Дания?
23.11.2010г. 14:17, Варна.
Благодаря много на тези, които ще се включат!

Пак да помоля! Ще кача и карта за по-удобно.