Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315853 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #120 -: Февруари 15, 2011, 01:08:38 am »
Какъв е точно въпросът?

*

missKapriz

« Отговор #121 -: Февруари 15, 2011, 01:14:37 am »
Много е общ даже.За съжаление ще е нужно да разкажеш по-подробно,а ако е прекалено лично и не искаш,поне опитай да зададеш конкретен въпрос.Старх те е от уволнение ли?Или за имиджа си се тревожиш?

*

missKapriz

« Отговор #122 -: Февруари 15, 2011, 01:29:24 am »
Хони,съжалявам наистина и те разбирам-аз като горд човек чета и се възмущавам,особено на майката с невъздържаните деца.Преподавателката бих и казала какво мисля за нея без да се церемоня. :-X
Явно някой транзит  в картата ти е засегнал я Слънцето,я У10  ;D
Мисля,че тук хорар не е нужен,а да се успокоиш и да си върнеш уважението.А то зависи само от теб.
Късмет!

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Февруари 15, 2011, 01:32:58 am »
От уволнение не ме е страх. Гордостта ми е наранена, имиджът също.
Първият не е за работа, но ученето не знам къде да го сложа. На един изпит преподавателката просто се изгаври с мен, като не ми даде втори шанс, но това както и да е, пред много, много хора ме обиди и каза, че нищо не знам, нищо не уча и т.н. С нея отдавна не се харесваме, но тя в случая е тази с власт, така че... Не стига това, тя наистина ме направи за смях, накара ме да и се моля, защото в случая имаше нещо много повече от просто изпит... Та просто ме смачка и ме накара да се почувствам като пълна глупачка, писа ми оценка, без да заслужавам, като отново го направи, за да демонстрира превъзходството си. Аз по принцип се харесвам с преподавателите, рядко имам конфликти с тях, дори съм им любимка и за пръв път ми се случи такова публично унижение (пред много хора).
Втория случай - две деца, на които преподавам англ, днес не просто ми се качиха на главата, а се държаха така, че просто си заслужаваха един пердах (без извинение). Майка им каза, че вече няма да ме подкрепя, че и писнало да слуша как те не се държат добре и е моя отговорност това какво става в часа. И аз останах без подкрепа, накрая тези малките дори ме замерваха с играчки, въобще загубих срещу едни малчовци.... Също никога преди не ми се е случвало такова унижение, и то толкова скоро след едно друго... Не знам дали е случайно :'( Но се чувствам смазана

Ще ти мине, това не е за хорарен въпрос. Едно унижение, не е унижение, ако не го смяташ за такова. Трябва да се видят транзитите и наталната карта. По отношение на децата - кой знак стои на върха на 5-ти дом и какви планети има там. Какви са тразитите в дома и към господаря на дома.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #124 -: Февруари 15, 2011, 01:48:02 am »
Хони, виж танзитите към асц., мц.,7 дом и управителите им.

п.п.Видях, че си писала за Марс в 7 дом. За съжаление имам наблюдение, че "изявата" му доста често е свързана с изпитания за егото на притежателя му. Незнам защо действа като червен плащ на околните този Марс.
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 01:52:42 am от Uran »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #125 -: Февруари 15, 2011, 01:57:02 am »
Хони, По първия въпрос , много възможно е
Преподавателката просто да си проси " кеш "
по този начин  - не го взимай толкова навътре
намери начин да и платиш и всичко ще се уреди
без емоции   :-[

По втория въпрос не мога да ти помогна - може би
ти самата още нямаш опит достатъчно - имай търпение
ще го придобиеш с времето - всяка работа има проблеми
Естествени минерали и амулети

*

Uran

• 6041
« Отговор #126 -: Февруари 15, 2011, 02:03:16 am »
Тр. Юпитер е в съвпад с нат. Матс в 7 дом и в квадратура с У7, отделно тр.Луна е минала през МЦ като е направила опозиция с Уран и У7.

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Февруари 15, 2011, 03:10:23 am »
Първо - ти си строг възпитател - Уран У5 е в съвпад със Сатурн. Случката с децата вероятно се държи на транзита на Марс през 5-ти дом. В момента си в Сатурнова криза и тя, според мен е причината за временно пониженото ти самочувствие. Ще премине, заедно с отминаването на съвпада на Сатурн със Слънцето ти. Случва се в първи дом, така че е нормално да влияе върху самочувствието и самооценката, повече отколкото, ако беше в друг дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #128 -: Февруари 15, 2011, 03:24:33 am »

Но все ми се струва ,че не съм строга, напротив, прекалено мека съм, затова и те нямат респект и ми се качват на главата... Нещо не мога да бъда авторитет :(
Въобще не се сетих за Сатурновата криза...

Знаех, че така ще кажеш. Имаш това усещане, защото Нептун ти транзитира в 5-ия дом доста дълго време. Но времето на Нептун във Водолей скоро изтича и този проблем ще отпадне. Ти си либерален възпитател - Водолей на върха на 5-ти дом и се държиш с тях като с равни, но Уран е в съвпад със Сатурн, затова ти е дадено да бъдеш строг възпитател. Продължителният транзит на Нептун в 5-тия ти дом е модифицирал това временно. Но нищо, което ти е дадено по рождение, не може да ти бъде отнето. Просто Нептун трябва да се махне от 5-ия ти дом. А той е бил тук, за да те научи на нещо.

*

Stella

• 7765
« Отговор #129 -: Февруари 15, 2011, 03:58:30 am »
Благодаря пак! Но имам чувството, че нещо не разбрах - ти хем каза, че съм либерална, хем, че съм строга.

Като съм казала, че Водолей те прави либерална, после съм прибавила едно НО. Водолей, на върха на 5-ти дом те прави либерална, но Уран - управител на 5-ти дом е в съвпад със Сатурн, което ще промени тази тенденция към строгост и ти имаш тази заложба. Друг е въпроса, че Нептун в 5-ти дом, който е престоял там години наред, не ти е дал възможност да развиеш  тези качества. Нептун в 5-ти дом те е направил твърде опрощаваща и толератна.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #130 -: Февруари 15, 2011, 03:47:19 pm »
Благодаря, Стела!
Но все ми се струва ,че не съм строга, напротив, прекалено мека съм, затова и те нямат респект и ми се качват на главата... Нещо не мога да бъда авторитет :(
Въобще не се сетих за Сатурновата криза...

Хони,децата много "улавят" емоциите на възрастните и са като огледало.Те усещат интстиктивно и се "възползват" така да го наречем от нашата моментна слабост.За да си авторитет не е небходимо да си прекалено строга ,а по-скоро да ги спечелиш като приятели,да ги заинтритуваш и на тях да им е интересно с теб.Направи нещата под формата на игра ,дори с някакъв елемент на награди и ще видиш как ще събудиш у тях интереса да спечелят и най-вече уважението към тяхното старание и отношението към равни т.е промени нагласата си към тях - не се страхувай .Те са все още малки деца и в тяхното поведение едва ли има лоша умисъл.

*

Uran

• 6041
« Отговор #131 -: Февруари 15, 2011, 04:35:40 pm »
Ако си частен учител на някои поразглезени деца мисля, че проблемът е в това как родителите са им вменили твоята роля.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #132 -: Февруари 16, 2011, 05:13:55 am »
Ще отида ли на друга работа? /в друга фирма - това е важно условие за мен!/

Ай, ай, ай. Питаш това болднатото, пък като почнеш да навървяш после агенцията, посредника, клиента, едната, и другата и т.н. Направо ми овърза невронните връзки на моряшки възли. :umnik:.

Аз гледам сегашната работа по десети дом, конкуренцията - по десети от нея. С първата си в разходящ секстил \ако вземем за управител Юпитер\, с втората - в сходящ тригон -екзалтирал ретро Сатурн. То изборът е ясно накъде клони. Ако вземем Риби с традиционния управител - последният аспект на Луната е тригон с Нептун в последен градус.

Между другото и двете фирми са равностойни като сила и репутация. И Юпитер/Нептун, и Сатурн са силни. Мисля, че ще бъдеш избрана, но накрая можеш все пак да избереш настоящия си работодател. Луна, У1 в 12-ти дом е май единствената "слаба" брънка в хорара ;).
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #133 -: Февруари 18, 2011, 12:00:13 am »
Цитат
Моля ви за мнение по следния хорар
11.02.2011г.20:49 часа
Разлог
Ще остана ли на работа.Договора изтича на 28.02.подадена молба за ново назначение.Много е важно.Моля ви
[urlhttp://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_mime_mime.57263.9904.gif&res=100&va=&cid=ij6fileNG9sE5-u1288908893][/url]

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #135 -: Февруари 18, 2011, 12:06:25 am »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #136 -: Февруари 18, 2011, 12:13:48 am »
Марая ти си гениий.Наистина работодателя ми бе уволнен.как го позна.Поздравления,впечатлена съм.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #137 -: Февруари 18, 2011, 12:18:42 am »
Марая ти си гениий.Наистина работодателя ми бе уволнен.как го позна.Поздравления,впечатлена съм.

;D :yahoo: , Познах! Астрология и прочит... :blink:

Алоооо , админа..,я ми дай емотиконка дето и растат......рогите  :P ;D ;) , пЪрдон...ушите!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #138 -: Февруари 18, 2011, 01:00:37 am »

megiver а ти си щастливка...  ;D
Да можех и аз да се похваля така като теб...
Ако можех да избирам да ми е в къщата или личен астролог... бих избрала второто..  ;D
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

« Отговор #139 -: Февруари 18, 2011, 01:09:51 am »
Здравей Щастливке,хич и не съм щастлива,понякога е по-добре да не научаваш какво те чака,остава ти поне надеждата.