Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316467 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #160 -: Февруари 19, 2011, 04:41:39 am »
Извинявай много! Тоя Нептун... :( Взимам си поука. Негативен аспект = негативно развитие за питащия. Благодаря ти за откровеността! :wub:

Нали за това се пускат хорарите?! ;D
Нищо не е по-важно от обратната връзка в астрологията.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #161 -: Февруари 19, 2011, 04:54:58 am »
Извинявай много! Тоя Нептун... :( Взимам си поука. Негативен аспект = негативно развитие за питащия. Благодаря ти за откровеността! :wub:
Именно!И аз винаги така го смятам,а не негативен аспект-отг НЕ,съответно хармоничен-отг ДА.
Но всеки си изгражда така да се каже стил-важното е да има резултатност

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Февруари 21, 2011, 08:39:46 pm »
Vyprosa e ще сключа ли договора утре?
 :25:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #163 -: Февруари 21, 2011, 09:34:17 pm »
Мерк. У3д. сменя знака, май пак ще има отлагане, или промяна в клаузите, въпреки договореността-Луна У1отминал съвпад СатурнУ7. Може би ти ще направиш промяна в последния момент.

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Февруари 21, 2011, 09:38:05 pm »
Мерк. У3д. сменя знака, май пак ще има отлагане, или промяна в клаузите, въпреки договореността-Луна У1отминал съвпад СатурнУ7. Може би ти ще направиш промяна в последния момент.

Strahotno! :wub:
Много се радвам когато се включваш...,макар , че рядко го правиш!
Да ще поискам в последния момент промяна.... ;D :rolleyes:....
Мисля , че ще успея!
Благодаря за включването още веднъж и......прави го по-често!

Ето ти нещо лежерно....http://www.youtube.com/watch?v=WF2HB-48Pr4&feature=related

*

missKapriz

« Отговор #165 -: Февруари 21, 2011, 09:39:03 pm »
Според тази карта трябва да го сключиш най-накрая с някои компромиси от твоя страна!
Но този въпрос вече го беше задала/за същото събитие/ и там отговора беше Не.Така,че не знам до колко е коректен въпроса.Освен в случай ,че има промяна в обстоятелствата.Но ако всичко е както го оставихме миналата седмица по-скоро трябва да се вярва на предния хорар

*

Diyana

• 2705
« Отговор #166 -: Февруари 21, 2011, 09:40:06 pm »
Ти и противникът сте все още в съвпад, но докато ти си перегрин, той е в екзалтация и в рецепция по управление с господаря си, в свой дневен триплицитет, в свой деканат - всичко зависи от него, а той е тръгнал да се връща към предишни свои позиции. Луна \У1\ и Меркурий \договора\ са в тригонални знаци, но тригонът няма да стане ефективен - преди това Меркурий преминава в друг знак, където е в изгнание. Изглежда договорът пак ще ти се изплъзне в последния момент.
За недвижима собственост ли става дума или за ценни книжа? Или просто очакваш срещата да стане на твоя територия, в твоя град?

Все пак, тригонът Луна/Меркурий ще се случи физически утре след обяд. Непосредствено след преминаването на Луната в знака й на падение. Но това е вече друг хорар.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Февруари 21, 2011, 09:40:36 pm »
Според тази карта трябва да го сключиш най-накрая с някои компромиси от твоя страна!
Но този въпрос вече го беше задала/за същото събитие/ и там отговора беше Не.Така,че не знам до колко е коректен въпроса.Освен в случай ,че има промяна в обстоятелствата.Но ако всичко е както го оставихме миналата седмица по-скоро трябва да се вярва на предния хорар

Мерси Солар.... :wub:
Сделката е поетапна....Има промяна , която все още не съм му съобщила...и смятам да го направя утре... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Февруари 21, 2011, 10:57:41 pm »
Ти и противникът сте все още в съвпад, но докато ти си перегрин, той е в екзалтация и в рецепция по управление с господаря си, в свой дневен триплицитет, в свой деканат - всичко зависи от него, а той е тръгнал да се връща към предишни свои позиции. Луна \У1\ и Меркурий \договора\ са в тригонални знаци, но тригонът няма да стане ефективен - преди това Меркурий преминава в друг знак, където е в изгнание. Изглежда договорът пак ще ти се изплъзне в последния момент.
За недвижима собственост ли става дума или за ценни книжа? Или просто очакваш срещата да стане на твоя територия, в твоя град?

Все пак, тригонът Луна/Меркурий ще се случи физически утре след обяд. Непосредствено след преминаването на Луната в знака й на падение. Но това е вече друг хорар.

За ценни книжа! :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #169 -: Февруари 23, 2011, 07:43:25 pm »
Какво стана Марая?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #170 -: Февруари 23, 2011, 08:20:27 pm »
Здравейте, чак сега видях темата и тя е точно по проблема, който в момента ме "тресе"!!
Искам да попитам - Ще потръгне ли скоро бизнеса? София, 11:26 часа. 22.02.2011 г
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #171 -: Февруари 24, 2011, 02:20:04 am »
 :unsure:
Цитат
Моля ви за мнение по следния хорар
11.02.2011г.20:49 часа
Разлог
Ще остана ли на работа.Договора изтича на 28.02.подадена молба за ново назначение.Много е важно.Моля ви
Цитат
Да , ще останеш...Макар , че предстои промяна при работодателя ти!

Цитат
Мег, споделям мнението на Марая, че ще запазиш работата си, защото ти (Меркурий) и работата ти (Нептун) сте в един знак, в апликиращ съвпад. Съвсем малко преди Меркурий да съвпадне с Нептун, той ще се срещне с Марс (твой У8). Оттук се вижда, че може да има някакви изменения (8-ми дом е домът на личните трансформации). Този дом е също така е и финансов дом, но касае финансите на партньорите (7-ми дом). Последният аспект на Луната е положителен - секстил с твоя диспозитор и управител на 5-тия ти дом Уран. Този аспект дава възможност за заздравяване на позициите ти. Още повече, че твоят управител и управителят на 10-тия ти дом (кариерното израстване) е един и същ. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн - това може да се тълкува като още едно потвърждение на стабилизирането ти на работното място. Мисля, че харесваш работата си (Нептун е в 5-тия ти дом) и ще продължаваш да си я харесваш. Успех!
Не стана .Няма да ме назначът.

« Отговор #172 -: Февруари 25, 2011, 02:46:27 am »
Коментирам заради обратната връзка-и да обсъдимзащо хорара не е работещ-нали затова е форума Кажете мнение да се научим от грешките си

*

Stella

• 7765
« Отговор #173 -: Февруари 25, 2011, 02:56:19 am »
:unsure:
Цитат
Разлог
Ще остана ли на работа.Договора изтича на 28.02.подадена молба за ново назначение.Много е важно.Моля ви
Цитат
Да , ще останеш...Макар , че предстои промяна при работодателя ти!

Цитат
Мег, споделям мнението на Марая, че ще запазиш работата си, защото ти (Меркурий) и работата ти (Нептун) сте в един знак, в апликиращ съвпад. Съвсем малко преди Меркурий да съвпадне с Нептун, той ще се срещне с Марс (твой У8). Оттук се вижда, че може да има някакви изменения (8-ми дом е домът на личните трансформации). Този дом е също така е и финансов дом, но касае финансите на партньорите (7-ми дом). Последният аспект на Луната е положителен - секстил с твоя диспозитор и управител на 5-тия ти дом Уран. Този аспект дава възможност за заздравяване на позициите ти. Още повече, че твоят управител и управителят на 10-тия ти дом (кариерното израстване) е един и същ. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн - това може да се тълкува като още едно потвърждение на стабилизирането ти на работното място. Мисля, че харесваш работата си (Нептун е в 5-тия ти дом) и ще продължаваш да си я харесваш. Успех!
Не стана .Няма да ме назначът.

Жалко, наистина! сега ще погледна картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #174 -: Февруари 25, 2011, 03:09:47 am »
Коментирам заради обратната връзка-и да обсъдимзащо хорара не е работещ-нали затова е форума Кажете мнение да се научим от грешките си

Цитат
Разлог

Картата е нерадикална- асцендент в последните градуси на знака и Луна без курс. Луната има някаква си квадратура с Нептун и секстил с Уран, които са с орбиса от порядъка на секунди, което е в границата на статистическата грешка. Ако приемем секстилът с Уран за действащ, ситуацията ще се развие непредвидимо.

А тълкувайки картата при Луна без курс, трябва да приемем, че няма да има промяна в ситуацията, т.е. при задаването на въпроса ти вече си била с изтичащ договор и подадена молба за ново назначаване....Не се сещам за други причини този хорар да не работи, а само това, че луна без курс не показва развитие.

Обаче, признавам си, че ако бях тълкувала предварително въпроса, бих го изтълкувала като оставане на същото място.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #175 -: Февруари 25, 2011, 06:41:54 pm »
Здравейте, чак сега видях темата и тя е точно по проблема, който в момента ме "тресе"!!
Искам да попитам - Ще потръгне ли скоро бизнеса? София, 11:26 часа. 22.02.2011 г

BlackBetty, 11:26 сутринта имаш предвид, нали? Или вечерта? Питам за доуточнение. Защото ето я картата по твоя въпрос (за 11:26 преди обед). Луната е в последните минутки на знака. Ако беше задала въпроса си 2-3 мин. по-късно, Луната щеше да е вече в следващия знак. По тази карта Луната е без курс и картата по-скоро е нерадикална. Ако се абстрахираме от това, управителят на бизнеса (У10) Уран е също в последния градус на знака, но той поне не е без курс - предстои му секстил с Венера. Позицията й в 8-мия ти дом подсказва, че може би пари на съдружници (2-ри от 7-ми) биха се отразили добре на твоя бизнес... Мисля, че е по-добре да зададеш въпроса си отново. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #176 -: Февруари 25, 2011, 06:57:07 pm »
Въпреки, че Луната е в последен градус тя излиза от добър аспект с Марс, който управлява финансите на фирмата, а очевидно там са съсредоточени проблемите и забуксуването е видно от вписаните знаци в тези домове. И освен, че прави тригон с Марс, тя първо ще бъде в контакт с Меркурий-питащата, при това отново подсказва за подкрепа-тригон. Мисля си, че трудностите ще са още известно време, но ситуацията с очакваните приходи предстои да се отключи. А ако е взет кредит, както ми изглежда, това може да е пречка още през периода за пълно спокойствие, но при всички случаи има шанс за добро развитие на нещата, макар и някои наложителни ограничения.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Февруари 25, 2011, 07:26:25 pm »
Предстои ми среща в следобедните часове на деня.... :blink:
Въпроса е :
Ще бъде ли ползотворна срещата?

13:23 София
25.02,2011

Не мога да кача карта...,бихте ли помогнали? :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Февруари 25, 2011, 08:24:57 pm »
С триста зора отворих швейцареца.... ;D

Въпроса е в предишния ми пост... ;D

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #179 -: Февруари 25, 2011, 08:59:51 pm »
Момичета, направих си хорар с въпрос: "Ще си намеря ли подходяща работа до 15.3. ?" Знам, че въпросът ми не е много коректен, но искам точно работа с деца или юноши. Кажете ми, моля ви, как тълкувате картата? Борих се дълго и ще продължа, но ме притискат срокове...
Сърдечно благодаря за помощта! :88:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=390&nho2=63&btyp=2&mth=gw&sday=25&smon=2&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
25.02.2011, Варна, 14,14ч.