Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316046 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #180 -: Февруари 25, 2011, 09:22:24 pm »
Koral,изглежда като да си я намерила вече работата с деца. :blink:

« Отговор #181 -: Февруари 25, 2011, 09:25:01 pm »
Корал,не ми обръщай внимание,аз само се упражнявам и е най-вероятно да греша,така че изчакай мненията на по-знаещите от мен в тази област!
Ако те счета по 1ви дом,твоя управител е Луната,а управителя на въпроса е Сатурн/У7/,двете планети имат секстил,което е хубав аспект.Обаче не съм сигурна дали това,че Сатурн е ретрограден не би оказало влияние и може би да се случи след датата,която искаш.

*

missKapriz

« Отговор #182 -: Февруари 25, 2011, 09:38:30 pm »
Корал,не ми обръщай внимание,аз само се упражнявам и е най-вероятно да греша,така че изчакай мненията на по-знаещите от мен в тази област!
Ако те счета по 1ви дом,твоя управител е Луната,а управителя на въпроса е Сатурн/У7/,двете планети имат секстил,което е хубав аспект.Обаче не съм сигурна дали това,че Сатурн е ретрограден не би оказало влияние и може би да се случи след датата,която искаш.

ЛастКисс,Работата не е по 7,а по 6 или 10 дом ;)
Корал,имала ли си вече такава работа.Обмисляш ли варианта да се върнеш на стара работа

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #183 -: Февруари 25, 2011, 09:42:47 pm »
Момичета, имах такава работа 1999г., наскоро кандидатствах за педагог в един детски център, но срокът мина, а аз не получих обратна връзка. Това дали се брои?

« Отговор #184 -: Февруари 25, 2011, 11:46:49 pm »
Въпреки, че Луната е в последен градус тя излиза от добър аспект с Марс, който управлява финансите на фирмата, а очевидно там са съсредоточени проблемите и забуксуването е видно от вписаните знаци в тези домове. И освен, че прави тригон с Марс, тя първо ще бъде в контакт с Меркурий-питащата, при това отново подсказва за подкрепа-тригон. Мисля си, че трудностите ще са още известно време, но ситуацията с очакваните приходи предстои да се отключи. А ако е взет кредит, както ми изглежда, това може да е пречка още през периода за пълно спокойствие, но при всички случаи има шанс за добро развитие на нещата, макар и някои наложителни ограничения.

Sunrain, много си права в разсъжденията си, ще очаквам положителната развръзка на нещата! :)

BlackBetty, 11:26 сутринта имаш предвид, нали? Или вечерта? Питам за доуточнение. Защото ето я картата по твоя въпрос (за 11:26 преди обед). Луната е в последните минутки на знака. Ако беше задала въпроса си 2-3 мин. по-късно, Луната щеше да е вече в следващия знак. По тази карта Луната е без курс и картата по-скоро е нерадикална. Ако се абстрахираме от това, управителят на бизнеса (У10) Уран е също в последния градус на знака, но той поне не е без курс - предстои му секстил с Венера. Позицията й в 8-мия ти дом подсказва, че може би пари на съдружници (2-ри от 7-ми) биха се отразили добре на твоя бизнес... Мисля, че е по-добре да зададеш въпроса си отново. :blink:

Да, за сутринта става въпрос, не мога да ги разбера хората, които използват EM и PM. За мен има 24 часа в денонощието!
Благодаря ти!  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #185 -: Февруари 26, 2011, 04:46:22 am »
Megiver, съжалявам и извинявай, че те подведох. :(

Марая, в картата ти ти и У7 имате сходящ секстил, твоят У3 също има сходящ секстил - с Плутон (в 6-ти дом) близо до К7. Работна среща. Би трябвало да е минала добре. Дано. ;)

Koral, както отбелязаха Uran и Солар, твоят управител Луна в 5-тия ти дом (колко подходящо за работа с деца) вече е имал положителен аспект с У6 (работата). Но казваш, че нямаш обратна връзка от интервюто. Значи може би не гледам правилно дома. Ако имаш работа в момента, тогава новата ти работа (тази, към която се стремиш) трябва да я търсим по 11-ти дом. Друг вариант е да гледаме назначението ти по 10-ти дом. Тогава разходящият квадрат на Луна с Марс обясвява липсата на обаждане от там. Луната има предстоящ секстил с У7 (Сатурн), така че ако се явяваш отново на интервю, това би трябвало да е положителен знак.
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 05:13:31 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #186 -: Февруари 26, 2011, 04:51:05 am »
Мина супер! ;D Мерси Мираела.... :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #187 -: Февруари 26, 2011, 05:44:40 am »
Mirabella, благодаря ти за конкретното обяснение :wub: Търся и се надявам да се появи подходяща оферта за работа с деца, но засега няма такава. Последната беше около 10.2, но нямах обратна връзка - и дотам. В момента имам работа, която е свързана с билкови продукти. Дано скоро се появи нова възможност в "моята" област!
Аз гледам на Сатурн като съуправител на 6 дом - дали съм права? Сегашната ми работа е без договор, като допълнителна ми е, не основна.
Ще видим как ще се развият събитията...

« Отговор #188 -: Февруари 26, 2011, 05:48:56 am »
Така е, Корал, Сатурн е съуправител на 6-ти дом. Успех! :wub:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #189 -: Март 10, 2011, 02:31:36 pm »
Здравейте! Не открих по-подходяща тема за да пусна карти за разглеждане, затова предварително се извинявам, че ги пускам в темата за хорар.
Майка ми днес е на интервю за работа. Какво мислите за картата й, ще смени ли попрището? Според мен не, с натоварен 3ти соларен дом, а в картата за дирекциите, натоварен остава 8ми, но не исках да й го кажа. Проблемът е, че ще се наложи и смяна на местоживеенето  ;)
Пускам картите, който го е гъдел, ще се радвам да се включи. Мерсаж  :blink:
« Последна редакция: Март 10, 2011, 04:35:42 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Asol

• 4140
« Отговор #190 -: Март 10, 2011, 03:23:51 pm »
Слагам карта с времето на намирането на обявата. Дали да пращам CV ? В смисъл какви са евентуалните перспективи ?

*

abroad

• 2187
« Отговор #191 -: Март 10, 2011, 03:26:06 pm »
тук не виждам прикачения файл, но не е и нужно
разбира се, че ще го изпратиш и нямат значение перспективите в този случай :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #192 -: Март 10, 2011, 03:49:40 pm »
Yaya, картите са на различни хора. Единия е набор 80, а другия-85. За себе си ли питаш? Къде е хорара?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #193 -: Март 10, 2011, 04:17:26 pm »
Слагам карта с времето на намирането на обявата. Дали да пращам CV ? В смисъл какви са евентуалните перспективи ?

Ти се управляваш от Венера в 10-ти дом (работодателя), т.е. изцяло си в неговите ръце, както обикновено в такива случаи. Венера има един хубав секстил с Юпитер, което е на късмет, свързано с всякакви юридически дела и конкурси. Освен това венера е в тригонален знак със Сатурн - управителя на 10-ти дом в тази карта и предстои да направи точен тригон с него, което означава "да" - подай си CV- то.

Сатурн (началникът) е в твоя 6-ти дом - от теб ще се иска бачкане, според правилата  и подчинено положение. Финансовият резултат (втори от 10-ти) е неясен, още повече, че на Уран му предстои смяна на знак, а и Нептун е на върха на 11-ти.

Не ми харесва регроградността на Сатурн - дано се изрази само в забавяне. Опозицията му с Юпитер говори заза преоценяване на перспективите или за юридически спънки, но не по причина на теб, а на работодателя.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #194 -: Март 10, 2011, 04:37:07 pm »
Yaya, картите са на различни хора. Единия е набор 80, а другия-85. За себе си ли питаш? Къде е хорара?

лелеееее, ква съм голяма бяла птицааааа! Тя е 58 набор, аз съм писала 85!!! Добре, че не съм й гледала картата досега  ;D
Няма хорар, пускам въпрос, но не исках да слагам нова тема, защото въпросът е пак за работа.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #195 -: Март 10, 2011, 05:12:49 pm »
Ако е точен часът на раждане, тази жена ще има промяна в кариерата. Може и да няма промяна на местожителството, макар соларна Луна на ИЦ да казва друго, но тя ще смени кариерата, най-късно при навлизането на прогресивна Луна в 10-ти дом.

Натален Меркурий, който и управлява по-голямата част от 10-ти дом (интерсептирани Близнаци) досега е бил "затиснат" от тр. Нептун. може да е имала период на лутане. Венера управлява МЦ. Вероятно при преминаването на Юпитер през градуса на венерата и (секстил) е получила порив за такава промяна. Но след като Уран влезе в Овен и направи секстил с Венера (която управлява), смятам, че тя нама да се колебае никак дали да предприеме промяната. Това може и да не стане при първоначалния транзит на уран - уран ще се движи ретроградно между 1-вия и 5-тия градус няколко години. така, че разгледай движението му, както и лунациите в картата на майка си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #196 -: Март 10, 2011, 05:24:11 pm »
Много мерси, Стела. Ще й включа картата и ще ги наблюдавам. Интересното е, че по това новолуние тя разбра за интервюто  :blink:

А Шопенхауер

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #197 -: Март 10, 2011, 07:02:49 pm »
Има цяла тема за ретроградните фази на Меркурий,
но и тук да кажем, че Мерка става стационарен от 30.03
в 25 * Овен и тръгва ретроградно, а до тогава ще е в опозиция на Сатурн,
който е естествения управител на " Кариерата " и през
цялото време ще се гледкат със Сатурна на 180 *

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5099.0.html

Та който е замислил нова работа - да почака до месец МАЙ

Това от мен  ;)
« Последна редакция: Март 10, 2011, 07:21:48 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Март 10, 2011, 07:44:35 pm »

Пращай и не мисли за евентуалните перспективи, не се затормозявай много с хорари. Пробвай, не се отказвай и все някъде ще се отвори твоята вратичка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #199 -: Март 10, 2011, 08:43:53 pm »

Пращай, изглежда това е твоята работа. :blink:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda