Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316394 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #400 -: Август 23, 2011, 11:04:31 pm »
Много благодаря, Романтика!  :58:

*

Divna

• 2478
« Отговор #401 -: Август 23, 2011, 11:05:19 pm »
Дивна, мисля, че ще започнеш работа - Луната в знака на Меркурий, на МС е в апликиращ секстил с У1 и У10 Меркурий, Парс Фортуна в 10-ти дом. Но не съм сигурна доколко ще е нова. Заради ретроградността на Меркурий може би по-скоро ще е завръщане към нещо, което си работила преди или си планирала да работиш преди. Успех! :wub:

Изключително съм ти признателна, Мирабела!  :kissd:

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #402 -: Септември 04, 2011, 02:05:44 pm »
Момичета задавам въпрос- Ще одобрят ли съпруга ми за позицията за която кандидатства за постоянна работа?Час-13.54 -04.09.2011 гр.Бургас За втори път се пробва за същата позиция.На 03.05.2011 зададох същия въпрос само че в темата за Новолуние на 3 Май тъй като новолунието съвпадна с рождения му ден.Все пак от тогава изминаха 4 месеца.Моля за вашите коментари.Дано този път го одобрят и има повече късмет.Ще съм ви признателна.

« Отговор #403 -: Септември 04, 2011, 03:31:56 pm »
Поставям картата по въпроса на Деа.

Деа, затруднявам се да ти отговоря, защото в картата има противоречиви насоки. Съпругът ти е Меркурий, работата е по Юпитер. Между двете планети има рецепция по фас, но липсва такава по знак или по екзалтация, също така няма и хармоничен сходящ аспект. Луната (управител на въпроса) е в знака на заточение на Меркурий и ще завърши квадрат със Слънцето (негов У3 в 3-тия му дом). Възможно ли е да води някакви напрегнати/неуспешни разговори или преговори или да има сблъсък с някой авторитет? Последният аспект на Луната (ако не отчитаме транссатурновите планети) е тригон с Меркурий, което заедно с рецепцията по фас е положителен фактор. Липсата на аспект между Меркурий и Юпитер и квадратът Луна-Слънце са основните отрицателни фактори. За пръв път не знам какво да отговаря. По-скоро клоня към не. Затова дано греша и дано се включат други потребители с противоположно мнение.
« Последна редакция: Септември 04, 2011, 03:45:35 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #404 -: Септември 04, 2011, 06:35:06 pm »
Момичета задавам въпрос- Ще одобрят ли съпруга ми за позицията за която кандидатства за постоянна работа?Час-13.54 -04.09.2011 гр.Бургас За втори път се пробва за същата позиция.На 03.05.2011 зададох същия въпрос само че в темата за Новолуние на 3 Май тъй като новолунието съвпадна с рождения му ден.Все пак от тогава изминаха 4 месеца.Моля за вашите коментари.Дано този път го одобрят и има повече късмет.Ще съм ви признателна.

Дея, дано да греша за съпруга ти, но според мен отговорът е НЕ. Него го гледам по 7-ми дом, следователно 7-ми дом става първи и се управлява от Меркурий. Меркурий излиза от квадратура с Юпитер, който е неговият У10 и му предстои опозиция с Нептун - съ-управителят на неговия 10-ти дом. Няма връзка между неговия сигнификатор и управителят на 6-тия му дом, а последният аспект на Луната, преди да напусне знака е негативен. Дано да не съм права.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #405 -: Септември 04, 2011, 07:55:57 pm »
Багодаря момичета че ми отговорихте.Резултата ще го разберем в края на септември или в нач.на октомври.Ще дам обратна връзка

*

Stella

• 7765
« Отговор #406 -: Септември 04, 2011, 08:06:35 pm »

Дея, дано да греша за съпруга ти, но според мен отговорът е НЕ. Него го гледам по 7-ми дом, следователно 7-ми дом става първи и се управлява от Меркурий. Меркурий излиза от квадратура с Юпитер, който е неговият У10 и му предстои опозиция с Нептун - съ-управителят на неговия 10-ти дом. Няма връзка между неговия сигнификатор и управителят на 6-тия му дом, а последният аспект на Луната, преди да напусне знака е негативен. Дано да не съм права.

Сгрешила съм-Луната прави секстил с Нептун преди да напусне знака, като пренася светлина от Меркурий (съпругът ти) към Нептун - У10. Дано това да се окаже положителният знак, който да обърне нещата в негова полза. Дай, Боже!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #407 -: Септември 05, 2011, 12:20:06 pm »
Стела,ще сам ти благодарна ако погледнеш хорара ,въпросът ми е-ще имам  ли промяна в професионално отношение,в процес сам на търсене на работа,но имам големи трудности в момента-Плевен-12.19h.

*

Stella

• 7765
« Отговор #408 -: Септември 05, 2011, 01:44:53 pm »
Стела,ще сам ти благодарна ако погледнеш хорара ,въпросът ми е-ще имам  ли промяна в професионално отношение,в процес сам на търсене на работа,но имам големи трудности в момента-Плевен-12.19h.

В момента ти се управляваш от Марс, който е в падение - недобре поставен. Работата ти (6-ти дом) се управлява от Венера, която също е в падение и и предстои изгаряне от Слънцето, което е най-лошата позиция в хорарната астрология. засега само неподходящи и недобре планети работи ти се падат. Имаш един ретрограден Юпитер в 6-ти дом, който, предполагам, че като тръне директен към края на годината ще се нормализират нещата, т.е. ще ти се отворят възможностите за по-добре платена работа. Юпитер ти управлява 2-ри дом и се намира в 6-ти. Около 11-ти септември ще ти се предостави възможност за работа - Венера излиза от лъчите на Слънцето и тогава е точният и сектил с Марс, който те управлява тебе. Но не съм сигурна доколко тази работа ще те удовлетвори - няма да е добре платена (Венера в Дева е в падение).

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #409 -: Септември 05, 2011, 01:50:37 pm »
Много благодаря за бързия отговор,периода ми е много ,много труден.

*

Stella

• 7765
« Отговор #410 -: Септември 05, 2011, 02:00:30 pm »
Много благодаря за бързия отговор,периода ми е много ,много труден.

Кураж, всичко ще се подреди. Това е само един период, след който следва друг - по-добър.

« Отговор #411 -: Септември 05, 2011, 03:18:05 pm »
Реших да направя нова тема за хорари, свързани само с работа.
Другата доста натежа.
Тук на едно място да ги събираме, по-лесно ще следим развитието им, конкретно от тази област на живота, а и напоследък сякаш зачестиха.

Аз пускам една карта. Въпросът е зададен от човека, за който се отнася.

"Подходяща ли е тази работа за мен?"
26.09.2010, Варна, 00:20 ч.

Питащата се е явила на интервю, последните години е в майчинство и се колебае в решението си.
За упражнение, който има желание да се включи.
Ще имам ли собствен бизнес   през 2012 година

« Отговор #412 -: Септември 05, 2011, 10:16:09 pm »
Ще получа ли скоро предложение за работа в чужбина?

За сега не.  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #413 -: Септември 05, 2011, 11:32:17 pm »
Твоят управител и този на работата не са в аспект. Луната е на К9 и показва желанието за пътуване. Единствения мажорен аспект, който ще образува е с ретрогр Нептун, но аз прибягвам до транссатурновите само ако са сигнификатори. В такъв смисъл е е без курс и затова за сега нещата няма да се променят. Не знам дали към момента вече обсъждаш дадена позиция - токава може и да се хванем за сламката, че Луната е в 9ти ама с мноооогооо вазелин  :-[

Според мен приоритетно е натал. Ако не е тайна в натала ти какви аспекти наблюдаваш в момента, които да ти говорят за започване на работа? Ако не е тайна, разбира се. :blink:

« Отговор #414 -: Септември 06, 2011, 12:25:20 am »
MayFlower, за допълнителна информация може да провериш също така - какви аспекти имаш към управителя на 2ри и 8ми домове  :blink:; осите на солара в кои домове попадат; слънчевите затъмнения и въобще новолунията как аспектират планетите и осите  :blink:

« Отговор #415 -: Септември 06, 2011, 01:25:24 am »
Извинявай, не разбрах, соларните АС-ДЦ и МС-ИС в кои натални домове попадат?  :rolleyes:

Самия транзит на Сатурн през 12ти не дава много възможности за нови начинания. В астрокома има опция и за прогресии. Разгледай прогресивната Луна какви аспекти прави и през кой дом минава.  :blink: 

« Отговор #416 -: Септември 06, 2011, 10:54:02 am »
29тия градус винаги е критичен. Това, че ще влиза в Рак - ще те вълнуват домашите теми, семейството. Еее, прогр Луна в Близнаци - дай Боже всеки му  ;D Вятър те вее на бял кон. Следи мажорните аспекти на Луната.

Относно солара - нали гледаш солара на последния ти рожден ден? Ако той е бил 2010, солара трябва да е 2010/2011, ако последния РД е бил 2011 - гледаш солар 2011/2012.

Е, и АСто в 12ти соларен не дава кой знае какви възможности, но общо взето солара описва достоверно това,което те вълнува.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #417 -: Септември 15, 2011, 04:05:32 pm »
Анреа, шансовете ти изглеждат много добри за работата. Но няма да стане много  бързо. Конкурентите ти на пръв поглед изглеждат по-силни, но работата си е твоя, а и те вече те познават. Не съм сигурна обаче дали ти си съвсем наясно в какво точно се изразяват задълженията на тази позиция.

Момичета, Diyana и Lillie, давам ви обратно инфо  :blink: Днес от 15 часа бях на интервю за работа, за да ми обяснят (понеже  ме познават лично, не и този с когото говорех) и да ми се извинят, че позицията е за чужденец, когото да вкарат у нас - затова и изискванията им са били "непреодоломи"... Аз за съжаление отговарям на всички безумни изисквания в обявата и съжаляват, че са ми дали напразни надежди, без да са го очаквали... Ще си помислят за мен, ако случайно се появи нещо подходящо... Вече трета година все нещо такова се случва около кандидатстванията ми - може би трябва да се примиря и да си продължа да си действам у дома... но така завидях на една там, която само се прозяваше и прибира солидна заплата, за да пътешества из света... Искаше ми се лека промяна и развитие, но уви...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #418 -: Септември 15, 2011, 07:31:02 pm »
Ще си помислят за мен, ако случайно се появи нещо подходящо...

Жалко, Андреа, но пък, знае ли човек, сега след като знаят, че проявяваш такъв интерес, наистина ще си имат едно наум.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #419 -: Септември 15, 2011, 08:26:56 pm »
Прилагам карта на въпрос, на който знам отговора :blink:
Въпроса е: ще бъда ли одобрена за длъжността Х, в предприятие У? Отговора е ДА.
Въпроса възникна малко след интервюто. Не знаех, че ще бъда одобрена за длъжността, въпреки късния асцендент.
Интересно е, че между Юпитер (мен) и Меркурий (У6) няма връзка освен разходящата квадратура. Може би защото преди време бях кандидатствала за същата длъжност, но не се стигна до интервю тогава. Така ли да се тълкува тази квадратура?
Последния аспект на Луната преди да напусне знака е тригон с Марс (У4) т.е положителен изход от ситуацията, нали?