Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315964 Прегледи
*

andrea

• *
  • 116
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #420 -: Септември 15, 2011, 09:16:00 pm »
Ще си помислят за мен, ако случайно се появи нещо подходящо...

Жалко, Андреа, но пък, знае ли човек, сега след като знаят, че проявяваш такъв интерес, наистина ще си имат едно наум.

А мъжът ми ми обясни, че са ме унизили на практика, че е трябвало по телефона да ми обяснят каква е ситуацията, а не да ме викат там, за да ми кажат, че не могат да ме вземат, че нямат такава позиция и аз да си тръгвам и да ме гледат всички наоколо... Чудя се, започнах наистина да не разбирам как не работя в тази фирма - владея езика на инвеститора, рядък език, с който реално работим трима-четирима преводачи в България, имам и икономика, имам и опит, доказала съм способностите си, а българите у нас правят всичко възможно, за да ме държат настрани...  Може би наистина вече е унизително...заболя ме  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #421 -: Септември 15, 2011, 10:41:18 pm »
В тая държава вече всичко е унизително - и да не те вземат на работа, и да кажеш, че си наемен работник.
И ако случайно отговориш на всичките им безумни изисквания, пак намират начин да вкарат свой човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #422 -: Септември 16, 2011, 05:34:06 pm »
Въпроса е: ще бъда ли одобрена за длъжността Х, в предприятие У? Отговора е ДА.
Въпроса възникна малко след интервюто.

А ти имаше ли към този момент работа?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

leny

• 21
« Отговор #423 -: Септември 16, 2011, 05:35:17 pm »
В тая държава вече всичко е унизително - и да не те вземат на работа, и да кажеш, че си наемен работник.
И ако случайно отговориш на всичките им безумни изисквания, пак намират начин да вкарат свой човек.

Най-добре да се изнесем от тая държава, че да не позволяваме да ни унижават повече.  :-\

« Отговор #424 -: Септември 16, 2011, 05:53:26 pm »
Въпроса е: ще бъда ли одобрена за длъжността Х, в предприятие У? Отговора е ДА.
Въпроса възникна малко след интервюто.

А ти имаше ли към този момент работа?
Не, нямах работа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #425 -: Септември 16, 2011, 06:58:00 pm »
   Най-добре да се изнесем от тая държава, че да не позволяваме да ни унижават повече.  :-\

Или да се изнесат тези, които са ни поставили в това положение.  :P

Ех, мечти, мечти... няма да го бъде в тоя живот.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #426 -: Септември 25, 2011, 01:25:35 pm »
Здравейте :blink:

Започвам нова работа утре. Имах доста лоша година, непрекъсната смяна на работа, от едно място на друго, некоректни работодатели. Условията, които ми предлагат този път уж изглеждат по-добри, но отново започвам с недоверие и с чувството, че нещо пак не е както трябва.

Прикачам картата с въпрос- Ще имам ли успех на новата работа?

Благодаря на всички, които ще погледнат!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #427 -: Септември 25, 2011, 01:30:14 pm »
Мисля, че засега условията ще те устройват, но впоследствие може да претърпят промяна - У6 се намира в последния градус на знака, но е на трон в момента на задаване на въпроса.
Ако разглеждаме работодателя по 10 дом, би трябвало да е коректен - в хорара е представен от Венера във Везни и екзалтирал Сатурн в съвпад с МС.

Успех!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #428 -: Септември 25, 2011, 01:37:59 pm »
Здравей, Рени,
мисля, че отговорът е ДА. Ти се управляваш от Юпитер в знака на новата работа (Венера - У10). Венера е в собствен знак - работата изглежда добра. Екзалтиран Сатурн в точен съвпад с МС може да показва, че заеманата длъжност е отговорна (напр. ръководна) или е свързана с поемане на повече (допълнителни) ангажименти. Луната (развитието на въпроса) е на път да направи тригон с Плутон в 1-вия ти дом - имаш огромно желание да се изявиш в най-добрата си светлина, да поемеш водеща роля в работата си и условията би трябвало да ти позволят да го направиш. Луната е в знака на заточение на твоя управител - развитието на въпроса може да не ти се изглежда перфектно, може да чувстваш, че трябва да обръщаш внимание на твърде много подробности, но поради сходящия тригон на Луната с твоя управител, мисля, че ще имаш възможност да се справиш отлично с всяка ситуация. Успех и от мен!

« Отговор #429 -: Септември 25, 2011, 01:53:12 pm »
Здравейте Лили и Мирабелла!

Изключително много ви благодаря за коментарите, вдъхнахте ми надежда, че този път наистина нещата ще са по-добре!

Мирабелла, наистина работата е доста отговорна, свързана с много ангажименти, като и при това с доста повече работни часове на седмица от нормално приетите. Докато съм в изпитателен срок, ще имам и само по един почивен ден в седмицата. Засега поне ще си трая, защото имам много финансови затруднения  и все удрях на камък с работата.

Утре започвам с позитивна нагласа :blink:

Благодаря още веднъж и хубав следобед и на двете!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #430 -: Септември 26, 2011, 04:00:06 pm »
Здравейте, запланували сме общ проект с моя позната и ме вълнува как ще се развият нещата... ще бъда благодарна ако ми кажете какво виждате по картата, та ето и въпроса:

Ще се разберем ли с А. и ще има ли успех съвместната ни изложба?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #431 -: Септември 26, 2011, 05:11:52 pm »
Изглежда, че вие вече сте взели решението, ако предстои договорка за финансовите параметри, мисля, че с леко забавяне и доуточнения, и това предстои да се случи. Може би ти имаш известни резерви или те спира нещо по-бързо да се реализира идеята. На мен ми се струва, че успех ще има, но и очакванията сякаш не бива да са прекалено големи. Къде е Фортуна?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #432 -: Септември 28, 2011, 09:20:50 am »
Ще остане ли М. на работа? Ще му предложат ли алтернатива за оставане във фирмата?

« Отговор #433 -: Септември 28, 2011, 09:38:28 am »
По Кох управителят на неговата работа е друг, затова слагам втора карта. По тази карта Луната ще пренесе светлина между Слънцето (него) и негов У10 Меркурий (работата/кариерата/шефа му), преди Слънцето да напусне знака на работата (Дева) и да премине в следващия знак (Везни), където ще бъде в заточение (неизгодна позиции). По тази карта мисля, че отговорът е положителен. Слънцето изгаря Меркурий. Странно, сякаш той самият не иска тази работа/длъжност или аспектът отразява недоброто му мнение за шефа му, напр. Неговият У6 Сатурн е добре поставен по знак - в екзалтация. Условията на работа не би трябвало да са лоши. Може работата да е изискваща, ангажираща, отговорна, натоварваща, но като цяло не изглежда зле.

По Плацидиус (а и по Кох) той има Марс близо до върха на 1-вия си дом. Много избързва с нещата, пали се лесно, може би трябва да успокои топката. По Плацидиус Венера е негов У10. Венера е на трон по знак и няма връзка в момента между Слънцето (него) и Венера. Слънцето ще влезе в знак на Венера, където ще бъде в по-слаба позиция от досегашната си (в Дева, без есенциални достойнства). Възможно е да получи нова длъжност, която да е по-неблагоприятна/неудовлетворяваща за него от досегашната.

И по двете карти последният аспект на Луната е секстил с управителя му (Слънце). Това би трябвало да означава, че той ще има възможност да реши въпроса в своя полза, крайното решение ще е в негови ръце.
« Последна редакция: Септември 28, 2011, 09:48:16 am от Mirabella »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #434 -: Септември 28, 2011, 09:55:45 am »
Мерси, Мирабела, дано си права!

*

zuzi

• 38
« Отговор #435 -: Септември 29, 2011, 04:35:47 pm »
Здравейте, въпроса ми е ще започна ли нова работа скоро?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #436 -: Октомври 04, 2011, 08:51:21 am »
По Кох управителят на неговата работа е друг, затова слагам втора карта. По тази карта Луната ще пренесе светлина между Слънцето (него) и негов У10 Меркурий (работата/кариерата/шефа му), преди Слънцето да напусне знака на работата (Дева) и да премине в следващия знак (Везни), където ще бъде в заточение (неизгодна позиции). По тази карта мисля, че отговорът е положителен. Слънцето изгаря Меркурий. Странно, сякаш той самият не иска тази работа/длъжност или аспектът отразява недоброто му мнение за шефа му, напр. Неговият У6 Сатурн е добре поставен по знак - в екзалтация. Условията на работа не би трябвало да са лоши. Може работата да е изискваща, ангажираща, отговорна, натоварваща, но като цяло не изглежда зле.

По Плацидиус (а и по Кох) той има Марс близо до върха на 1-вия си дом. Много избързва с нещата, пали се лесно, може би трябва да успокои топката. По Плацидиус Венера е негов У10. Венера е на трон по знак и няма връзка в момента между Слънцето (него) и Венера. Слънцето ще влезе в знак на Венера, където ще бъде в по-слаба позиция от досегашната си (в Дева, без есенциални достойнства). Възможно е да получи нова длъжност, която да е по-неблагоприятна/неудовлетворяваща за него от досегашната.

И по двете карти последният аспект на Луната е секстил с управителя му (Слънце). Това би трябвало да означава, че той ще има възможност да реши въпроса в своя полза, крайното решение ще е в негови ръце.

И от тук обратна връзка - за сега има предложение за оставане най-вероятно при по-неизгодни условия, но все пак от него ще си зависи дали ще приеме. Ще се разбере тия дни.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #437 -: Октомври 05, 2011, 10:57:09 pm »
Цитат
Изглежда, че вие вече сте взели решението, ако предстои договорка за финансовите параметри, мисля, че с леко забавяне и доуточнения, и това предстои да се случи. Може би ти имаш известни резерви или те спира нещо по-бързо да се реализира идеята. На мен ми се струва, че успех ще има, но и очакванията сякаш не бива да са прекалено големи. Къде е Фортуна?
Точно предстои да се уточни бюджета и да се договорят нещата като цяло. Иначе решението е взето, да.
Резерви не знам, може би не съм сигурна до колко сме на една вълна с моята приятелка, относно този проект.  :unsure:
Не съм сигурна дали това е фортуна, за която говориш. надявам се да не съм объркала нещо  :blink:
Благодаря!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #438 -: Октомври 07, 2011, 09:14:00 pm »
Не съм сигурна дали това е фортуна, за която говориш. надявам се да не съм объркала нещо  :blink:

Тя е. В Козирог. И подкрепя въпроса ти, така че дано е, както си го представяш, късмет!

« Отговор #439 -: Октомври 22, 2011, 12:21:40 pm »
Здравейте, въпроса ми е ще започна ли нова работа скоро?

Пропуснала съм да видя този въпрос от преди почти месец. У1 Сатурн е екзалтиран по знак, което предполага, че кверентът има добра професионална квалификация. Възможно е тя да не свързана с естеството на заемата сега длъжност, тъй като Сатурн е в знак, където Луната (У6) няма есенциални достойнства.
Сегашната работа се управлява от Луната в знака на собственото си падение - условията на работа може би не са добри или задоволителни за кверента. Следващата работа се управлява от Юпитер. Между Юпитер и Сатурн (кверента) няма сходящ аспект. Луната (втори управител на кверента и управител на въпроса) има сходяща опозиция с Юпитер по оста 3-9 дом. Юпитер в 3-тия дом на кверента може да показва, че той усилено търси нова работа, но липсата на сходящ аспект с У1 Сатурн и дисхармоничиня аспект на Луната с Юпитер не ги свързвам с намирането или започването на нова работа.
Зузи, надявам се, че грешно тълкувам картата и си започнала нова работа. Успех!