Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316592 Прегледи
*

zuzi

• 38
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #440 -: Октомври 24, 2011, 07:18:31 pm »
Здравейте, въпроса ми е ще започна ли нова работа скоро?

Пропуснала съм да видя този въпрос от преди почти месец. У1 Сатурн е екзалтиран по знак, което предполага, че кверентът има добра професионална квалификация. Възможно е тя да не свързана с естеството на заемата сега длъжност, тъй като Сатурн е в знак, където Луната (У6) няма есенциални достойнства.
Сегашната работа се управлява от Луната в знака на собственото си падение - условията на работа може би не са добри или задоволителни за кверента. Следващата работа се управлява от Юпитер. Между Юпитер и Сатурн (кверента) няма сходящ аспект. Луната (втори управител на кверента и управител на въпроса) има сходяща опозиция с Юпитер по оста 3-9 дом. Юпитер в 3-тия дом на кверента може да показва, че той усилено търси нова работа, но липсата на сходящ аспект с У1 Сатурн и дисхармоничиня аспект на Луната с Юпитер не ги свързвам с намирането или започването на нова работа.
Зузи, надявам се, че грешно тълкувам картата и си започнала нова работа. Успех!
мерси за отговора, Мирабела. Правилно тълкуваш хорара, да, все още не съм намерила работа,която да ме удовлетворява.

« Отговор #441 -: Октомври 24, 2011, 07:28:24 pm »
Здравейте, ако може и аз да се включа с един въпрос. Искам да знам дали ще си оправя отношенията с най-добрата ми приятелка, или сме стигнали до такова ниво, в което повече няма да можем да ги оправим. Въпроса е зададен на 24.10.2011 в 20:23. Качвам картата по плацидус, ако някой иска по Кох, да каже.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #442 -: Октомври 25, 2011, 12:04:02 am »
ThunderGoddess, може би дълго ще се наложи да се изяснявате и недоверието ще стои между вас до някаква степен, но при желание да се случи, имате шанс да възстановите приятелството си. Вероятно на този етап ти си по-склонна на тази стъпка и затова, ако държиш на вашите отношения, ще се наложат и компромиси, повече от твоя страна. Подготви се да не бъде лесно, но ми се струва, че общия ви път не е прекъснал окончателно.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #443 -: Октомври 25, 2011, 12:06:46 am »
Благодаря ти много за отговора.  :blink: Аз исках само един компромис, но естествено, като подобаващ представител на зодията си така го казах, че грешно го разбраха и стана една голяма каша, която наистина се надявам дас е оправи.

« Отговор #444 -: Ноември 05, 2011, 01:11:16 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 12:38:44 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #445 -: Ноември 05, 2011, 01:13:19 pm »
Става въпрос за близка роднина, която работи в чужбина дълги години. Преди няколко дни са и казали, че поради кризата, вече не могат да и плащат и ще остане на работа още две седмици, след това да си търси лесното. Тя не иска да се връща в БГ защото нещата и тук са още по-зле, изплаща и някакви заеми.

Построих картата в момента, в който говорихме по телефона преди  няколко дни, но сега я пускам че нямах време да го направя по-рано. Построих я за мястото, където се намира жената в момента, нали всъщност тя е тази, която пита.

Между другото, става въпрос за ниско-квалифициран труд, без договор, осигуровки и т.н. Въпросът и е: Ще успея ли да си намеря нова работа скоро?

Да! Ще успее...Гледане на болен , работа около морето...Ще успее... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #446 -: Ноември 05, 2011, 03:47:24 pm »
Алтернатива за нова работа може и да се появи, но да внимава на какви условия се съгласява или да не се премълчат някои съществени моменти от бъдещия работодател.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #447 -: Ноември 05, 2011, 05:32:19 pm »
Могат и да спестят нещо, ако има някакво по-специфично заболяване.
На една моя приятелка майка й отиде да работи в Гърция, гледа болни баби. Беше попаднала в едно семейство и се оказа, че бабата изобщо не може да спи (има такова заболяване), да бдиш над нея денонощно. В началото някои неща не ти казват и после се изправяш срещу фактите такива каквито са.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #448 -: Ноември 07, 2011, 06:06:34 pm »
очертаве се на 01.12.2011 да се върна на старата работа след 2,5 годишно прекъсване.Питането ми е как ли са нещата като безпроблемни или проблемни т.е тази дата и периода подходящ ли е в случая за ново начяло?   
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #449 -: Ноември 14, 2011, 10:30:31 am »

Току що ме уведомиха, че ме уволняват.
Ето транзита:

*

abroad

• 2187
« Отговор #450 -: Ноември 14, 2011, 05:46:32 pm »
Току що ме уведомиха, че ме уволняват.

защо :unsure:
а Сатурн тъкмо се е измъкнал от 10ти дом
как е била работата през последните 1-2г.?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #451 -: Ноември 14, 2011, 05:53:43 pm »
Доста неприятна новина, съжалявам. Освен ако ти самата не си искала да се "освободиш" от този ангажимент, да си имала такава вътрешна необходимост.
Интересен тайминг - тр. Марс в сходящ съвпад със Слънце/Кету и тр. Юпитер в тригон към тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #452 -: Ноември 14, 2011, 06:27:27 pm »
Съжалявам да го чуя (прочета). :-X
Бях останала с впечатлението, че си свободна професия.
Хм! В институция отнасяща се към 11 дом ли работиш?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #453 -: Ноември 14, 2011, 08:53:15 pm »
Счетоводна къща. През последните месеци нещата кретаха, фирми отпадаха, работата намаля. Психически бях подготвена, е, не съвсем от днес за утре да стане...но...

*

abroad

• 2187
« Отговор #454 -: Ноември 14, 2011, 09:09:23 pm »
virgo, намаляването на работата в последните 2г. постепенно ли се случи или за по-кратко време?
и защо използва "уволнява" вместо "съкращава" :-\

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #455 -: Ноември 14, 2011, 09:21:49 pm »
Съкращава е точната дума, да. Защото едва ли ще назначат друг на мое и на колежката място.
Стагнацията започна от преди година. Последните месеци вече съвсем.

« Отговор #456 -: Ноември 20, 2011, 05:26:24 pm »
ще започна ли работа в..?

« Отговор #457 -: Ноември 27, 2011, 03:41:21 pm »

Извинявай, Госпожица, че сме те пропуснали. Започна ли работата? Дано е така и да ти върви по мед и масло!
В хорара се управляваш от Меркурий в заточение по знак, което не е най-благоприятното положение. Луната те подкрепя по знак (началото изглежда обещаващо), но идва от квадрат с твоя управител. Пропусната възможност? Събитията не са се развили според очакванията ти, може би, не си успяла да се възползваш от добрите предпоставки или самата ти се колебаеш по отношение на тази работа. Меркурий ще стане ретрограден преди да успее да завърши секстила си с управителя на 10-тия ти дом Сатурн (работата, шефа). Възможно е самата ти да се откажеш от това предложение за работа, въпреки че работата изглежда да е добра (Сатурн е в екзалтация по знак). Но с Нептун в съвпад с МС е възможно са има някакви скрити условия, с които да не си била запозната в началото. Но също така е възможно Нептун да описва самата работа. Луната има още един сходящ аспект и той е благоприятен - секстил със Слънце. Ако ти не се откажеш от работата, мисля, че ще я започнеш, но на по-късен етап, началото на следващата година (Меркурий отново ще стане директен и ще завърши секстила си със Сатурн).
« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 03:45:32 pm от Mirabella »

« Отговор #458 -: Ноември 27, 2011, 03:49:45 pm »

Извинявай, Госпожица, че сме те пропуснали. Започна ли работата? Дано е така и да ти върви по мед и масло!
В хорара се управляваш от Меркурий в заточение по знак, което не е най-благоприятното положение. Луната те подкрепя по знак (началото изглежда обещаващо), но идва от квадрат с твоя управител. Пропусната възможност? Събитията не са се развили според очакванията ти, може би, не си успяла да се възползваш от добрите предпоставки или самата ти се колебаеш по отношение на тази работа. Меркурий ще стане ретрограден преди да успее да завърши секстила си с управителя на 10-тия ти дом Сатурн (работата, шефа). Възможно е самата ти да се откажеш от това предложение за работа, въпреки че работата изглежда да е добра (Сатурн е в екзалтация по знак). Но с Нептун в съвпад с МС е възможно са има някакви скрити условия, с които да не си била запозната в началото. Но също така е възможно Нептун да описва самата работа. Луната има още един сходящ аспект и той е благоприятен - секстил със Слънце. Ако ти не се откажеш от работата, мисля, че ще я започнеш, но на по-късен етап, началото на следващата година (Меркурий отново ще стане директен и ще завърши секстила си със Сатурн).
благодаря ти,Mирабела :kissd:но засега нещата остават за началото на другата година(както каза и ти) :wub:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #459 -: Декември 02, 2011, 01:50:26 pm »
Нощес разсъждавах по въпроса да приема ли едно предложение за работа и ето картата!