Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316451 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #480 -: Декември 15, 2011, 08:48:55 pm »
Хайде да питам и аз.Подадох цв-та към няколко обяви,ама така се съмнявам. В тоя малък гаден град като чуят,че си с дете и бягат като дяволи от тамян  :unsure:
Ще започна ли скоро работа?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #481 -: Декември 15, 2011, 08:52:36 pm »
Дали ще започнеш скоро работа ми е трудно да кажа, но може да те викнат на събеседване по някоя от обявите, по които си кандидатствала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #482 -: Декември 16, 2011, 12:51:10 pm »
Пускам и аз хорар, че нещо темата много ме интересува напоследък.
Въпросът е - да сменя ли работата.

Виждам, че в 1 дом имам Юпитер, но е ретро, Сатурн е отсреща, . У1 е в 6ти, но е Дева. Какво даруго да гледам  ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #483 -: Декември 16, 2011, 02:41:40 pm »
И аз да задам едно въпросче, сериозно питам.  :-[

Ще си намеря ли работа при коректен работодател през следващата година (първата половина от годината)?

16.12.2011 г., 15.37 ч, Варна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #484 -: Декември 16, 2011, 03:13:43 pm »
Ха, току що в един сайт попаднах на интересна обява, отговарям на всички посочени изисквания, но срокът за кандидатстване е бил до 15.12, т.е. вчера. Голям карък съм.  :lol:
Реших обаче да съм малко по-нахална и им пратих сиви, би трябвало да ги заинтригува съдържанието му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #485 -: Декември 16, 2011, 03:23:12 pm »
 :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #486 -: Декември 16, 2011, 03:44:08 pm »
По хорара на Лили-НЕ.

Асол, ти ли питаш за нови професионални хоризонти?
Нещо съчетаващо Венера и Уран- уеб дизайн, но ти май така или иначе работиш в тази област.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #487 -: Декември 16, 2011, 03:47:06 pm »
Асол, на мен твоят хорар почти не ми "говори", мога да направя само някои предположения.
Телец на Асцендента предполага желание за постоянна работа със стабилни доходи, което потвърждава и рецепцията между Венера и Сатурн.

Според мен може да се насочиш към обслужващата сфера, където има елемент на посредническа дейност. Диапазонът може да бъде доста широк - от търговия с бързооборотни стоки (и маркетинг) до инвестиционно посредничество.

За друго не се сещам, нямам опит в разглеждането на такива хорари.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #488 -: Декември 16, 2011, 03:48:16 pm »
По хорара на Лили-НЕ.

Аууу, до края на 2012 безработна?!  :( :41:

ПП. Май не е трябвало да пиша "коректен", щях да имам по-голям шанс.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #489 -: Декември 16, 2011, 04:15:48 pm »
Ха, току що в един сайт попаднах на интересна обява, отговарям на всички посочени изисквания, но срокът за кандидатстване е бил до 15.12, т.е. вчера. Голям карък съм.  :lol:
Реших обаче да съм малко по-нахална и им пратих сиви, би трябвало да ги заинтригува съдържанието му.

А с ключова дума координатор търсиш ли? Преди два дни открих, че излизат интересни предложения  :blink:
The only distance is that which we create!

*

abroad

• 2187
« Отговор #490 -: Декември 16, 2011, 04:24:43 pm »
По хорара на Лили-НЕ.

точно тая дето си я наумила може и да не стане, но без работа, ангажименти и пари не мисля, че ще останеш

*

Lillie

• 30532
« Отговор #491 -: Декември 16, 2011, 04:52:45 pm »
А с ключова дума координатор търсиш ли? Преди два дни открих, че излизат интересни предложения  :blink:

Днес ми просветна да пробвам и с тая дума.  :blink: :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #492 -: Декември 16, 2011, 05:15:45 pm »
:blink:

Този въпрос, така формулиран не е подходящ нито за хорар нито за елекция.
Най-добре би отговорила наталната карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #493 -: Декември 16, 2011, 06:05:48 pm »
Асол, на мен твоят хорар почти не ми "говори", мога да направя само някои предположения.
Телец на Асцендента предполага желание за постоянна работа със стабилни доходи, което потвърждава и рецепцията между Венера и Сатурн.

Според мен може да се насочиш към обслужващата сфера, където има елемент на посредническа дейност. Диапазонът може да бъде доста широк - от търговия с бързооборотни стоки (и маркетинг) до инвестиционно посредничество.

За друго не се сещам, нямам опит в разглеждането на такива хорари.

Според мен Луна в 5-ти дом търси по-скоро творческа професия, а не посредничество и обслужване, което повече би подхождало на 6-то домната луна...но и аз само напипвам. Нещо по 9-ти дом - венера - У1 е там и ще се тригонира от Луната. може да помогне партньор - предстоящ съвпад на Луна с Марс - У7. Девети дом го свързвам с работа с чужденци, туроператорство (тука няма много творческа изява) или с рекламните агенции. в последното има доста творческа изява.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #494 -: Декември 16, 2011, 06:15:38 pm »
Принципно за Луна в 5 дом е така.
Обаче се чудех Луна в Дева в сходящ съвпад с Марс какво би могла да означава, тук не ми стана много ясен хорарът.

Може би работа, която изисква бързи реакции, бърза адаптация и да можеш да хванеш "бика за рогата", когато е необходимо? Пък Дева е знак, който свързвам с обслужващата и социалната сфера, но в нашия случай няма как да е медицина. :)

Но може да е маркетинг и реклама, да.

Интересна е и рецепцията между Венера в 9 дом и Сатурн в 6ти, но не ми се стори достатъчна, за да се изкажа в подкрепа на издателска, публицистична или някакъв тип представителна дейност или пък в юридическата сфера. Меркурий е слаб есенциално, Юпитер също няма никакви достойнства.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #495 -: Декември 16, 2011, 06:38:00 pm »
Принципно за Луна в 5 дом е така.
Обаче се чудех Луна в Дева в сходящ съвпад с Марс какво би могла да означава, тук не ми стана много ясен хорарът.

Може би работа, която изисква бързи реакции, бърза адаптация и да можеш да хванеш "бика за рогата", когато е необходимо? Пък Дева е знак, който свързвам с обслужващата и социалната сфера, но в нашия случай няма как да е медицина. :)

Но може да е маркетинг и реклама, да.

Интересна е и рецепцията между Венера в 9 дом и Сатурн в 6ти, но не ми се стори достатъчна, за да се изкажа в подкрепа на издателска, публицистична или някакъв тип представителна дейност или пък в юридическата сфера. Меркурий е слаб есенциално, Юпитер също няма никакви достойнства.

да, всичко това звучи доста логично.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #496 -: Декември 16, 2011, 07:30:35 pm »
По хорара на Лили-НЕ.

а по моя хорар някой ще се включи ли?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

leny

• 21
« Отговор #497 -: Декември 16, 2011, 10:24:23 pm »
По хорара на Лили-НЕ.

Не съм много разбираща, но си мисля, че нещо ще изскочи след нова година. За работодател нали се гледаше 10 дом? На Меркурий му предстои секстил със Сатурн.  :rolleyes: Но може и да греша. Само се пробвам още.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #498 -: Декември 16, 2011, 11:23:23 pm »
Благодаря и на теб.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #499 -: Декември 17, 2011, 08:20:55 am »
Благодаря ви момичета.
Стела, права си за стремежите ми към творчески тип професия, но не съм сигурна дали е това или нещо съвсем друго ?!  :unsure: :-\
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 08:31:49 am от Asol »