Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315674 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #520 -: Декември 22, 2011, 01:04:56 pm »
На мен транзитите ми са гаднички. Само разни квадрати. А Сатрун наближава Юпитер, транзитирайки 11 ми дом.
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 01:17:08 pm от virgo »

*

Grace

• 2257
« Отговор #521 -: Декември 22, 2011, 01:33:36 pm »
защо да са ти гаднички транзитите? сатурн в 11-дом - сериозен поглед към дългосрочните планове и амбиции, ще градиш бъдещето си бавно, отговорно и с нужното внимание. предстоящ съвпад на Сатурн с един отлично поставен Юпитер. вероятно този съвпад ще сбъдне твое отдавнашно желание - може и по отношение на връзка/партнъорство. Юпитер е част от прекрасен голям тригон с Луна и възел. а и самия Сев Възел ще мине през Асц. - хората ще те забележат, ще имаш нови познанства, кармична среща, отношения с някой важен за теб човек....
Транзит на Юпитер през 5-ти дом - думите са излишни.. :blink:
Плутон влиза във 2-ри - какво лошо има? Финансова планета във финансов дом. Ще си научиш кармичните уроци по отношение на парите и на собствената си ценностна система. А Нептун ще мине през възела в 3-ти дом  :blink: СРЕЩИ се очертават, virgo  :blink: и до няколко месеца приходите и материалната сигурност + професионално развитие. / гледам прогресии/ и без това с тая прогресивна луна в 1-ви дом си се занимавала достатъчно със себе си... :blink:

а иначе синастрията ви е добра за работа - гледат се основно Юпитер и Сатурн. Интересен съвпад Сатурн/Меркурий. Би могла да имаш доста практично и отрезвяващо въздействие върху начина му на мислене, понякога дори ограничаващо, но това ще му допада и ще бъде полезно тъй като и той мисли доста практично.
извън служебната синастрия, има доста добри предпоставки и за нещо повече  :blink: силно привличане по Луните, Марс и Венера. много добра позиция на неговото Сл и Юпитер за партнъорство / в твой 7-ми дом / Съвпад Венера/Сев възел - да не излезете от рамките на работното сътрудничество  :blink:     

P.S. Ако си омъжена, разглеждай горенаписаното само в посока бизнес сътрудничество, финасови въпроси...:)
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 01:48:18 pm от Grace »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #522 -: Декември 22, 2011, 02:17:04 pm »
Гриис, благодаря за изчерпателността и за хубавите новини.
За лични отношения не мисля, ама и аз забелязах Венера и възела в каква позиция са и тъй като ми е ясна, защото я изживявам обратния вариант та знам какво значи. Важното е служебните да вървят и да се реализирам там. Най-после, че ми писна да се чувствам като ходещ провал!
 :88:

*

Grace

• 2257
« Отговор #523 -: Декември 22, 2011, 02:21:25 pm »
как ти се отрази транзитния тригон на прогр.Луна към натален Марс? сподели, че на мен ми предстои.. :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #524 -: Декември 22, 2011, 02:36:26 pm »
Като гледам май най-същественото е, че се влюбих, ама несподелено. И беше болезнено.
Не знам дали има общо с тоя транзит.

*

Uran

• 6041
« Отговор #525 -: Декември 22, 2011, 02:55:23 pm »
Вирго, имаш ли идея как му влияе в момента тр. Сатурн? (опозе с Марс и Венера)
Възможно ли е да има спънки в дейността си, а и липса на кеш?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #526 -: Декември 22, 2011, 03:04:18 pm »
Само ми каза, че за тази година ще са на минус ръст и че кризата им се е отразила и на тях.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #527 -: Декември 23, 2011, 10:50:22 am »
Момичета, попаднах на обява с готино предложение за работа като за мен. Въодушевих се, понеже изданието им се разпространява безплатно и е в област, в която се опитвах да вляза от 2009, но все не ставаше. Ще си променя сивито, но за да се поукротя емоционално и за да нямам пак напразни надежди, зададох въпроса: Ще ме вземат ли тези на работа? Прилагам ви картата за мнения  :blink:
The only distance is that which we create!

« Отговор #528 -: Декември 23, 2011, 12:00:58 pm »
Момичета, попаднах на обява с готино предложение за работа като за мен. Въодушевих се, понеже изданието им се разпространява безплатно и е в област, в която се опитвах да вляза от 2009, но все не ставаше. Ще си променя сивито, но за да се поукротя емоционално и за да нямам пак напразни надежди, зададох въпроса: Ще ме вземат ли тези на работа? Прилагам ви картата за мнения  :blink:

Ретроградно-стационарен управител на кверента и работата, шефа (У10). Това може да индикира, че става дума за връщане към нещо старо (както споменаваш ти). Юпитер е в благоприятна рецепция (смесена) с Луната (хода на събитията). Следващият аспект на Луната обаче е квадратура с Марс в 7-ми дом. Възможно е да срещнеш настървена конкуренция за мястото, макар че със заточен Меркурий за техен управител не би трябвало да имат по-добри шансове от твоите. Ъглов Марс може и да означава, че прибързваш, действаш без да обмислиш добре. Въпреки че Марс е У9 в картата, не допускам, че позицията не отговоря на квалификацията ти, тъй като пишеш, че и преди си опитвала в тази област. Последният аспект на Луната е секстил със Сатурн. Ако разглеждаме Сатурн като управител на 11-тия ти дом, може би тази работа ще бъде източник на допълнителни доходи за теб, настрани от основното ти занимание. Секстилът е хармоничен аспект, така че откъм Луната работата е 50/50. Луната е в намаляваща фаза, но все още не е изгорена от Слънцето. И все пак фазата ѝ съответства повече на приключване на някакъв ангажимент.
Последният аспект на Луната е положителен, Юпитер тръгва директен след 3 дни. Колебая се много, но бих искала да е "да". Успех!

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #529 -: Декември 23, 2011, 12:13:49 pm »

Ретроградно-стационарен управител на кверента и работата, шефа (У10). Това може да индикира, че става дума за връщане към нещо старо (както споменаваш ти). Юпитер е в благоприятна рецепция (смесена) с Луната (хода на събитията). Следващият аспект на Луната обаче е квадратура с Марс в 7-ми дом. Възможно е да срещнеш настървена конкуренция за мястото, макар че със заточен Меркурий за техен управител не би трябвало да имат по-добри шансове от твоите. Ъглов Марс може и да означава, че прибързваш, действаш без да обмислиш добре. Въпреки че Марс е У9 в картата, не допускам, че позицията не отговоря на квалификацията ти, тъй като пишеш, че и преди си опитвала в тази област. Последният аспект на Луната е секстил със Сатурн. Ако разглеждаме Сатурн като управител на 11-тия ти дом, може би тази работа ще бъде източник на допълнителни доходи за теб, настрани от основното ти занимание. Секстилът е хармоничен аспект, така че откъм Луната работата е 50/50. Луната е в намаляваща фаза, но все още не е изгорена от Слънцето. И все пак фазата ѝ съответства повече на приключване на някакъв ангажимент.
Последният аспект на Луната е положителен, Юпитер тръгва директен след 3 дни. Колебая се много, но бих искала да е "да". Успех!

Благодаря ти! Ще напиша мотивационно писмо, колкото и да не вярвам, че нещо ще се случи - просто, когато ме интервюират българи, а не директно работодателите чужденци - не ми се получава. Дори подозирам, че сивито ми никога не е стигало до чужденците, чийто език владея  :blink: И ако е допълнителен доход - това дори повече ме устройва от работа на постоянно работно место от 9 до 18  :blink:

« Отговор #530 -: Декември 30, 2011, 12:18:06 pm »
Картата ми изглежда нерадикална - късен градус на АС и съвпад на Сатурн с ДС.

*

Stella

• 7765
« Отговор #531 -: Декември 30, 2011, 12:30:02 pm »
Преди три дена бях на интервю за работа и като цяло интервюто мина добре. Дадоха ми и тестова задача, която да направя до 1 седмица и имам чувството, че може и да стане нещо. Обаче като че ли не ми се иска да се хващам на тази работа,тъй като е свързана пак с програмиране, т.е. със седене на компютър дълго време, което значи пак болки в гърба , раменете, коленете, парене в очите и т.н. (въпреки че сега имам голяма нужда от работа и пари). Според вас има ли възможност да ме вземат ли на тази работа или не? И ако да, дали работата ще е добре за мен? Питам, за да знам как да процедирам с тестовата задача (може и нарочно да не я направя, което ще значи, че няма да ме вземат).
Така ми се иска да си намеря работа свързана с движение, не със седене на едно място, но колкото пъти да съм кандидатствал за други неща, различни от професията ми, нито веднъж не са ми викнали на интервю.

Предполагам, че по-рано си задал въпроса, когато е изтрявал Овена - Марс е в 6-ти дом на работата. сатурн го приемам да е в 6-ти дом, тъй като е извлязъл от дома. Според мен хем искаш, хем не искаш или казано другояче "не знаеш какво точно искаш"- Луната е в опозиция на твоя сигнификатор Марс. Решението трябва ти да си го вземеш сам. И за какво ти е да не попълваш правилно теста? Просто недей да се явяваш или кажи, че си размислил.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #532 -: Декември 30, 2011, 12:41:58 pm »
Снощната карта изглежда по съвсем друг начин. АС е ранно, но У1 Слънце (в 6-ти дом) е в сходящ тригон с Марс (У10). Тук си мислил да се представиш добре на интервюто/теста (Слънце в амбициозния Козирог в съвпад с Плутон) и да вземеш работата. С този хорар работата е твоя.

*

Stella

• 7765
« Отговор #533 -: Декември 30, 2011, 12:46:56 pm »
Да,имаш право. Снощи го зададох въпроса първоначално, направих си карта, но се разколебах и се отказах да питам. Тогава Лъв беше на АС, а Слънцето и Плутон в 6 дом, в секстил с Луната. Ето я снощната карта.
Иначе, не искам работата, заради здравословните си проблеми. А я искам, понеже имам нужда от пари, за да се издържам,както и заради натиска, който ми оказва семейството ми.
Това да кажа, че съм размилил, е добра идея.

по тази карта има връзка между шефа и тебе - вероятно ще те вземат на работа - Слънцето е в сходящ тригон с управителя на шефа - Марс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #534 -: Декември 30, 2011, 01:43:08 pm »
Ясно. И аз така я разбрах, катоя гледах снощи, но май се поуплаших от това и затова се отказах.
Благодаря ви много за тълкуванията! Сега ще трябва наистина да реша как да постъпя.

Напълно те разбирам. Аз също работя постоянно с компютър и ми се е случвало да ми се подува пръста от постоянните еднообразни движения на пръстите върху мишката, както и да ми сълзят очите. А като зная, че имам да изпълнявам срокове и изпадам в паника.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #535 -: Януари 03, 2012, 03:49:15 pm »
Момичета, преди малко ми звъннаха и определиха час за интервю в петък. Пускам картата с насрочения от работодателите час и ви моля за някакви насоки... работата е свързана с издателска дейност...

*

Stella

• 7765
« Отговор #536 -: Януари 03, 2012, 03:58:09 pm »
Момичета, преди малко ми звъннаха и определиха час за интервю в петък. Пускам картата с насрочения от работодателите час и ви моля за някакви насоки... работата е свързана с издателска дейност...

какъв е въпроса? Или искаш да разгледаме картата като малка елекция?
Щом те са насрочили часа, не съм сигурна дали не трябва тях да сложим на асцендента, а ти да си на десцендента. Очевидно ти не си питащата в случая, защото не задаваш въпроса спонтанно, а построяваш карта с часа на интервюто...Не зная обърках се...чакай да помисля, че днес съм болна и ще се опитам да се концентрирам, доколкото съм способна.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #537 -: Януари 03, 2012, 04:07:06 pm »
Започнах днес работа, но нещо ме притеснява. Да остана ли тук на работа? Това ли е моето ново работно място? Час 17,02 София днес.
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 04:56:47 pm от virgo »

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #538 -: Януари 03, 2012, 04:37:06 pm »

Щом те са насрочили часа, не съм сигурна дали не трябва тях да сложим на асцендента, а ти да си на десцендента. Очевидно ти не си питащата в случая, защото не задаваш въпроса спонтанно, а построяваш карта с часа на интервюто...Не зная обърках се...чакай да помисля, че днес съм болна и ще се опитам да се концентрирам, доколкото съм способна.

Да, не смея да задам въпрос - когато подавах бях 160-ия им кандидат, а крайният срок за подаване на сивита е в края на януари, обаче, ето, че ми звъннаха веднага. Те ми насрочиха час и дата, без да ме питат удобно ли е, и точно заради това си мисля, че вероятно тази карта показва нещо  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #539 -: Януари 03, 2012, 06:09:48 pm »

Да, не смея да задам въпрос - когато подавах бях 160-ия им кандидат, а крайният срок за подаване на сивита е в края на януари, обаче, ето, че ми звъннаха веднага. Те ми насрочиха час и дата, без да ме питат удобно ли е, и точно заради това си мисля, че вероятно тази карта показва нещо  :-[

не знам тебе къде да те сложа. Ако беше задала въпрос, тебе щях да те сложа в първи дом, а при това положение- не знам. Ако разглеждаме картата по стандартните правила - ти си представена от Юпитер, конкуренцията от Меркурий, а работодателят от Юпитер. Една и съща планета управлява тебе и работодателя, освет това последният аспект на луната, която е съ-управител на въпроса е сходящ тригон с Нептун. Обаче Меркурий се намира в 10-ти дом - да не вземе работодателят да предпочете някой конкурент ("подмазвач" хахаха!). тези разсъждения важат само при условие, че ти си представена от асцендента.