Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315516 Прегледи
*

eaglet

• *
  • 411
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #540 -: Януари 03, 2012, 06:18:31 pm »
Те определиха часа, аз ще отида с цел да се запозная с тях и да видя дали могат да ме спечелят като работодател, защото прочетох неприятни неща за тях и си ме е страх от колегиалната обстановка там. Ще се опитам да им предложа да бъда на хонорар, а не да сключваме трудов договор, това за тях е по-пестелив вариант (казвам го заради потенциалния подмазвач  ;D). По тази карта на срещата, в този час дали е подходящ подобен разговор или да си трая?
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #541 -: Януари 03, 2012, 06:49:56 pm »
Те определиха часа, аз ще отида с цел да се запозная с тях и да видя дали могат да ме спечелят като работодател, защото прочетох неприятни неща за тях и си ме е страх от колегиалната обстановка там. Ще се опитам да им предложа да бъда на хонорар, а не да сключваме трудов договор, това за тях е по-пестелив вариант (казвам го заради потенциалния подмазвач  ;D). По тази карта на срещата, в този час дали е подходящ подобен разговор или да си трая?

може, пробвай!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #542 -: Януари 03, 2012, 07:21:22 pm »
Според тази карта ти ще си силната страна и ще си си съвсем на мястото там. Ще бъдеш в позиция да поставиш условията си. Финансовите възможности на фирмата обаче са донякъде преувеличени, не си насилвай късмета с изисквания за твърде високо заплащане. Възможна е скорошна промяна в мениджмънта на компанията или на шефа, който ще те интервюира. Май това се сещам. Успех. 
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #543 -: Януари 03, 2012, 07:25:01 pm »
Според тази карта ти ще си силната страна и ще си си съвсем на мястото там. Ще бъдеш в позиция да поставиш условията си. Финансовите възможности на фирмата обаче са донякъде преувеличени, не си насилвай късмета с изисквания за твърде високо заплащане. Възможна е скорошна промяна в мениджмънта на компанията или на шефа, който ще те интервюира. Май това се сещам. Успех.

Дияна, ти нея в кой дом я слагаш, при условие, че те са определили часа?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #544 -: Януари 03, 2012, 07:28:42 pm »
В първи. Тя ме/ни интересува. Това не е елекция, а точно тип карта на първа среща, в случая бизнес. Нямам идея дали така трябва, но ще стане ясно върши ли работа.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #545 -: Януари 03, 2012, 07:38:56 pm »
В допълнение, предполагам, че интервюто няма да започне физически преди 11:05, а тогава вече е час на Юпитер - на У1, в съчетание с ден на Венера, ми се струва напълно в синхрон с издателския бизнес.

Принципно не ми харесва Луната в трети в Близнаци. Добре е да не се предоверяваш на информация, получена от случайни сътрудници/приятелки/познати, размотаващи се около фирмата. Да четеш и слушаш внимателно и да поемаш ангажименти едва след като изчетеш три пъти дребния шрифт.

Макар че пък Луна в трети, в Близнаци също си е точно по темата на интервюто :blink:. Успех отново, орле!
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 07:46:35 pm от Diyana »

« Отговор #546 -: Януари 03, 2012, 07:39:41 pm »
Започнах днес работа, но нещо ме притеснява. Да остана ли тук на работа? Това ли е моето ново работно място? Час 17,02 София днес.

Тъкмо си започнала. Не бързай, дай си шанс. Ето картата. И първото, което ми се набива на очи, е ъгловият Марс. Действително може да прибързваш в оценката си.

В хорара се управляваш от Луна в знака си на екзалтация, идваща от съвпад с управителя на работата Юпитер. Потвърждение, че си започнала работата. Юпитер екзалтира Луната. Мисля, че работата е подходяща за теб, поне според хорара би трябвало да се тълкува по този начин. Дава ти възможност да се изявиш по най-добрия начин. Следващият аспект на Луната е тригон със Слънцето, управител на 2-ри дом в знака на заточение на Луната. Парите ли ти се струват недобри или хората, с които работиш ти изглеждат враждебни (Слънце на DC)? Тригонът между светилата е отличен аспект (така казват) - нещата би трябвало да потръгнат към добро.
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 07:51:13 pm от Mirabella »

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #547 -: Януари 03, 2012, 07:45:16 pm »

Мисля, че това са точни попадения - фирмата е подчинена на чужденци, имат слаб мениджмънт тук и едва ли печелят. А аз се надявам да ми звъннат и едни други издатели, икономически по-добре поставени. Ще докладвам  :blink:   

*

Stella

• 7765
« Отговор #548 -: Януари 03, 2012, 07:52:08 pm »

Мисля, че това са точни попадения - фирмата е подчинена на чужденци, имат слаб мениджмънт тук и едва ли печелят. А аз се надявам да ми звъннат и едни други издатели, икономически по-добре поставени. Ще докладвам  :blink:

мене ме притеснява това, че в деня на интервюто, луната ще направи квадрат с марс, а след това и опозиция с меркурий и макар последният и аспект да е тригон с нептун, това ще бъде един доста изнервен ден. Както казва Дияна: "чети дребния шрифт".

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #549 -: Януари 03, 2012, 07:53:05 pm »
да и аз погледнах картата на Virgo (без никакви претенции, че разбирам от тази астрология) бих те посъветвала да останеш. Може да ти се струват тежки партньорите (Слънце и Плутон на ДЦ), но ще са точни, верни и дълготрайни. На мен са ми в знака на асц Плутон и Сатурн, аз ги транслирам тези енергии, стряскам понякога хората, в крайни ситуации, когато все някой трябва да вземе решение (и то да е работещо), но не предавам никой и винаги съм комуникативна :P. И вЕрно трудно ми стават нещата в живота, но стават и имам нюх за професионалните неща така, че мисля, е добро начало и ще научиш важни неща, а и няма да е фирма, която ще банкрутира утре. Не се отказвай.   
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #550 -: Януари 03, 2012, 08:11:05 pm »
Започнах днес работа, но нещо ме притеснява. Да остана ли тук на работа? Това ли е моето ново работно място? Час 17,02 София днес.

Тъкмо си започнала. Не бързай, дай си шанс. Ето картата. И първото, което ми се набива на очи, е ъгловият Марс. Действително може да прибързваш в оценката си.

В хорара се управляваш от Луна в знака си на екзалтация, идваща от съвпад с управителя на работата Юпитер. Потвърждение, че си започнала работата. Юпитер екзалтира Луната. Мисля, че работата е подходяща за теб, поне според хорара би трябвало да се тълкува по този начин. Дава ти възможност да се изявиш по най-добрия начин. Следващият аспект на Луната е тригон със Слънцето, управител на 2-ри дом в знака на заточение на Луната. Парите ли ти се струват недобри или хората, с които работиш ти изглеждат враждебни (Слънце на DC)? Тригонът между светилата е отличен аспект (така казват) - нещата би трябвало да потръгнат към добро.

Силно поставена си - луната е в екзалтация в телец - има добри есенциални качества. При това излиза от съвпад с Юпитер - шефа, което е добре за теб. Луната клони към тригон със Слънце и Плутон в 6-ти. ще имаш помощници, т.е. ще се намери кой да те въведе в работата. Според мен, остани.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #551 -: Януари 03, 2012, 09:17:31 pm »
Благодаря ви много, страхотни сте. За момент се по изплаших, че няма кой да ме въведе, но явно ще се появи. Враждебния елемент е човека, чието място ще заема - нормално да е стресирана - оказа се, че дори не знаеше за мен. Но всички казвате, че ще добре - супер, дано е така! Целувки!

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #552 -: Януари 05, 2012, 01:40:29 pm »
Днес си харесах нова работа...Никога не съм оставала без работа(прегвърляла съм се от една на друга,работила съм на две места),но тази на която съм нещо ми омръзна,та...ще ми се усмихне ли късмета да ме вземат ?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Stella

• 7765
« Отговор #553 -: Януари 05, 2012, 01:42:56 pm »
Здравейте от мен :blink:Имам два въпроса за работа,ще се радвам да ми отговорите.Ще си намеря ли през тази година работа,подходяща за юридическото ми образование и след седмица съм на конкурс,ще имам ли успех?Благодаря!

ти не зададе ли вече подобен въпрос, на който отговорихме, мисля!?
Лично аз ти отговорих. Юридическото  ти образование се управлява от сатурн на К6.
Твоят управител меркурий прави сходящ секстил с него- мисля, че ще си намериш работа.
ранният асцендент показва, че ще има известно забавяне, а меркурий, макар да е е добре поставен (есенциално слаб) е с добри акцидентални достойнства- ъглов в 7-ми дом. Ще ти помогне човек.

*

Stella

• 7765
« Отговор #554 -: Януари 05, 2012, 01:47:39 pm »
Днес си харесах нова работа...Никога не съм оставала без работа(прегвърляла съм се от една на друга,работила съм на две места),но тази на която съм нещо ми омръзна,та...ще ми се усмихне ли късмета да ме вземат ?

Ако гледаме следващата работа по 2-ри от 6-ти дом , отговорът ми се струва, че клони към Да, в случай, че използваш контактите си.

*

Stella

• 7765
« Отговор #555 -: Януари 05, 2012, 03:07:59 pm »
Може би въпросът ми е глупав,но защо Меркурий ми е управител?Аз съм стрелец :blink:

Защото гледаме хорарната карта, която си построила в часа и минутата на задаване на въпроса. това, че си зодия стрелец няма нищо общо? Ти си питащата и се явяваш по асцендента, който е близнаци.

*

Asol

• 4140
« Отговор #556 -: Януари 06, 2012, 02:57:33 pm »
Може би въпросът ми е глупав,но защо Меркурий ми е управител?Аз съм стрелец :blink:

Защото гледаме хорарната карта, която си построила в часа и минутата на задаване на въпроса. това, че си зодия стрелец няма нищо общо? Ти си питащата и се явяваш по асцендента, който е близнаци.

Понякога има общо и първи дом отразява и аспектите и енергиите, които съдържа и има натала.
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 03:07:59 pm от Asol »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #557 -: Януари 06, 2012, 02:58:26 pm »
Хм  :blink:, интересна карта. На пръв поглед не изглеждаш добре. В заточение си, поставила си се в услуга на конкурентката си, но... Работата все още е по Сатурн, а той те тачи повече теб, отколкото нея. Ти си на два градуса от преминаване под неговата власт и на един от секстил с него. Нещата ми се струват много динамични и нестабилни и казано по друг начин - ако при следващия ви контакт с работодателя не им кажеш категорично Да, десети дом отива във владение на конкуренцията - мести се в Риби, под влиянието на Юпитер. Луната е в твоя знак, обстоятелствата работят за теб, но решението остава в ръцете ти. Ти решаваш. 

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #558 -: Януари 06, 2012, 03:00:49 pm »
Хм  :blink:, интересна карта. На пръв поглед не изглеждаш добре. В заточение си, поставила си се в услуга на конкурентката си, но... Работата все още е по Сатурн, а той те тачи повече теб, отколкото нея. Ти си на два градуса от преминаване под неговата власт и на един от секстил с него. Нещата ми се струват много динамични и нестабилни и казано по друг начин - ако при следващия ви контакт с работодателя не им кажеш категорично Да, десети дом отива във владение на конкуренцията - мести се в Риби, под влиянието на Юпитер. Луната е в твоя знак, обстоятелствата работят за теб, но решението остава в ръцете ти. Ти решаваш.

Много ти благодаря, ще направя каквото е нужно и ще докладвам :blink:

« Отговор #559 -: Януари 06, 2012, 04:14:11 pm »
Момичета,задавам въпрос от името на моя близка приятелка. Тя е с малко бебе,приятелят и постоянно е на път,защото работата му е такава,и го няма по 1-2 месеца ;) Та тя пита дали скоро ще си смени работата съпругът й с такава да си е в града при тях.
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.