Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316738 Прегледи
*

vezni

• *
  • 244
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #860 -: Септември 25, 2012, 04:02:43 pm »
Здравейте, поставям карта на въпроса си: "Ще започна ли работа до края на годината" Ще ви помоля да погледнете и коментирате. Благодаря в аванс :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #861 -: Септември 25, 2012, 05:00:50 pm »
Akruks :wub: въпросът е да започна това, което искам, към момента не се вълнувам особено от осигуряването, защото съм студентка. Много благодаря!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #862 -: Септември 25, 2012, 05:17:19 pm »
Здравейте,мислите ли,че ще имам успех на предстоящия конкурс за работа?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #863 -: Септември 26, 2012, 12:04:17 pm »
Дали може някой да ми помогне в разгадаването на тази карта, относно майка ми. Въпроса е: Ще започне ли мама работа в детската градина?
Притесняваме се защото уж сигурната работа се протаква вече няколко пъти. Има някакви задкулисни игри, кой да започне на освобождаващото се място и то конкуренцията са роднини. Много ще се разочароваме ако се провали уговорката в последния момент, защото шанса за мама беше 90%, тя има луна, мерк и венера в риби в 5 дом, правят секстил със сатурн в козирог  в 3ти и тригони с нептун в скорпион в 1ви, има и ЮЛВ в 5ти. Ще бъде добра в работата си с децата.
Не искам да тълкувам картата, защото съм пристрастна. Благодаря на включилите се.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #864 -: Септември 26, 2012, 04:49:40 pm »
Дали може някой да ми помогне в разгадаването на тази карта, относно майка ми. Въпроса е: Ще започне ли мама работа в детската градина?
Да, ще започне- майка ти У10 Венера ще извърши съвсем скоро секстил със Сатурн У6-работата и У5-децата
Забавянето идва от другия У6 Уран, който е ретрограден и ретро Нептун в 6д- интригите и в работата. Да не се изпокара само с близките, заради въпросната работа, защото Венера е в предстоящ квадрат с Марс У3 и У7
Венера освен нея управлява и 4-ти дом, броено от неин 6-ти, крайният резултат на въпроса ще е добър, последният аспект на Луната У10 в 5д показва същото- ще извърши тригон със Сатурн У6, У5 за нея.
Благодаря ти Akruks, дано...а за изпокарване съмнявам се, тя не е такава, най-много те да се опитат да я предизвикат, но ще я предупредя все пак и ще дам обратна връзка.
Сега се чух с майка ми и разбирам, че аз не съм разбрала правилно и съответно  въпроса се променя :'(  Не става въпрос за детска градина , а за детска ясла!!  :'( :'( :'( Това променя ли отговора Akruks?  Още веднъж благодарности!
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 05:01:48 pm от ini »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #865 -: Септември 26, 2012, 05:11:31 pm »

Сега се чух с майка ми и разбирам, че аз не съм разбрала правилно и съответно  въпроса се променя :'(  Не става въпрос за детска градина , а за детска ясла!!  Това променя ли отговора Akruks? 
Не, не го променя, все с деца се работи- по 5-ти дом, разликата е само във възрастта на децата. :)
Спокойна вечер!
И аз така си мислих, но тъй като не съм запозната добре с хорарната астрология и се притесних. Приятна вечер и на теб!  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #866 -: Септември 29, 2012, 03:51:50 pm »
Здравейте,как мислите,какво е значението на ретро нептун и луната в 12 дом в този хорар?Въпросът ми беше ще имам ли успех на предстоящия конкурс за работа

*

Papy

• 4343
« Отговор #867 -: Септември 29, 2012, 03:58:56 pm »
Акрукс, няма да е тази работа
Ще му помогне роднина или друг-да търси чрез връзки някак
Но ще има работа

« Отговор #868 -: Септември 29, 2012, 04:03:03 pm »
Въпросът аз го задавам за човек, който е в чужбина, в момента е на  помощи и трудовата борса.
От работата, където освободиха всички, шефът му беше казал че за средата на този месец очаквал голяма поръчка и ще го извика, но месецът мина, а засега нищо от никъде...
Въпросът е "Ще започне ли скоро работа Х.?"
Асц е ранен и неговият управител Меркурий е на изгорял път, но все пак може да се видят някои неща.
Благодаря предварително за мнения и коментари по въпроса!

Ако то поставим по 1-вия дом, то Меркурий (У1) и Венера (У10) няма да успеят за завършат секстил. Венера ще напусне знака преди Меркурий да я стигне. Но пък в този момент ще бъдат във взаимна рецепция. Ако тази рецепция беше действаща в момента на задаване на въпроса, щях да кажа, че ще получи предложение за работа.
Луната ще завърши квинкокс с У1. Меркурий ще завърши съвпад с негов У6. Възможно е да бъде извикан от шефа и да му бъде възложена работа, но без постоянно назначение. Дано греша!

« Отговор #869 -: Септември 29, 2012, 04:04:44 pm »
Здравейте,как мислите,какво е значението на ретро нептун и луната в 12 дом в този хорар?Въпросът ми беше ще имам ли успех на предстоящия конкурс за работа

Ти си Юпитер - заточен по знак, на  IC. Не изглеждаш уверена в способностите си. Но Луната ще тригонира Юпитер (У1 и У10), което би трябвало да означава, че ще имаш успех. Успех!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #870 -: Септември 29, 2012, 04:08:13 pm »
Благодаря много за отговора,аз риби ги свързвам най-вече с нептун и затова питах за него

*

Papy

• 4343
« Отговор #871 -: Септември 29, 2012, 04:08:50 pm »
Мирабела-при акрукс-ако тя задава въпроса, човекът не е ли по 7-ми?

« Отговор #872 -: Септември 29, 2012, 04:15:51 pm »
И аз това си мисля.
При Луна в сходяща квадратура с У7 Юпитер и липсващ аспект с неговия У10 Марс отговорът би трябвало да бъде отрицателен. Но пък Луна ще тригонира Марс. Имаме едно твърдо "не", едно "да" и едно по средата (квадратурата все пак е аспект, връзка). Така отговорът ми пак става като в предния вариант - ще получи предложение за работа, която ще откаже или няма да изпълнява дълго време.
Последно. АС е твърде ранен, както е отбелязала Акрукс. Бившият шеф вероятно още не е получил поръчката, за която му е обещал да го извика. Ако Марс е шефът му, то би трябвало да спази дадената дума - нали Марс е тронов.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #873 -: Септември 29, 2012, 04:38:33 pm »
На човек, когато му "тръгне"- "върви". Имам да получавам пари от работодател, който си измисля причини да не го направи. Въпросът ми е" "Ще си получа ли от Х. /името на фирмата/ изработените от мен пари? /без да стигам до дело/ :angry:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #874 -: Септември 29, 2012, 09:14:49 pm »
Благодаря за отговора,конкурса не е свързан с чужденци.Мисля че този път ще се получи  :blink: :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #875 -: Септември 29, 2012, 10:20:21 pm »
Благодаря за отговора,конкурса не е свързан с чужденци.Мисля че този път ще се получи  :blink: :blink:
Нека да ти се получи, разбира се, не желая обратното, след като не съм дала положителен отговор на 100%, само съм разгледала картата и предстоящи аспекти, а 9дом освен чужденци и чужбина е висши учебни заведения, юридически инстанции, а също 3 дом на отсрещната страна- с предстоящ квадрат едва ли ще протече гладко комуникацията ви, общуването между вас, дори да не е очи в очи
 И все пак със сигурност в тази работа има или предстои усвояване на пари по европейски проект, за което може и да не знаеш, след като работодателите са българи
Този анализ е за самия конкурс,нали?

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #876 -: Септември 29, 2012, 10:42:40 pm »
Да,въпросът беше за успех на конкурса.Просто се замислих дали анализът е за самото провеждане на конкурса или и за работата ако успея

*

Mia21

• 2502
« Отговор #877 -: Септември 30, 2012, 01:45:17 pm »
Благодаря, Акрукс! Със сигурност ще дам обратна връзка по моя казус.  ;)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #878 -: Октомври 03, 2012, 06:43:55 pm »
Да напусна ли работа 03.10 18,50 часа Б-с

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #879 -: Октомври 03, 2012, 08:13:03 pm »
Ще бъда благодарна ако дадете своето мнение относно следния хорар:
 Да приеме ли майка ми работата в общината?