Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315856 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #980 -: Ноември 10, 2012, 09:34:54 pm »
 :) Ще се обадят ли от радиото, че са ме одобрили да започна обучение?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #981 -: Ноември 12, 2012, 11:10:52 am »
;D ;D ;D

Въпросът е - Ще остана ли без работа?
За помощ може да ползвате транзитите ми при затъмнението след два дни.

Ще съм благодарна за отговори  :-[ :-[ :-[
Луната е извършила опозиция с Уран в 10д, а Уран е У9- това е 4-ти дом, броено от 6-ти, краят на работата, а щом си на работа в момента на задаване на въпроса, то не предстои да я загубиш, аспектът е отминал.
Луната У1 е в хармоничен предстоящ аспект с Юпитер У6, У10, тъй че няма да останеш без работа, може да имаш известни затруднения, понеже Юпитер е заточен в близнаци и ретрограден до края на януари
Последният аспект на Луната е също хармоничен- тригон с Марс в 6д на работата, което показва положително развитие на въпроса.
:kissd: много ти благодаря!!!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

aiofe

• 42
« Отговор #982 -: Ноември 12, 2012, 10:18:38 pm »
Ще сменя ли работата си? благодаря предварително!

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #983 -: Ноември 13, 2012, 02:22:40 pm »
здравейте,
ще започне ли приятелката ми ,работата която иска?
така се е вманиачила,4е е готова да прилага и нечестни средства и да ползва връзки за конкурса...това ме натъжава,защото не я познавах в такава светлина на жена която не подбира средства,за да стигне до целта :-\
и искрено се надявам да започне ,одобрена по етапния ред..за да не се налага да измества някой,който е спечелил честно..не харесвам такива хора,но ето че и в моя кръг имало такива-всичко,на всяка цена :angry:
часът за въпроса е избран от нея
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

Papy

• 4343
« Отговор #984 -: Ноември 13, 2012, 03:17:40 pm »
Понеже и на мен не ми хареса у5 какви ще ги свърши, помолих в началото да ми бъдат давани отделни задачи, един вид да се явя по 6-ти :)
Проектът е дълъг, парите са в неясно бъдеще, но пък след 6 месеца мога да очаквам много добра плата-ако се потрудим подобаващо :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #985 -: Ноември 13, 2012, 03:40:03 pm »
Да-разбрах те
Не-избрах вариант 2, с условие-в началото да съм подчинен, т.е.-да не нося отговорност за бизнес решения, че да не омацам нещо, човек трябва да е реалист :)
Аз затова казах, че ще си сърбам попарата

*

Papy

• 4343
« Отговор #986 -: Ноември 13, 2012, 04:26:47 pm »
Тоя ретро уран като се обърне няма ли да съвпадне с луната, която пък евентуално не е ли у10? Малко наизуст, че без карта

А за работата-винаги е по-добре да храниш себе си, отколкото себе си+шефа си, стига да ти стиска, и да можеш да си позволиш някакво време без приход

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #987 -: Ноември 14, 2012, 12:47:03 pm »
:) Ще се обадят ли от радиото, че са ме одобрили да започна обучение?
Луната У1 в 3д на комуникцията, интервюто, обучението в хармоничен предстоящ аспект с техния У3 и с твоя У6, би трябвало да се обадят и да започнеш работа, още повече последният аспект на Луната е положителен
Малко късния Асц  би могло да означава, че работата ще е временна или задълженията ще се различават от първоначално описаните, но по-късно да се окаже, че независимо от тези промени въпросната работа може да се превърне в повратен момент към нещо по-добро!

"Здравейте,

Благодарим Ви за участието в конкурса за радио новинар. Вие сте сред избраните след първия етап.

Обявената свободна позиция е за радио "Веселина". Ако имате интерес да продължите участието си в кастинга, моля, изпратете на мейл ********* вариант за 2-минутна информационна емисия, съобразен с профила на радиостанцията.

Очакваме текста Ви до 20:00 ч. на 16 ноември.

При одобрение от наша страна ще получите мейл за уточняване на дата и час за пробно прослушване.

Поздрави от екипа на BSS media group.

Отдел „Човешки ресурси“
BSS media group
The Voice, Magic FM,
Витоша, Веселина, Новинар""

Получих това на пощата... Нямам идея какво трябва да правя?!  :o Да подбера новини за емисия ли? Не разбирам...  :'(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #988 -: Ноември 14, 2012, 01:03:07 pm »
Получих това на пощата... Нямам идея какво трябва да правя?!  :o Да подбера новини за емисия ли? Не разбирам...  :'(

Вероятно трябва да направиш двуминутен аудиозапис на предварително подбрана тема за новинарска емиция от теб с цел да проверят първоначално твоите говорни възможности - като дикция, правоговор и прочие .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #989 -: Ноември 14, 2012, 01:04:43 pm »
Честито!

Добре де, като кандидатства за тази позиция, не беше ли наясно какво точно ще правиш?

Можеш да проучиш какъв тип новини се излъчват от тази радиостанция и съобразно това да подбереш нещо интересно. Само че не разбрах в какъв формат ти го искат - писмена разработка или аудио? Ти за говорителка ли кандидатстваш?

Също така можеш любезно да им отговориш, като благодариш за проявения интерес към твоята кандидатура и междувременно да уточниш формата на информационната емисия. Струва ми се, че да запишеш гласа си в аудиоформат (във вид на кратка новинарска емисия) би било доста удачен вариант, но не знам техните изисквания какви са. ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #990 -: Ноември 14, 2012, 01:45:20 pm »

Очакваме текста Ви до 20:00 ч. на 16 ноември.

При одобрение от наша страна ще получите мейл за уточняване на дата и час за пробно прослушване.

Да, нещо такова. Радио Веселина е поп фолк радио. Избираш някой изпълнител от този жанр, който има актуална песен или нещо друго интересно около него към момента и ги представяш в рамките на две минути. Предполагам искат аудио запис по избрана от теб тема съобразена с профила на радиото, а не само текст, но нищо не пречи да попиташ за уточнение.
« Последна редакция: Ноември 14, 2012, 02:02:37 pm от Asol »

« Отговор #991 -: Ноември 14, 2012, 05:21:10 pm »
То е написано какво се иска. Пише "Очакваме текста Ви до..." и "При одобрение от наша страна ще получите мейл за уточняване на дата и час за пробно прослушване".
Пускаш Веселина, ориентираш се какви теми са застъпени в програмната схема (Асол правилно е отбелязала за чалгата) и пишеш на Word текст за приблизително 2-минутен запис.
http://radioveselina.bg
С нещо като ВИП Зона можеш да се пробваш, например. Преди излъчваха новини на кръгъл час, но като гледам, сега нямат.

Това Веселина беше пловдивско радио преди години. Кога го изкупиха и него? ;D

« Отговор #992 -: Ноември 15, 2012, 11:49:57 am »
Здравейте, някой може ли да погледне картата. Въпросът ми е: "Ще си намеря ли скоро работа?". Предварително благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #993 -: Ноември 15, 2012, 11:54:25 am »
Нещата могат да претърпят известно забавяне или да се наложи корекция в типа дейност/работа, към който си се насочила. Но ми се струва, че отнякъде ненадейно може да изскочи заек - чрез стар познат, бивш колега, човек от обкръжението... Може приятелка или някоя жена да се окаже полезна в тази насока, но и ти бъди по-активна. Успех!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #994 -: Ноември 15, 2012, 11:59:01 am »
Благодаря Lillie :)

« Отговор #995 -: Ноември 15, 2012, 12:53:16 pm »
По хорара на Ивана. Мисля, че да - Луната (втори сигнификатор на питащата) ще съвпадне с управителя на работата Марс. Съвпадът ще се случи в последния градус на Стрелец (мутабелен знак), който е нестабилен - може би по-скоро става дума за временна работа или временно заемане на някаква длъжност. Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #996 -: Ноември 15, 2012, 05:21:54 pm »
Здравейте, някой може ли да погледне картата. Въпросът ми е: "Ще си намеря ли скоро работа?". Предварително благодаря.

Няма да стане до 1 месец. След и месец попитай отново.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #997 -: Ноември 15, 2012, 08:15:26 pm »
Момичета, имам голяма нужда от помощ. Хорарът ми е зададен на 15.11.2012 в 19,36ч в гр. Варна -"Добре ли е да напусна тази работа?". Засега няма да разказвам повече, но тепърва ще се допитвам до сърцето и интуицията си. Моля ви, помогнете ми с астро мнение по този хорар. Благодаря ви, момичета!
« Последна редакция: Ноември 15, 2012, 10:11:11 pm от koral »

*

abroad

• 2187
« Отговор #998 -: Ноември 15, 2012, 09:15:44 pm »
Koral, като начало, вземи изтрий този линк, защото така публикуван дава достъп до всичките ти лични данни
можеш да запаметиш картата на твърдия диск, след което просто да я поставиш като прикачен файл за по-лесно, с достъпната за целта опция на сайта

трудно може да се отговори еднозначно на поставения от теб въпрос, не е ясно какво е добре за теб, с оглед на което:

- не става ясно, дали имаш друга алтернатива, ако напуснеш тази работа - според хорарната карта е възможно да ти се отвори такава, но все пак това е само една часова карта, нищо повече, а въпросът е сериозен, ако касае оцеляване;
 - обследвайки сигнификатора Луна (твой и хорарен) и положението и по дом, вероятно е силно да те вълнува именно темата на поставения въпрос. От друга страна сходящите аспекти загатват за любовен отенък на питането, което обърква работа с емоции, последното не особено добър съветник при вземане на решения;

според моментната карта по всичко изглежда работата да ти подхожда и да ти допада, в тоя ред на мисли, каква е същността на въпроса

*

Papy

• 4343
« Отговор #999 -: Ноември 15, 2012, 09:55:04 pm »
Трия тука-грешка
« Последна редакция: Ноември 15, 2012, 10:59:16 pm от Papy »