Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315842 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1200 -: Март 13, 2013, 12:49:26 am »
Нaистинa съжaлявaм,грешкaтa нaистинa е глупaвa и неволнa,не съм перфектнa в прaвилното изписвaне и построявaне нa изречениятa,но... ;) желaя ви лекa и спокойнa вечер

Изобщо спри да се извиняваш... :blink: Защото никой не е перфектен. Тук има хора , които пишат само с малки букви..,хора, които пишат на латиница...,хора, които не могат да изразят онова, което мислят...Хора..,всякакви..,но все пак хора.
 ;D Хубава вечер и на теб...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #1201 -: Март 13, 2013, 09:05:43 am »
Граматическа или стилистична грешка... :rolleyes:?!

Толкова съвършенство..,че човек да се чуди къде е... :rolf: :rolf:

Това някакъв намек към мен ли беше?
Ти като майка трябва още повече и от мен да искаш младите да пишат добре
Айде, старите-каквото научили-научили
Някои от тия деца тука утре може да ни управляват, нали се сещаш

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1202 -: Март 13, 2013, 09:05:58 am »
Янита, имаш ли добра физическа подготовка?

Навремето и мен една приятелка /служител в МВР/ ме навиваше да кандидатствам, но за това се полага специален изпит, задължително е да покриеш и определени нормативи за физическа издръжливост.

Сещам се, че тогава ме беше ударил електрон в главата и търсех работа с повече адреналин...

Стига да не си решила да кандидатстваш за работа на някое гише, де.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1203 -: Март 13, 2013, 09:12:03 am »
 :blink:
И аз едно време направо бях започнала да се подготвям за школата в Симеоново-иска се покриване на опред нормативи
Баща ми не даде
Чудя се дали ми е късно :)))

« Отговор #1204 -: Март 13, 2013, 11:21:48 am »
Lillie нямaм добрa физическa подготовкa,понеже до сегa не съм и мислилa,че ще ми бъде необходимa,но стрaшно много съм се мотивирaлa и не мисля дa се откaжa днес тренирaх достa усилено и ще опитвaм всеки ден и нa всеки конкурс докaто не успея   :-[ Пък и aз вярвaм в съдбaтa и си мисля,че с мaлко повече късмет ще се спрaвя дори дa не е от първият път .Може дa ви прозвучи достa сaмоуверено,но нищо лесно нямa и aко ни липсвa вярa и увереност нямa кaк дa успеем дa си пробием път.Много е трудно дa се клaсирa женa или момиче нa тези конкурси ,зaщото нa всички е известно ,че мъжете сa по-издръжливи физически ...  :(
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1205 -: Март 13, 2013, 12:14:25 pm »
където в една серия полицайка заключи с белезници един за леглото и му потроши палката от бой  ;D
:o :o :o :o :o :o

« Отговор #1206 -: Март 13, 2013, 12:28:37 pm »
Papy мисля,че до 40 годишнa възрaст може дa бъдaт кaндидaтите ,които се явявaт нa конкурсa зa длъжност - полицaй
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Papy

• 4343
« Отговор #1207 -: Март 13, 2013, 12:55:00 pm »
Papy мисля,че до 40 годишнa възрaст може дa бъдaт кaндидaтите ,които се явявaт нa конкурсa зa длъжност - полицaй

:))) имам време
Гаджето ще е в потрес

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1208 -: Март 13, 2013, 12:57:58 pm »
Явно с вида си им палят въображението на вълна "Записките на червените обувки"

И мен ме кефят униформени жени, започвам да си фантазирам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1209 -: Март 14, 2013, 06:43:12 pm »
Привет дами,
имам въпрос  но луната е без курс :-[
така и така си направих карта, ще ви я кача  :blink:
Малко разяснения, принципно при нас м.Април се изплащат бонуси на служителите, та въпросчето ми е:
Ще получа ли бонус през Април?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1210 -: Март 15, 2013, 07:24:59 am »
Привет дами,
имам въпрос  но луната е без курс :-[
така и така си направих карта, ще ви я кача  :blink:
Малко разяснения, принципно при нас м.Април се изплащат бонуси на служителите, та въпросчето ми е:
Ще получа ли бонус през Април?
Луната е без курс, но се намира в 8д и управлява 4-ти от 8-ми дом- интересува те крайното развитие относно чуждите пари, в случая бонусите- мисля, че няма да ги получиш- Луната ще извърши квадрат с К5, това е 4-ти от 2-ри, крайното развитие относно получаването на пари за теб. Дано да греша и получиш кинтите!
Дано, може ли да задам пак въпроса като луната сега е без курс, или няма смисъл?

« Отговор #1211 -: Март 15, 2013, 08:52:56 pm »
Благодаря за отговорите! Състоянието на фирмата и приходите към нея не би трябвало да се отразяват на моята касичка, тъй като заплатата ми идва от друго място, но за да си я получа, трябва да мине през сметката на фирмата (шибани европейски програми). Съмненията ми са да не би да съм финансирал нещо без да искам (така де, за благото на фирмата) и сега се чудя как да накарам организма си да произвежда хлорофил, че да започна да фотосинтезирам...
Не, както писах работодателят ти не е получил парите- Венера У8 за работодателя (фирмата) в разходящ квадрат с Юпитер съУ1 за него. Венера У8 в негов 12д- това са чуждите пари, т.е. тези, които идват по европейските програми през фирмата са скрити за него.
 Венера У8 е изгоряла от Слънцето У12 в 12д- тайните врагове на работодателя ти, негов висшестоящ му създава проблеми, но Венера У8 няма да довърши съвпада със Слънцето, така че няма да изгори окончателно с парите.
Както писах в предишния коментар ще ги получиш, но с известно забавяне, например на 28 март...

Още веднъж сърдечно благодаря! Парите си получих на 13-ти, но не беше това, което очаквах. Надявам се следващия месец да нямам подобни проблеми.  :-\
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1212 -: Март 15, 2013, 09:13:19 pm »
Дано, може ли да задам пак въпроса като луната сега е без курс, или няма смисъл?
За мен няма смисъл- ще е нагласена работа вече, от личен опит- също съм изчаквала да отмине периода на Луна без курс, за да задам въпрос, като предварително съм знаела нейния положителен последен аспект и в крайна сметка пак хорарът не ми е гарантирал положителен отговор.  :blink:
Като искаш задай въпроса си в темата Таро- картите може да са по-благосклонни от звездите по отношение на очакваните бонуси. Има и нещо друго- въпросът ти е за изплащане на бонуси през април, хорарът дава отрицателен отговор, защото е възможно да ви ги изплатят в началото на май, преди Великден например.
Добре, няма да го завадам пак, но искам да вметна,че бонусите се изчисляват на база изпълнени цели от миналата година и незнам дали трябва да се разглеждат като чужди пари, защото зад тях са постигнати някакви резултати.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1213 -: Март 15, 2013, 10:33:19 pm »
Извинявам се за лаишкия въпрос - заплатата в хорара по кой дом се разглежда, втори или осми?

И въобще всякакви премии, бонуси, хонорари, които получаваме?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1214 -: Март 15, 2013, 10:54:36 pm »
За мен всичко заработено е по 11-тия дом. Вторият са средствата, с които разполагаме, 8-мият - средствата на другите, партньорите ни, също и дълговете ни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1215 -: Март 15, 2013, 10:56:10 pm »
За мен всичко заработено е по 11-тия дом.

Имаш предвид в хорарни карти, нали?

Всъщност класиците /ако не греша/ нищо добро по 8 дом не разглеждат - нито пари, нито секс, нито бременност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1216 -: Март 15, 2013, 11:01:53 pm »
Не само. Единадесети дом си е доста паричен дом във ведическата астрология. В западната сякаш дават превес на групите и приятелите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1217 -: Март 15, 2013, 11:03:32 pm »
За ведическата знам, въпросът ми беше за хорара. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1218 -: Март 15, 2013, 11:10:12 pm »
Знам, че знаеш. ;D Шегувам се само.

Ето това казусче търсих - http://astropro.ru/?p=frum&id=952. Това беше първата карта (хорар) за заплащане, която четох преди около 2 години.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1219 -: Март 15, 2013, 11:23:10 pm »
За мен всичко заработено е по 11-тия дом. Вторият са средствата, с които разполагаме, 8-мият - средствата на другите, партньорите ни, също и дълговете ни.
Хей, Мирабеллка, отдавна не си ми коментирала хорарните въпроси...
Какво мислиш за бонуса ми?