Ето,качвам я пак.
И аз мисля,че по-скоро ще останеш на старата работа.Луна без курс означава, че нищо няма да се случи,асц. е сравнително ранен,в близките месеци няма да има достатъчно натрупан потенциал за да се развие тази идея с новата работа.
По-важно ,обаче е друго-твоят у-л венера идва от екзалтация в риби в 6 дом-сегашна работа, и току-що е навлязла в заточение-слабост в аргументите ти по въпроса. Отива към изгаряне от слънцето,което си значи-липса на обективност, неправилно оценяване на ситуацията от твоя страна. И освен това изгарянето е от слънцето,което "завежда"11дом-новата работа. Мен ако питаш,стой си там, засега. По картата изглежда,че имаш намалени, или по принцип недостатъчни приходи от сегашната работа, знаеш че можеш повече и ти е нужна по-достойна оценка на професионализма ти-луна в лъв.За съжаление ретроградният сатурн ще задържи ситуацията със заплащането по този начин и това е отдавна така при теб.Но е някакъв вид сигурност в сравнение с ново начинание, поне засега. Предстоят леки промени в условията на труд, премествания, и словесни спорове, но това не е във връзка с питаното.