Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315364 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1580 -: Октомври 29, 2013, 06:13:00 am »
Предстои ли ми смяна на работата?

приложената карта не се вижда

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1581 -: Октомври 29, 2013, 06:38:17 am »
Снощи ми се обади една жена, при която бях ходила на интервю да ме пита какво мисля по предложението и. казах и че не ме удовлетворява предложеното заплащане и тя каза, че щяла да помисли и по смята и да звънне.

Ако ми предложи исканото да отида ли там?
по картата излиза, че няма да ти се обади и даде парите, които искаш- Луната У2, у3 за теб в сходящ квадрат със Сатурн У2, У3 за нея

Благодаря ти, тия дни ще се разбере.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1582 -: Октомври 29, 2013, 11:44:42 am »
Преди малко зададох следния въпрос:
Ще имам ли догодина (до края на следв. година) промяна в службата и евентуално промяна в длъжността?

29.10.2013, 12.35 ч, Варна

Интересен е точният съвпад на екзалтирал Юпитер с ДС - може би евентуалната промяна зависи от други хора, от някакви обстоятелства? По принцип си харесвам работата, но никак не ми допада обстановката, в която я върша. Става все по-изнервящо, а когато се увеличи и натоварването, съвсем ще изпуша тук.

Още миналата година шефът придоби туристическа агенция, сега стои замразена, но вече узряват идеи във връзка с нейното стартиране. Всичко зависи от това дали основната фирма ще има клиенти, колко и какви. Та се чудя дали ще ме прехвърли там, евентуално в друг офис или на друга длъжност. По принцип в сегашната ми работа няма конфликтна обстановка, но някои забравят, че тук не сме Радио Варна. :)) За съжаление манталитетът на хората не се променя.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1583 -: Октомври 29, 2013, 12:04:04 pm »
Дано си прав - вече усещам, че имам нужда от промяна.
Иначе всичко е перфектно тук, единствено се дразня от обстановката, която не винаги позволява качествено да си върша работата. А шефът след мен чете всичко, целия контент - мен ме проверяват и по качество, а не само колко и каква работа съм свършила. И как да му кажа, че грешки понякога допускам поради невъзможност за концентрация в такава обстановка? На двете лаладжийки никой не им прави качествен контрол, в случая съм най-прецакана.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1584 -: Октомври 29, 2013, 09:17:48 pm »
Снощи ми се обади една жена, при която бях ходила на интервю да ме пита какво мисля по предложението и. казах и че не ме удовлетворява предложеното заплащане и тя каза, че щяла да помисли и по смята и да звънне.

Ако ми предложи исканото да отида ли там?
по картата излиза, че няма да ти се обади и даде парите, които искаш- Луната У2, у3 за теб в сходящ квадрат със Сатурн У2, У3 за нея
Obadi se i kaza ok za parite,  a kartata govori dgugo -idei?

Благодаря ти, тия дни ще се разбере.

« Отговор #1585 -: Октомври 30, 2013, 05:51:09 am »

Предстои ли ми смяна на работата?

Смяна не, но може да започнеш работа на още едно място за повече пари, понеже виждам, че от това имаш нужда

:72: Огромно благодаря за помощта!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1586 -: Октомври 30, 2013, 07:53:44 am »
Работя, да! И отдавна искам да си сменя работата.
Аз, макар и с минимални познания по хорарна астрология, също си отговорих, че няма да отида, но тъй като ти каза, че няма да се обади и предложи исканата заплата и затова попитах защо така се получи. А си права, че въпроса не беше за обаждането.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1587 -: Октомври 30, 2013, 03:01:21 pm »
Мдам, явно ще е така. Колкото повече мисля.

*

elif

• 48
« Отговор #1588 -: Ноември 08, 2013, 09:34:10 pm »
Здравейте!
Трябва ми нова работа. Дали ще започна такава през следващите 3 месеца?
Благодаря за коментарите по картата.

*

elif

• 48
« Отговор #1589 -: Ноември 14, 2013, 10:14:05 am »
Здравейте!
Трябва ми нова работа. Дали ще започна такава през следващите 3 месеца?
Благодаря за коментарите по картата.

Дали някой би споделил мнение и по този хорар?  :unsure:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1590 -: Ноември 14, 2013, 11:51:59 am »
Здравейте, напоследък тъкмо почнаха да се стабилизират приходите ми на работа и сега пак е застой и се притеснявам.
Ще потръгнат ли приходите в студиото ми? Ще се подобрят ли нещата финансово... да припомня, че имам студио за татуировки, в което сама работя. Имам и няколко идеи за реклама, но ми трябват пари да вложа.

Предполагам Луната във втори дом се "тревожи" за финансите ми, че е и управител на 6ти, работата? Последен аспект на Луна е квадрат с Юпитер (упр. на 10ти в 6ти) това май не е е добър знак
« Последна редакция: Ноември 14, 2013, 11:58:27 am от Freya »

« Отговор #1591 -: Ноември 14, 2013, 01:04:53 pm »
Не знам дали картата е радикална с толкова ранен АС. Плюс Нептун в съвпад с АС. Информацията, с която разполагаш към момента на задаване на въпорса, може да не е достоверна.
Ако приемем, че действително Риби стоят на АС, ти си под управлението на Юпитер. Заради ретроградността му мисля, че можеш да промениш настоящите си желания и/или намерения по време на развитието на въпроса, което предстои тепърва да се случи (ранният АС). Луната ще квадратира Юпитер. Сякаш не изглежда развитието на въпроса да бъде в твоя полза или да протече гладко.
Но с този ранен АС по-добре е да не се наемам изобщо да тълкувам картата.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1592 -: Ноември 14, 2013, 03:05:57 pm »
Засега може да имаш известни финансови затруднения, но впоследствие положението ще се подобри, тъй като Меркурий У8 ще направи тригон с Юпитер У2 и съвпад със Сатурн У1.
Мерси Веско

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #1593 -: Ноември 20, 2013, 12:37:20 pm »
Здравейте,ще започна ли работа до Февруари 2014г. ?

« Отговор #1594 -: Ноември 20, 2013, 02:30:33 pm »
Веско, съжалявам много. Надявах се, че квадратът Луна/Юпитер няма да стигне чак дотам.
Ако мога да си позволя да ти дам съвет - търси си работа по специалността. Доколкото знам, имаш хубава специалност. Ако не можеш на пълен работен ден, търси на половинка. Желаeм ти успех, знаеш. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1595 -: Ноември 20, 2013, 07:52:23 pm »
Весо, един неастрологичен съвет, надявам се да съм ти полезна.  :blink:

Напоследък в България все повече навлиза и се развива аутосорсингът. Защо да не пробваш и в тази насока? Не можеш ли да работиш за някоя компания дистанционно?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1596 -: Ноември 20, 2013, 08:05:24 pm »
Outsourcing ли имаш предвид? Един комшия работи за чуждестранна компания (май) дистанционно от дома си. Получава поръчки по доставчик. Той е програмист.

« Отговор #1597 -: Ноември 20, 2013, 08:07:59 pm »
Като стана фалът, стане. Дотогава ще си изработил първата заплата (или поръчка) и с парите ще си купиш нов лаптоп.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1598 -: Ноември 20, 2013, 08:08:44 pm »
Outsourcing ли имаш предвид?

Да, това имах предвид, май съм сбъркала с произношението, мразя ги тия чуждици.  ;D

Като стана фалът, стане. Дотогава ще си изработил първата заплата (или поръчка) и с парите ще си купиш нов лаптоп.

Точно така - хиляда лева за нов лаптоп нищо не са на фона на парите, които може да заработи. Програмистите изкарват доста добре, но зависи за каква компания работиш. Може да се вземе и нов лаптоп на изплащане.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1599 -: Ноември 22, 2013, 10:20:22 am »
Здравейте преди време кандидатствах за община Варна за проект "BS TOURISM NET" за технически секретар!Излязоха списъци по 1 човек за Ръководител на проекта; Финансов ръководител; административен ръководител; за координатор и за технически секретар няма изнесени списъци което е странно!Та въпроса ми е ще излезе ли списък за технически секретар ще бъда ли в този списък и ще ме вземат ли на работа!Родена съм на 27.10.1981г 9:03ч!Сега часът е 11:03 гр Варна! Аспектите които виждам аз са Луна Секстил Марс; Луна съвпад Юпитер; Марс секстил Юпитер; Венера секстил Сатурн;Слънце Квадратура Нептун; Меркурий Секстил Плутон; Уран Квадратура Плутон; Венера Секстил МС;Юпитер Тригон МС;Юпитер Съвпад МС; Луна Опозиция Асцедент; Марс Тригон Асцедент; Юпитер опозиция Асцедент!Правилно ли виждам аспектите и при хорарен хороскоп какво значение имат!В наталната ми карта Юпитер ми е в 10 ти дом Господар на 10-ти дом ми е Меркурий Меркурйй също се намира в 10-ти дом!Благодаря за отговора!