Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316766 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1720 -: Февруари 07, 2014, 01:35:13 pm »
Може ли и аз един въпрос за моята работа:

"Да си търся ли нова работа или да се приспособявам към настоящата?

за сега оставаш тук- но оставането е временно- предполагам, че до края на годината ще си на нова място..предстои смяна, но няма да е в близките месеци ;)

иииии, зикову - едвам издържам ..... аз съм финансово лице, а трябва да се занимавам с преводи и пъблик рилейшънс .... заради хляба и заплатата ....

Благодаря де, тя забележката е щото съм много емоционална - имам си воден голям тригон :) и в него участва и Нептунчо :)  - малиййй, направо ме избива на ....

при мен е обратно! ха!е, кой каквото си няма ;)

зикову, а дали си показва, дали сама трябва да търся, или примерно ще получа някакво предложение :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1721 -: Февруари 07, 2014, 01:39:35 pm »
мисля, че ще се получат от самосебе си нещата- има вероятност да си работила същото или нещо подобно и преди, или от преди да познаваш човека, който ще те свърже или ще ти отвори възможностите- но е още много рано да се каже- след 2-3 месеца питай пак ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #1722 -: Февруари 07, 2014, 01:53:17 pm »
мисля, че ще се получат от самосебе си нещата- има вероятност да си работила същото или нещо подобно и преди, или от преди да познаваш човека, който ще те свърже или ще ти отвори възможностите- но е още много рано да се каже- след 2-3 месеца питай пак ;)

ок, благодаря, ще питам, ще питам .... април-май :)

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1723 -: Февруари 07, 2014, 04:12:04 pm »
Може ли малко помощ  :-[ Съпругът ми има намерение да пътува по работа на 17,02,2014 до Истанбул. Въпросът е "Ще бъде ли успешна бизнес срещата"? Часът е 10ч
Аз се опитах да интерпретирам сама събитията, но Сатурн е в 7-ми дом (нали ми е съпруг и това е негов първи), а от това, което съм чела Сатурн в 7-ми дом не давал инфо.. И не съм сигурна това пътуване си мисля, че е по 3-ти дом  :-\
Качвам картата.
Предварително благодаря на отзовалите се.
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #1724 -: Февруари 07, 2014, 10:02:25 pm »
Марела и Венера- в следващите 3 месеци не мисля, че ще има големи промени в текущите служебни ситуации

ОВ ,Зикову мен ме уволниха :(
Но се надявам да е всяко зло за добро:)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1725 -: Февруари 08, 2014, 07:20:00 am »
Помогнете ми с този хорар. Въпросът е, ще си намеря ли постоянна и добре платена работа скоро? Имам две допълнителни на хонорар, при които ангажиментите и плащанията не са редовни и понякога увисвам за дълго. И допълнително, може ли да се види дали работата ще е административна, както ми се иска, или пак ще е психологическа, особено с деца? И още, аз ли да я търся (това не работи при мен) или пак тя ще ме намери сама? И последно, ще се чувствам ли удовлетворена? Като гледам сама картата, мисля че ще имам работа, но за другите неща не мога да си отговоря.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #1726 -: Февруари 08, 2014, 08:34:58 am »
Предстои ли ми смяна на работата?

приложената карта не се вижда

И по този хорар да напиша,че напуснах работа. ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1727 -: Февруари 08, 2014, 06:28:27 pm »
Марела и Венера- в следващите 3 месеци не мисля, че ще има големи промени в текущите служебни ситуации

Гледах ти пак картата, не излиза да си заплашена. Възможно е да съм объркала сигнификацията на домовете (заради начина по който си питала- трябвало е да гледам друг дом....но пак ми се струва,че трябва да се гледа не само дома на уволнението ами и на самата работна атмосфера)

Има ли как да те възстановят на работа?Възможно ли е нещо да се случи и да те въстановят на тази работа? Ти си добра в нея. Учудена съм

Колега/жка  на който вярваш и много харесваш си е измил ръцете с теб. Забили са ти ножа, НО според мен е възможно случая да се изясни. Шефовете те харесват.
« Последна редакция: Февруари 08, 2014, 06:35:04 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1728 -: Февруари 08, 2014, 06:35:41 pm »
Мунлайт- в такъв случй ще вземеш ли парите в скоро време- би трябвало да ги вземеш. :rolleyes:

« Отговор #1729 -: Февруари 08, 2014, 06:38:34 pm »

Гледах ти пак картата, не излиза да си заплашена. Възможно е да съм объркала сигнификацията на домовете (заради начина по който си питала- трябвало е да гледам друг дом....но пак ми се струва,че трябва да се гледа не само дома на уволнението ами и на самата работна атмосфера)

Има ли как да те възстановят на работа?Възможно ли е нещо да се случи и да те въстановят на тази работа? Ти си добра в нея. Учудена съм

Колега/жка  на който вярваш и много харесваш си е измил ръцете с теб. Забили са ти ножа, НО според мен е възможно случая да се изясни. Шефовете те харесват много. Според мен е възможно тук да има изясняване.
Не знам ....уволниха ме по критерий възраст и то точно най големия шеф не е доволен
Искал млади и свжи лица,работех на публично място....Майната им,сега мисля да заминавам в чужбина....писна.  ми да им треперя там днес доволни утре недоволни.Но  каквото и да стане като развитие по въпроса ще ти дам пак ОВ.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1730 -: Февруари 08, 2014, 06:41:11 pm »
марела изчакай още малко тук за ОВ.......

« Отговор #1731 -: Февруари 08, 2014, 06:49:38 pm »
марела изчакай още малко тук за ОВ.......
Не те разбрах? Да не заминавам ? Аз се готвя след около месец да замина,ако има развитие по този въпрос ще ти пиша ,където и да съм има нет :) все пак :) :) :)

« Отговор #1732 -: Февруари 08, 2014, 08:04:44 pm »
До 3 месеца ще сменя ли работата си?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1733 -: Февруари 08, 2014, 08:24:14 pm »
Може ли малко помощ  :-[ Съпругът ми има намерение да пътува по работа на 17,02,2014 до Истанбул. Въпросът е "Ще бъде ли успешна бизнес срещата"? Часът е 10ч
Аз се опитах да интерпретирам сама събитията, но Сатурн е в 7-ми дом (нали ми е съпруг и това е негов първи), а от това, което съм чела Сатурн в 7-ми дом не давал инфо.. И не съм сигурна това пътуване си мисля, че е по 3-ти дом  :-\
Качвам картата.
Предварително благодаря на отзовалите се.

Каква е тази карта ?ако е питана тези дни луната трябва да е другаде

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1734 -: Февруари 08, 2014, 08:31:55 pm »
До 3 месеца ще сменя ли работата си?

Като че ли се очертават някакви възможности,би трябвало да има движение но за изхода е все още рано да се каже
« Последна редакция: Февруари 10, 2014, 10:57:34 am от zikovu »

« Отговор #1735 -: Февруари 08, 2014, 08:41:26 pm »
Може ли след 1 месец да пусна нов хорар или трябва да изчакам да минат 3 месеца?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1736 -: Февруари 08, 2014, 08:52:08 pm »
Може да, нещата може би ще са добили повече яснота

« Отговор #1737 -: Февруари 09, 2014, 09:15:54 am »
Ще успея ли да започна работа (тук в бг) до месец,при заплата не по-малка от тази която получавах до сега?Че това дето гледах в джобса ме отчая тотално:(

« Отговор #1738 -: Февруари 09, 2014, 09:18:44 am »
Да знаете че има някаква атака към сайта и не може да се отвори,аз през 3 сайта се добрах до тук.Гугъл твърди че в сайта ще прецака компютъра ви :) Моя още е цял

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1739 -: Февруари 09, 2014, 10:23:44 am »
марела, няма да стоиш без работа спокойно, припокриват се вече въпросите- тъй като заминаване в чужбина за сега няма, работа в БГ за теб има и от предното място може да се обадят- спокойно. Ще работиш.