Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315438 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1760 -: Февруари 13, 2014, 10:46:04 pm »
Здравейте! В процес съм на търсене на нова работа, но за момента се оказва доста трудно намирането на такава.
Някой би ли могъл да погледне моя хорар? Може да се окаже, че картата не е построена както трябва понеже не съм много наясно с тези неща. Но поне опитах  ;D

Въпросът е "ще си намеря си в най-скоро време нова работа?"

Благодаря

« Отговор #1761 -: Февруари 14, 2014, 01:40:14 pm »
Здравейте, моля, ако някой има желание да помага
Ще си намеря ли работа в следващите 3-4 месеца ? По мое мнение, имам добро CV, обаждат ми се за интервюта на месец поне 2-3 пъти, а и търся работа в два големи града, и пак нищо.  :(- Благодаря ви.

« Отговор #1762 -: Февруари 15, 2014, 12:48:15 pm »
До края на седмицата М.Л.-шефката, ще ми плати ли?

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_04_kr_sedm_pari_hk.42465.34594.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

мисля, че трябва да плати

Благодаря отново,Зикову!Плащането се осъществи днес.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1763 -: Февруари 24, 2014, 10:27:36 am »
Здравейте! В процес съм на търсене на нова работа, но за момента се оказва доста трудно намирането на такава.
Някой би ли могъл да погледне моя хорар? Може да се окаже, че картата не е построена както трябва понеже не съм много наясно с тези неща. Но поне опитах  ;D

Въпросът е "ще си намеря си в най-скоро време нова работа?"

Благодаря

да, успех
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1764 -: Февруари 24, 2014, 10:30:22 am »
Здравейте, моля, ако някой има желание да помага
Ще си намеря ли работа в следващите 3-4 месеца ? По мое мнение, имам добро CV, обаждат ми се за интервюта на месец поне 2-3 пъти, а и търся работа в два големи града, и пак нищо.  :(- Благодаря ви.

следващите 3-4 месеца ще са трудни, неуспешни интервюта и проблеми с парите. Но към есента мисля, че ще има работа, много хубава работа, усепх и се зареди с търпение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1765 -: Февруари 24, 2014, 01:37:53 pm »
Датата е объркана - 2015 година си писала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1766 -: Февруари 24, 2014, 01:44:05 pm »
Lillie извинявам се за грешката си и ти благодаря 4е ми обарна внимание на нея за да я попоравя :blink:  Здравейте съпруга ми иска да започне да се занимава със земеделие ще му потръгне ли въпроса е зададен в 10:01 часа(италиаснко време на 24 февруари) . Предварително ви благодаря
« Последна редакция: Февруари 24, 2014, 01:53:29 pm от benben »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1767 -: Февруари 24, 2014, 01:56:04 pm »
Сега тоя хорар някак не особено радикален ми изглежда, освен ако не се хванем за това, че Сатурн е естествен сигнификатор на земеделието, а съпругът ти вероятно разчита на чужда подкрепа или финансиране, солидарно участие в проекта? Обаче ако разчита на партньори/съдружници, към текущия момент те не ми се струват особено надеждни и със стабилни перспективи. Дано не съм права.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1768 -: Февруари 24, 2014, 02:23:13 pm »
Благодаря ти  :blink:много Lillie  за обстоиня отговор  много си права тои иска сам да си се занимава по принцип  е  вълк единак и винаги сам си върши работата

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1769 -: Февруари 25, 2014, 08:05:50 am »
а на мен по хорара ми се струва, че го е решил и ще почне да се занимава, но предтои някаква промяна...може би ще смени онова, което иска да отглежда? Сега го мисли и по един начин- и ще го почне, но в последствие ще промени дейността си, онова, с което основно ще се занимава, не му е още ясно, скоро ще му се проясни идеята. Аз виждам да почне да се занимава. Финансовите резултати малко ще се забавят, но ще има
« Последна редакция: Февруари 25, 2014, 08:44:59 am от zikovu »

« Отговор #1770 -: Февруари 25, 2014, 04:30:13 pm »
Моми4ета   :blink: много ви благодаря за бързите то4ни и обстоини отговори вси4ко това което казахте е вярно
« Последна редакция: Февруари 26, 2014, 11:20:09 am от benben »

*

kitsa

• 20
« Отговор #1771 -: Февруари 26, 2014, 10:56:38 pm »
Здравейте,
В работата ни предстоят големи промени.
Ще ме махнат ли  през следващите 3 месеца, или ще запазя работата си?

« Отговор #1772 -: Февруари 27, 2014, 08:14:35 pm »
ПРИВЕТ,
Моля , ако някой иска  да  помогне ...  Поканиха  ме  на  работа  след  4 мес. лутане  ..  не  са  съвсем перфектни условията , но ...  Да  започна ли работа във ВП ? Ще се чувствам ли в свои води ? Или може би ще излезе и друго предложение в следващите месеци?
Благодаря ви  :-\ :-\

*

dobic

• 19
« Отговор #1773 -: Февруари 28, 2014, 02:46:38 pm »
Здравейте, ще съм благодарна , ако някой има желание да се произнесе по моя въпрос: Да звънна ли на МК ? Дали ще има резултат ? става дума за работа. С този човек сме работили в една компания, но се знаем съвсем бегло, та затова са ми притесненията / може и да не се сети...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1774 -: Февруари 28, 2014, 02:58:20 pm »
Пробвай да се свържеш с него, но крайният резултат може да не е според очакванията ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

dobic

• 19
« Отговор #1775 -: Февруари 28, 2014, 03:07:54 pm »
Благодаря ти ,Lillie, ще му звънна още днес. Ще пиша след това ...

*

dobic

• 19
« Отговор #1776 -: Март 17, 2014, 10:33:58 am »
ОБРАТНО ИНФО
Лили, май си точно в "десятката" МК реагира много дръжелюбно и приятелски , не очаквах ... Другото , което не очаквах ... бившия ми работодател е направил списък / в който съм и аз , а незнаех!!!/ , който е заверен нотариално, и гласи , че хората, които са в този списък , не може да бъдат наети на работа от МК , за период от 2 год., от датата  Х / това е датата на която са се разделили като бизнес партн./ Т.е. МК иска да ме вземе на работа , но ако го направи, ще плати мн. голяма неустойка. ... и сега ще  чакаме още една година, да изтече срока и тогава  може би ще работим заедно  :angry:

*

dobic

• 19
« Отговор #1777 -: Март 17, 2014, 10:38:22 am »
И междувременно кандидатствах в друга  фирма  на  работа ...  Ще  ме  вземат  ли  там  на  работа ?  Все пак трябва да преживявам някак  докато изтече  срока на забранителния списък  :-X  Благодаря  на  всеки , който отдели време по моя проблем :rolleyes:

« Отговор #1778 -: Март 19, 2014, 02:11:25 am »
Здравейте, мъжът ми от доста време си търси работа и все удря на камък. Какви данни са необходими за види кога ще стане?
Благодаря!

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1779 -: Март 19, 2014, 05:18:06 pm »
Ще за почна ли работа в П - фирмата е назована а работата е административна. Днес бях на интервю и много ми се иска да започна там ...  :'( не издържам без работа вече
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!