Здравей Гост

Свободата да бъдеш СВОБОДЕН от себе си

• 91 Отговора
  • 11140 Прегледи
*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
Re:Свободата да бъдеш СВОБОДЕН от себе си
« Отговор #40 -: Октомври 02, 2010, 12:13:47 am »
Естествено, че не е само страха. А лунните възли какво?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Октомври 02, 2010, 12:20:49 am »
Естествено, че не е само страха. А лунните възли какво?

За лунните възли мисля , че са волана на наталната карта...
Не слънцето и луната са най-важните за нашата изява или път , а най-вече възлите...
Те са оста по която протичат енергиите на хороскопа , те са и онзи наклон с които взимаме завоите в живота , както и директните ни пътувания....И в никакъв случай не приемам лошата слава на  ЮЛВ и добрата на Северния...Те са едно цяло , не бива да бъдат разглеждани по отделно...Не можеш да се страхуваш от нещо което познаваш Южния , той е опита на всички инкарнациони процеси , сигурността и мястото от където винаги тръгваме след като сме се върнали.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #42 -: Октомври 02, 2010, 12:27:43 am »
Така де, възлите са отвсякъде гот, много са важни. Но пък може да си влачим някои страхове бая животи, това трябва да се види по аспектите на Южняка  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Октомври 02, 2010, 12:36:32 am »
Така де, възлите са отвсякъде гот, много са важни. Но пък може да си влачим някои страхове бая животи, това трябва да се види по аспектите на Южняка  ;D

Аз мисля , че аспектите на възлите са бравите на вратите , които отключва Хирон.
Страховете идват от СЛВ , от ЮЛВ те са овладяни, ние ги познаваме и боравиме с енергията.
Диспозиторите на възлите ни показват значенията на страховете , домовете в които са ситуирани ни показват  какво да направим и как да ги променим....Може би всяко тяхно движение през зодиака е начин за освобождаване..... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2010, 12:53:25 am »

Аз мисля , че аспектите на възлите са бравите на вратите , които отключва Хирон.
Страховете идват от СЛВ , от ЮЛВ те са овладяни, ние ги познаваме и боравиме с енергията.
Диспозиторите на възлите ни показват значенията на страховете , домовете в които са ситуирани ни показват  какво да направим и как да ги променим....Може би всяко тяхно движение през зодиака е начин за освобождаване..... :rolleyes:

Много ми харесва това като обяснение за възлите, много точно. Точно така ги усещам. Връщаш се към южен, напред към северен и така. Но да не излезе като надуто оценяване, че като казвам нещо все излиза командаджийско.  :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2010, 01:03:13 am »
Вие ги изкарахте много балансирани тези възли, а те не са. ;D

Не са , но целта е да ги балансираш :blink: минало, бъдеще, в средата ти- тук и сега/ в зависимост  от това къде са , с различни начини и средства, обстоятелства и хора  ;)
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Октомври 02, 2010, 01:07:18 am »
Вие ги изкарахте много балансирани тези възли, а те не са. ;D

Edinstvenoto нещо , което ти дава възможност за баланс са възлите- нищо друго! :blink:
Затова са Северен и Южен...Нито една планета с която борави астрологията няма тази уникална възможност, без значение къде и как е поставена , без значение аспектите които прави......

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2010, 01:19:05 am »
Лесно е да кажеш, да ги баласираш, всъщност хората се изкушават да кажат, че има баланс между възлите, но това астрологично не работи по този начин. Това е все едно да кажеш, че има баланс в това да имаш тежък махмурлук и вместо да легнеш да си почиваш да бъзаш за среща с някой в многобоя. ;D

Кажи по кой начин работи според теб? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2010, 01:25:39 am »
Планетарните енергии действат с лекота и мъдрост в някои области много повече от други.

Крис не ми говори за планетарните енергии , искам да чуя мнението ти по апострофа конкретно
Лесно е да кажеш, да ги баласираш, всъщност хората се изкушават да кажат, че има баланс между възлите, но това астрологично не работи по този начин. Това е все едно да кажеш, че има баланс в това да имаш тежък махмурлук и вместо да легнеш да си почиваш да бъзаш за среща с някой в многобоя. ;D

На другото сравнение не държа... ;D

Кажи по кой начин работи според теб? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Октомври 02, 2010, 02:16:45 am »
На пръв поглед изглежда има баланс, но такова нещо всъщност между Раху и Кету - няма. ;D

Искаш да кажеш, че балансът на възлите е непостижим поради дуалистичната същност на двата възела? Раху - светски, ламтящ, свръхфокусиран, обсебващ, материален, Кету - вглъбен, дистанциран, неангажиран, нематериален...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #50 -: Октомври 02, 2010, 02:55:55 am »
И в никакъв случай не приемам лошата слава на  ЮЛВ и добрата на Северния...Те са едно цяло , не бива да бъдат разглеждани по отделно...Не можеш да се страхуваш от нещо което познаваш Южния , той е опита на всички инкарнациони процеси , сигурността и мястото от където винаги тръгваме след като сме се върнали.... :blink:
Има случаи, в които акцентът изцяло е към Южния, например когато управителят на северния е в съвпад с Южния или има стелиум там. Много ярко положение, което включва опитностите от миналото в настоящето и прави личността харизматична, особено по отношение на дома, в който попада ЮЛВ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Октомври 02, 2010, 03:38:07 am »
И в никакъв случай не приемам лошата слава на  ЮЛВ и добрата на Северния...Те са едно цяло , не бива да бъдат разглеждани по отделно...Не можеш да се страхуваш от нещо което познаваш Южния , той е опита на всички инкарнациони процеси , сигурността и мястото от където винаги тръгваме след като сме се върнали.... :blink:
Има случаи, в които акцентът изцяло е към Южния, например когато управителят на северния е в съвпад с Южния или има стелиум там. Много ярко положение, което включва опитностите от миналото в настоящето и прави личността харизматична, особено по отношение на дома, в който попада ЮЛВ.

SLV -Bliznci ЮЛВ -стрелец , в съвпад с Меркурий , който управлява СЛВ в Близнаци и е ретро и е във взаймна рецепция с управиреля на Южния цъщо ретро...оста е 1-ви/7-ми...../това съм Аз/....Абракадабра.... ;) ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #52 -: Октомври 02, 2010, 05:00:46 am »
Свободните хора не изпитват страх.
Първата стъпка към свободата е преодоляването на страха...
Страха е зависимост!

Страха ни прави зависими от Его-то, което пък е нашия менте "защитник" срещу неизвестността.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Октомври 02, 2010, 05:33:09 am »
Свободните хора не изпитват страх.
Първата стъпка към свободата е преодоляването на страха...
Страха е зависимост!

Страха ни прави зависими от Его-то, което пък е нашия менте "защитник" срещу неизвестността.

Всъщност нищо лошо не съзирам в ЕГОТО , правейки разлика м/у индивидуалност и ЕГО , мисля , че не ме е страх и ДА , всъщност нямам страх!
Но ти направи нещо за мен , безценно за мен , просто бай дъ уей/мързи ме да го напиша на английски/.... :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #54 -: Октомври 02, 2010, 05:38:29 am »
Но ти направи нещо за мен , безценно за мен  :blink:

В този случай прикривачите се правят на скромни и казват, че не те са направили нещо за някой, а че Безкрайността е направила нещо чрез тях. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Октомври 02, 2010, 05:46:17 am »
Но ти направи нещо за мен , безценно за мен  :blink:

В този случай прикривачите се правят на скромни и казват, че не те са направили нещо за някой, а че Безкрайността е направила нещо чрез тях. ;D

Да бъде волята ти!
Няма нищо случайно в случайностите е мое изречение - /присвойха го някой политици навремето/...Виждаш ли Егото говори ... ;D ;)
Провокацията в/у едно изречение ми отвори сензори.... :blink:
Задължена съм.... ;) :wub:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #56 -: Октомври 02, 2010, 05:50:11 am »

Човек може да невлиза в по-висши състояния, но не винаги остава там, ако няма нужната енергия.

Червеите са светлини

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Октомври 02, 2010, 06:14:15 am »

Човек може да невлиза в по-висши състояния, но не винаги остава там, ако няма нужната енергия.

Червеите са светлини

Да , светлини са червейте...., но само тогава когато си отворен и отговорен да видиш това...
Има смисъл от всичко което се случва...Има смисъл от пътя по който пътуваме...един поздрав за теб- професионалист си...ПРИЗНАХ ТЕ! :33: :88: :wink2:
Много се иска да чуеш от мен това....вЕРвай ми....http://vbox7.com/play:01802ea6
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 06:20:07 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Октомври 02, 2010, 06:29:37 am »
http://vbox7.com/play:d8dd07db
За всички стигнали до мига да искат!
Това е първата стъпка.... :blink: ;)

« Отговор #59 -: Октомври 02, 2010, 03:45:37 pm »

Червеите са светлини

само,ако храната им е била радиактивна :mellow:

и там,където са,в мрака, не им е жизнено необходима светлината.... :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...