Здравей Гост

Свободата да бъдеш СВОБОДЕН от себе си

• 91 Отговора
  • 11089 Прегледи
Re:Свободата да бъдеш СВОБОДЕН от себе си
« Отговор #60 -: Октомври 02, 2010, 03:57:12 pm »
Баланс между възлите винаги трябва да се търси-това е моето мнение. Може би планета в квадрат с тях колкото и да е трудно е ключа за това или поне там има директно средство за постигане на нужното.Съвпад на планета с възел е много трудно за постигане на баланса,но не значи невъзможно.Просто защото това е една ос и работи като цяло-както и дракона не може да лети,да се движи ако не му работи опашката или само по-себе си тялото да се движи без намесата на главата (иначе от къде импулса и посоката за движение) в обратният вариант.

Имаш ли обяснение защо е ключа, защото е МП ,средата,разполовяваща на две равни части,но как действа ми е загадка,традиционните писания за каре към Нодалната ос са за отклоняваща от целта, посоката, пътя планета  :rolleyes:

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #61 -: Октомври 02, 2010, 05:09:30 pm »

Червеите са светлини

само,ако храната им е била радиактивна :mellow:

и там,където са,в мрака, не им е жизнено необходима светлината.... :rolleyes:

а зависи и какво са шмъркали.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Октомври 02, 2010, 07:07:30 pm »
как действа ми е загадка,традиционните писания за каре към Нодалната ос са за отклоняваща от целта, посоката, пътя планета  :rolleyes:

Позволявам си да коментирам, че го имам в натала. Не съм чела интерпретациите, че отклонява от целта, посоката, но не мисля, че е точно така.
Планета там непрекъснато ангажира нашето внимание, заради предизвикателствата, на които сме подложени, щем не щем, се налага да я забележим и да търсим пътя за преодоляването им, вечната борба за уравновесяване.

По отношение на възлите въобще, може да се видят и техните управители в какви отношения са по между си. Може би в това е отговора постижим или не е този баланс в конкретния случай/карта. Все пак стремежа трябва да го има при всеки, трудно е сигурно съвместяването им, но е необходимо, а и ако по пътя си сгрешим и се наклоним към едната страна на остта, ще бъдем тласкани към другата, за да се възстанови равновесието.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #63 -: Октомври 02, 2010, 09:01:50 pm »
Каре планета-нодална ос е един голям подарък за човека. Разбира се, има си конкретни случаи, но като цяло е една космическа гаранция, че няма да се разпиляваш по други пътища, а ще си караш по главния, който ти е актуален. Докато по-облекчаващите живота аспектни образувания могат така да те заметат нанякъде, че да забравиш защо изобщо си тука. Освен това хора с каре към нодалната ос 1-во са много по-устойчиви на външни влияния, 2-ро именно те са, които могат да достигнат някакъв баланс между минало и бъдеще, т.е. да се стопират на сега-то и 3-то много по-добре се справят с ретроградните си положения или транзити.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Октомври 02, 2010, 11:25:20 pm »
[/b]Каре планета-нодална ос е един голям подарък за човека.[/b] Разбира се, има си конкретни случаи, но като цяло е една космическа гаранция, че няма да се разпиляваш по други пътища, а ще си караш по главния, който ти е актуален. Докато по-облекчаващите живота аспектни образувания могат така да те заметат нанякъде, че да забравиш защо изобщо си тука. Освен това хора с каре към нодалната ос 1-во са много по-устойчиви на външни влияния, 2-ро именно те са, които могат да достигнат някакъв баланс между минало и бъдеще, т.е. да се стопират на сега-то и 3-то много по-добре се справят с ретроградните си положения или транзити.

Само ,че за това се иска много...много време и осъзнаване....
Възлите имат рамо , не са безтегловни...
Не съм гледала карти на неаспектирани възли , всъщност имам само една...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Октомври 02, 2010, 11:30:17 pm »
Имам близка със Слънце в квадрат с възлите. Животът й бе пълен хаос, а хем има силно сатурново влияние върху светилата, но цялата тази прелест е в мутабелния кръст.
Според мен най-важен е балансът между напрегнатите и плавните аспекти. Когато има в излишък и от единия, и от другия вид, за някои този баланс е трудно постижим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Октомври 02, 2010, 11:51:42 pm »
При мен управителят на СЛВ е в съвпад с ЮЛВ, но не бих казала, че все натам ме тегли. Донякъде беше така преди първото завръщане на възлите, оттам нататък следам посоката на СЛВ (намира се в един знак с управителя на изгряващия ми знак, но няма съвпад).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #67 -: Октомври 03, 2010, 12:02:41 am »
Каре планета-нодална ос е един голям подарък за човека. Разбира се, има си конкретни случаи, но като цяло е една космическа гаранция, че няма да се разпиляваш по други пътища, а ще си караш по главния, който ти е актуален. Докато по-облекчаващите живота аспектни образувания могат така да те заметат нанякъде, че да забравиш защо изобщо си тука. Освен това хора с каре към нодалната ос 1-во са много по-устойчиви на външни влияния, 2-ро именно те са, които могат да достигнат някакъв баланс между минало и бъдеще, т.е. да се стопират на сега-то и 3-то много по-добре се справят с ретроградните си положения или транзити.

Много интересно.  :blink: За първи път чета нещо за подобно положение..... квадрат на Юпитер към възлите, като Юпитер управлява ЮЛВ. Цял живот се боря да не изпадам в ролята на жертва и цял живот се опитват да ме вкарат в тази роля. Много упорито се боря и не позволявам.....но все се питам - кое в мен ги кара да се опитват непрекъснато да изкарват жертвен агнец и да ме използват? Лили, на такъв балък ли имам вид бе, мило? Понякога ми става много обидно. Защо някои хора просто смятат, че съм им длъжна с нещо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Октомври 03, 2010, 12:07:27 am »
Лили, на такъв балък ли имам вид бе, мило? Понякога ми става много обидно. Защо някои хора просто смятат, че съм им длъжна с нещо?

Според мен изобщо нямаш вид на балък, поне отстрани не създаваш такова впечатление. И ти ли беше с Нептун в първи дом, между другото?  ;D От личен опит с такъв мога да кажа, че действа като магнит за лешояди. Намирам изход чрез използване на сатурнови защити, но и това е нож с две остриета - в един момент започват да те възприемат като отхвърлящ и студен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #69 -: Октомври 03, 2010, 12:11:26 am »
Лили, на такъв балък ли имам вид бе, мило? Понякога ми става много обидно. Защо някои хора просто смятат, че съм им длъжна с нещо?

Според мен изобщо нямаш вид на балък, поне отстрани не създаваш такова впечатление. И ти ли беше с Нептун в първи дом, между другото?  ;D От личен опит с такъв мога да кажа, че действа като магнит за лешояди.

Да, имам си го.  :-[ Мен само като ме види циганка и хуква директно към мен. След като една ми отмъкна веднъж едно златно медальонче, вече като им срещна погледа само и беж да ме няма.  ;D Какво ли не ме лъга, че съм имала направена магия на сина ми......а на мен само това ми трябваше....някой да посегне на децата ми....едва се отървах от нея. И вече не спирам изобщо. Как ме фиксират....като змии... :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Октомври 03, 2010, 12:15:33 am »
Да, имам си го.  :-[ Мен само като ме види циганка и хуква директно към мен.

Същия случай съм аз, преследват ме из целия град. Какво ли не опитвах, не мога да се отърва от тях и това е.
Накрая измислих една техника, действа безотказно. Като тръгне някоя ромка след мен да ме изнудва да ми "гледа", директно й заявявам, че сме колежки по гледане и няма нужда. Няма да повярваш какво уважение предизвикват думите ми у тях.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #71 -: Октомври 03, 2010, 12:21:29 am »
Да, имам си го.  :-[ Мен само като ме види циганка и хуква директно към мен.

Същия случай съм аз, преследват ме из целия град. Какво ли не опитвах, не мога да се отърва от тях и това е.
Накрая измислих една техника, действа безотказно. Като тръгне някоя ромка след мен да ме изнудва да ми "гледа", директно й заявявам, че сме колежки по гледане и няма нужда. Няма да повярваш какво уважение предизвикват думите ми у тях.  ;D

Хахахахахаха.....и аз го направих веднъж.  ;D Казах им да не продават на краставичар краставици.  ;D

« Отговор #72 -: Октомври 03, 2010, 12:25:24 am »
Какво ли не ме лъга, че съм имала направена магия на сина ми......

Аз игнорирам успешно  гледачките, просяците и миячите на стъкла  ;D. Изработила съм си специален поглед особено за просяците и стъкломиячите  ;D Но преи 10-15 години една циганка на улицата ми вика - "ей, момиче. Стар мъж те гледа"  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #73 -: Октомври 03, 2010, 12:31:20 am »
Какво ли не ме лъга, че съм имала направена магия на сина ми......

Аз игнорирам успешно  гледачките, просяците и миячите на стъкла  ;D. Изработила съм си специален поглед особено за просяците и стъкломиячите  ;D Но преи 10-15 години една циганка на улицата ми вика - "ей, момиче. Стар мъж те гледа"  ;D ;D ;D

Извинявай, но при мен това е ежедневие. За погледа не знам, трудно ми го виждат в нета,  циганките ме надушват от километър на улицата. Но в нета как ме надушват, не мога да разбера. Не спират да валят всякакви писма и молби. Бюро социални помощи....Аз личен живот нямам, работа нямам, нужди нямам....карам на фотосинтеза.  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #74 -: Октомври 03, 2010, 12:45:37 am »
 ;D Чудно с този Марс как ги привличаш такива ?  ;D Мисля си, че това с молбите е така по принцип, зависи кой как ги отразява нещата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Октомври 03, 2010, 12:47:53 am »
Тактиката за просяците е ти да им искаш пари. ;D

Не сестра ми и беше писнало от такива (магнит е за всякакви идоти/ки) и го направи. Цигането в момента нямаше пари, но я настигна и и даде 60ст. ;D ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #76 -: Октомври 03, 2010, 12:51:28 am »
Абракадабра, много е хубаво това дето си го написала за квадрата към нодалната ос.
Аз като притежател на радикс с акцентирана НО стигнах до извода, че която и да е планета там, в която и да част (север-юг) пречи на плавното следване на пътя на СЛВ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Октомври 03, 2010, 12:58:05 am »
Но в нета как ме надушват, не мога да разбера. Не спират да валят всякакви писма и молби. Бюро социални помощи....Аз личен живот нямам, работа нямам, нужди нямам....карам на фотосинтеза.  ;D

Надушват, защото сте им предоставили тази възможност.  ;D Като имаш собствен сайт или блог за астрология, няма начин да не те затрупват с молби за помощ. Изобщо не се учудвам, че при теб това е ежедневие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #78 -: Октомври 03, 2010, 01:05:32 am »
Но в нета как ме надушват, не мога да разбера. Не спират да валят всякакви писма и молби. Бюро социални помощи....Аз личен живот нямам, работа нямам, нужди нямам....карам на фотосинтеза.  ;D

Надушват, защото сте им предоставили тази възможност.  ;D Като имаш собствен сайт или блог за астрология, няма начин да не те затрупват с молби за помощ. Изобщо не се учудвам, че при теб това е ежедневие.

И аз имам нужда от помощ. Ма, мен кой ме пита? Аз съм богиня и нямам никви проблеми, нито нужди.  :P Както и да е. Аз се боря с този квадрат на Юпитер към възлите, пък нека ме мразят.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #79 -: Октомври 03, 2010, 01:06:37 am »
;D Чудно с този Марс как ги привличаш такива ?  ;D Мисля си, че това с молбите е така по принцип, зависи кой как ги отразява нещата.

Нептуня ми ги привлича, не Марса.  ;D Ред сълзи, ред сополи...